If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хане, какво стана с прогнозите ти по позицията, дай актуална информация, ако е възможно...
Прогнозата(или нещо друго) ми е ясна и съм я давал много пъти, но това е дружество с потенциал, което предпочитам да дава на ден по 0.10 лв, бавно и славно отколкото да се изпреварват някой събития за в бъдеще. Търпение.....
Останаха 30 оферти да продават, но като гледам брокера на Булброкърс от 10 000, намали офертата продава на 5000, тъй че зрав пирон ще се забие нагоре....:lol:
Мене лично ме изненада факта, че в цифрово изражение направо се изравниха цените между Химимпорт, ЦКБ и Нефт и Газ. Силни очаквания имам за развитието на дъщерното на НЕфт и ГАз дружество Петро газ антика, занимава се с петро, газ и водопроводи и за което в проспекта на Химимпорт пише, че е един от основните партньори на Булгаргаз ЕАД.
Притежавам акции. Не е препоръка за покупко-продажба.
Да се прекрати сегашната процедура и да се открие нова за избор на компания, която да търси и проучва нефт и газ край Галата. Министърът на околната среда и водите Джевдет Чакъров ще внесе предложението в кабинета в четвъртък. Сегашната процедура стартира в края на 2004 г. по искане на регистрираната в Люксембург компания Петреко. Дотогава тя е имала разрешение за търсене на газ в района, получено през 2001 г. Компанията получава концесия за експлоатация на находище Галата.
Мдааа, май вече минаха кросчетата, и сега мен поне ми е ясно, защо е било това натискане........айде който търси от тези нива 15-20% печалба сега е момента.......:lol:
Коментар