Първоначално изпратено от 0007
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 0007Първоначално изпратено от Маша и Мечокът07, давай, бутай темата, колкото повече си приказваш, комай толко пада и цената.
По-горе е написано, че буташ постоянно темата, а не цената. Естествено, че цената не можеш да буташ, за това всички сме сигурни.
Коментар
-
Също съм оптимист за тази позиция. При тези цени на петрола очаквам стабилен ръст на печалбата и нямам притеснения за неприятни новини, дори тайно се надявам за някоя изненада - все едно от Шабла или зад граница. Само да тръгне търговията, че ликвидността в момента е отчайваща...Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 0007devils, потенциалът, за поскъпване на позицията е 10 /десет/ пъти или 1 000% в следващите 3 години. Нормално е, при сегашните цени, ликвидността да е ниска. Не е препоръка, а лична преценка.
Казваш че при сегашните цени е нормално ликвидността да е ниска - аз мисля точно обратното,обаче.
Цените са достатъчно добри за влизане и предполагат активна търговия.
Това за сега никак не се случва, и нова система за търговия и пак нищо - КОГАТО ГОЛЕМИТЕ СЕ НАИГРАЯТ ПО ЛИКВИДНИТЕ ПОЗИЦИИ(дано само не ги ликвидират напълно) - ще дойде и тук реда.)
Аз съм оптимист тук, особено след данните за първото тримесечие.
Но да видим ,кога ще тръгне най-сетне тая GAZ-ка
Мнението да не се счита като съвет за търговия с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Маша и Мечокът07, давай, бутай темата, колкото повече си приказваш, комай толко пада и цената.
Коментар
Коментар