IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 07, давай, бутай темата, колкото повече си приказваш, комай толко пада и цената.

Коментар

• devils, потенциалът, за поскъпване на позицията е 10 /десет/ пъти или 1 000% в следващите 3 години. Нормално е, при сегашните цени, ликвидността да е ниска. Не е препоръка, а лична преценка.

Коментар

• Да бе направо една Голяма 0 е търговията.
        Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Тука новата система доведе до смайващи обеми
          Два дена вече нямаме сделка - смех

Коментар

• До супер стар

Абе пич да не си гледал Армагедон!!!
            "Пак имаме непълна информация. Не се разбра дали находището е намерено със сеизмични проучвания или със сателит. Ако е намерено със сателит това значи че започват проучвателни сондажи (без тях не става ) , ако е намерено със сеизмично проучване тогава може да се почне направо с добивен сондаж. Не е ясно това находище има ли нещо общо с ПДНГ. Който е информиран да сподели, моля. "
            С какво и да е намерено метода без сондаж е "косвен" възможностите са в порядъка на 40-50%, прави се проучвателен сондаж, обикновено в централната част на предполагалия залеж. След като се разкрие продуктивния хоризонт, евентуално обсади, перфорира, преди това да се направят попътни сондажно геофизични изследвания. След което се правят хидродинамични и геофизични и куп други! След което се решава дали да се правят нови сондажи и дали е промишлен и полупромишлен и куп други сложни сметки. Тогава вече този сондаж може да стане експлоатационен, и да не направи мрежа от сондажи, които са предмет на разработката на находището. С две думи е това, но е много по-сложно. И ще помоля да не пишете фантастични истории как с кирката се добиват въглеводороди. И ако имало сеизмика находището е готово, между другото сеизмиката е доста неточен метод има други с по голяма точност!!!

Коментар

• и си измийте зъбите преди лягане
              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• С тая ГАЗ май на тото го удряте ама вий си знайте

Коментар

• Първоначално изпратено от 0007
                  Колега, не мисля, да седна, вместо теб, и да отворя отчетите и докладите на дружеството.

Вземи, поне за Q1 2008 и за 2007, представените пред БФБ документи, дано да си отговориш на въпросите.
                  imam mnogo vaprosi , no no prosto ne iskam da znam otgovorite hubavo e drujestvoto dano oshte tazi godina stignete targetite si a po krai vas i nie

Коментар

• Колега, не мисля, да седна, вместо теб, и да отворя отчетите и докладите на дружеството.

Вземи, поне за Q1 2008 и за 2007, представените пред БФБ документи, дано да си отговориш на въпросите.

Коментар

Първоначално изпратено от keizer
                      Вижте сега - верно заинтерсуван съм - имам 1600 парчета, купих ги на 6.40 средна преди 2-3 месеца...

Но, да се върнем на темата - смятайте какви ще са резултатите за 2 тримесечие, при положение, че 1 барел средно се продаваше за 80 USD (GAZ) a сега очакваме средна цена от 100 USD за барел или 25% отгоре.
                      Не се опитвам да подкрепям акцийката - аз така или иначе няма да продам преди 15 лева, а тия 15 лева до нова година не ги виждам, освен ако не ударят джакпота на Шабла например...

Ама и 8 лева е смешна цена... Сега мога да излеза и да направя едни 25% за 2 месеца, ама защо да го правя като за 1 година ще направя 100%? Както и да е - който смята, че ще пада - ще продава, който смята,
                      че ще се дига - ще купува.

така де 8)

И все пак не е препоръка за покупко-продажба... Риска си е за ваша сметка.
                      Колега, 15 лв. ГАЗ, очаквам да ги направи, ей така, до края на годината, понеже има институционални инвеститори, с интереси в акцията, както миналата година го държаха на 13.5-14 лв., тази 15 лв. мисля, пак ще отиде, но не е там работата.

Въпросът е, че всички компании от сектора: Oil & Gas exploration & production, още април, май си възстановиха всички загуби, понесени, в резултат от финансовата криза и вече, са над нивата си, отпреди 6 месеца, с нови рекорди в последните седмици, а при ГАЗ, имаме нива, отпреди повече от година и половина, при все, че оттогава дружеството работи, все по-добре и се развива, макар и не с темповете, които желаем да видим.

Така, че, тук, аз очаквам намеса, от чужди играчи с Ксетрата, които търсят инвестиции, специално в този сектор, който в следващите 3 години поне, си личи, че ще е в мощен подем, а инвеститорите, гонят тенденциите, а те са такива към момента, трудни време за пазарите като цяло, и подем за петролната индустрия, без рафинериите.
                      еххх колега то хубаво нефтените компании, ама тази ,освен името какво общо има с нефта ?

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer
                        Вижте сега - верно заинтерсуван съм - имам 1600 парчета, купих ги на 6.40 средна преди 2-3 месеца...

Но, да се върнем на темата - смятайте какви ще са резултатите за 2 тримесечие, при положение, че 1 барел средно се продаваше за 80 USD (GAZ) a сега очакваме средна цена от 100 USD за барел или 25% отгоре.
                        Не се опитвам да подкрепям акцийката - аз така или иначе няма да продам преди 15 лева, а тия 15 лева до нова година не ги виждам, освен ако не ударят джакпота на Шабла например...

Ама и 8 лева е смешна цена... Сега мога да излеза и да направя едни 25% за 2 месеца, ама защо да го правя като за 1 година ще направя 100%? Както и да е - който смята, че ще пада - ще продава, който смята,

така де 8)

Колега, 15 лв. ГАЗ, очаквам да ги направи, ей така, до края на годината, понеже има институционални инвеститори, с интереси в акцията, както миналата година го държаха на 13.5-14 лв., тази 15 лв. мисля, пак ще отиде, но не е там работата.

Въпросът е, че всички компании от сектора: Oil & Gas exploration & production, още април, май си възстановиха всички загуби, понесени, в резултат от финансовата криза и вече, са над нивата си, отпреди 6 месеца, с нови рекорди в последните седмици, а при ГАЗ, имаме нива, отпреди повече от година и половина, при все, че оттогава дружеството работи, все по-добре и се развива, макар и не с темповете, които желаем да видим.

Така, че, тук, аз очаквам намеса, от чужди играчи с Ксетрата, които търсят инвестиции, специално в този сектор, който в следващите 3 години поне, си личи, че ще е в мощен подем, а инвеститорите, гонят тенденциите, а те са такива към момента, трудни време за пазарите като цяло, и подем за петролната индустрия, без рафинериите.

Коментар

• Вижте сега - верно заинтерсуван съм - имам 1600 парчета, купих ги на 6.40 средна преди 2-3 месеца...

така де 8)

Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                            Първоначално изпратено от Han Krum
                            Първоначално изпратено от 0007
                            Първоначално изпратено от мечката - беглец
                            След пускането на Xetra, очаквам цени от 14-15 лв. ...
                            При появилият се петролен балон, След пускането на Xetra, очаквам цени от 7 лв по аукционите
                            Колега, недей така, за единствената компания на БФБ, която печели от покачването на петрола. Чужденците, не са толкова прости, може и повечко да дадат.
                            Пиши си със стария ник...на всеки му е ясно кой е 0007, само още един играч защитаваше така ревностно тази акция
                            Кой е той, че ми е интересно?
                            Investorrr, ама не е сигурно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                              При появилият се петролен балон, След пускането на Xetra, очаквам цени от 7 лв по аукционите
                              Колега, недей така, за единствената компания на БФБ, която печели от покачването на петрола. Чужденците, не са толкова прости, може и повечко да дадат.
                              Пиши си със стария ник...на всеки му е ясно кой е 0007, само още един играч защитаваше така ревностно тази акция
                              Кой е той, че ми е интересно?

Коментар

Коментар

Working...
                                X