Първоначално изпратено от Michelangelo
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от H5N1Останалите директори сигурно не считат, че ние тук сме инвеститори....))
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Не пиша често в тази тема, независимо, че имам пристрастия. Но и не е необходимо да пиша. Където нещата вървят - просто не е необходимо да бъдат насилвани.
Като чета темата, си задавам и един риторичен въпрос: "Как разбират своите задължения Директорите за връзка с инвеститорите В ДРУГИТЕ ДРУЖЕСТВА, с публичен статут - листвани на БФБ? Какво вършат, ако не своята пряка работа, а именно - да осъществяват тази ПРОСЛОВУТА връзка с инвеститорите?"
Прозрачността (и сигурността!) ТУК си обяснявам именно И с редовното присъствие на г-н Митанкин във Форума!
Успехи! А ние - какво? Без пристрастия - само допълваме!))
Личното ми мнение не е съвет към инвеститорите!))
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dundo1Първоначално изпратено от bai GeorgiUbavoto si e ubavo !!!
Стара планина с искане за преместване на сегмент „А“ на Официален пазар
Ne e preporuka
Коментар
-
Първоначално изпратено от bai GeorgiUbavoto si e ubavo !!!
Стара планина с искане за преместване на сегмент „А“ на Официален пазар
Ne e preporuka
Коментар
-
Първоначално изпратено от Николай МитанкинНе мога да не се похваля, че бях приятно изненадан.
Сайтът на Стара планина холд АД е посочен за пример в статия на в-к Дневник
P.S. - Имам акции и периодично купувам допълнително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Николай МитанкинНе мога да не се похваля, че бях приятно изненадан.
Сайтът на Стара планина холд АД е посочен за пример в статия на в-к Дневник
be6e edna ot pri4inite da si kupja akcii predi
njakolko godini.
ne e preporuka ili reklama.
Коментар
Коментар