IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Michelangelo
    За мен г-н Митанкин е най-доброто ДВИ на нашата борса !!!
    да не забравяме и г-жа даниела пеева(монбат)!това са наистина добри примери за дви!дано и други да ги последват!

Коментар

• За мен г-н Митанкин е най-доброто ДВИ на нашата борса !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от H5N1
        Останалите директори сигурно не считат, че ние тук сме инвеститори....
        Да, а формулировката: "Директор за връзка със спекулантите (на БФБ)" звучи много двусмислено... може би дори и стряскащо... ))
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Hubav e holdinga.

Коментар

• Останалите директори сигурно не считат, че ние тук сме инвеститори....
            на никого нищо не препоръчвам

Коментар

• Не пиша често в тази тема, независимо, че имам пристрастия. Но и не е необходимо да пиша. Където нещата вървят - просто не е необходимо да бъдат насилвани.

Като чета темата, си задавам и един риторичен въпрос: "Как разбират своите задължения Директорите за връзка с инвеститорите В ДРУГИТЕ ДРУЖЕСТВА, с публичен статут - листвани на БФБ? Какво вършат, ако не своята пряка работа, а именно - да осъществяват тази ПРОСЛОВУТА връзка с инвеститорите?"

Прозрачността (и сигурността!) ТУК си обяснявам именно И с редовното присъствие на г-н Митанкин във Форума!

Успехи! А ние - какво? Без пристрастия - само допълваме! ))

Личното ми мнение не е съвет към инвеститорите! ))
              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Въобще не е невъзможно...

Коментар

• Нещо продавачите взеха да изчезват!? Ще ударим ли днес 8 лв?

Коментар

• Първоначално изпратено от H5N1
                    И аз доста понапълних тези дни...
                    а, не бе ... в момента само ОЦК-ки имам повече като процент в портфейла ...

както каза бае ти Георги: убавото си е убаво!

Коментар

• И аз доста понапълних тези дни...

Коментар

• Първоначално изпратено от Dundo1
                        Първоначално изпратено от bai Georgi
                        Ubavoto si e ubavo !!!

Стара планина с искане за преместване на сегмент „А“ на Официален пазар
                        A i ako oburnete vnimanie 6te vidite 4e poslednata sedmiza MCH i FAZAN sa si ka4ili zna4itelno kapitalizaciqta, koeto ne moje da ne se otrazi i na CENHL
                        Ne e preporuka
                        Tochno zaradi tova napulnih sus burzooborotnite mi pari.

Коментар

• Първоначално изпратено от bai Georgi
                          Ubavoto si e ubavo !!!

A i ako oburnete vnimanie 6te vidite 4e poslednata sedmiza MCH i FAZAN sa si ka4ili zna4itelno kapitalizaciqta, koeto ne moje da ne se otrazi i na CENHL
                          Ne e preporuka

Коментар

• Ubavoto si e ubavo !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Николай Митанкин
                              Не мога да не се похваля, че бях приятно изненадан.
                              Сайтът на Стара планина холд АД е посочен за пример в статия на в-к Дневник
                              Продължавайте в същия дух! Мойте поздравления..:-)

P.S. - Имам акции и периодично купувам допълнително.

Коментар

• Първоначално изпратено от Николай Митанкин
                                Не мога да не се похваля, че бях приятно изненадан.
                                Сайтът на Стара планина холд АД е посочен за пример в статия на в-к Дневник
                                ami 4estno kazano nali4ieto na internet sait
                                be6e edna ot pri4inite da si kupja akcii predi
                                njakolko godini.

ne e preporuka ili reklama.

Коментар

Working...
                                X