Първоначално изпратено от tedi79
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от KOSTJUMARДа ви кажа, не се иска много акъл и сметки ако искаш да спечелиш на борсата, без много риск . Купуваш СЕНХЛ и скоро си напред.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zahoВсички купувачи са неспасяеми оптимисти според мен .Компанията е хубава , но цената е надута в пъти особенно след като разводниха капитала .
nali polu4ihte bezplatni akcii, kakvo iskate.
jasno e 4e mojeha da go napravjat i postepenno,
no puk vijda6 razlikite v likvidnosta i zelta (SOFIX) e jasna.
osven tova sled 9 mese4nia i godi6nia moje da se okaje
4e ne sa osobenno nadceneni.
aktivite sa im za nad 8lv/akcia po moi smetki.
Коментар
-
Всички купувачи са неспасяеми оптимисти според мен .Компанията е хубава , но цената е надута в пъти особенно след като разводниха капитала .
nali polu4ihte bezplatni akcii, kakvo iskate.
jasno e 4e mojeha da go napravjat i postepenno,
no puk vijda6 razlikite v likvidnosta i zelta (SOFIX) e jasna.
osven tova sled 9 mese4nia i godi6nia moje da se okaje
4e ne sa osobenno nadceneni.
aktivite sa im za nad 8lv/akcia po moi smetki.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vhkПри тези показатели;" Печалба на акция: 0.05 лв.
Печалба на акция (конс.): 0.18 лв.
P/E: 148.50
P/E (конс.): 42.53
P/S: -
P/S (конс.): 1.97
P/B: 6.50
P/B (конс.): 3.58"
Всички купувачи са неспасяеми оптимисти според мен .Компанията е хубава , но цената е надута в пъти особенно след като разводниха капитала .
2) особен --> особено
3) P/E на Инвестора е коректно, извинявам се, че се усъмних
Коментар
-
При тези показатели;" Печалба на акция: 0.05 лв.
Печалба на акция (конс.): 0.18 лв.
P/E: 148.50
P/E (конс.): 42.53
P/S: -
P/S (конс.): 1.97
P/B: 6.50
P/B (конс.): 3.58"
Коментар
-
Това, което ми харесва тук, е че когато видя някоя новина свързана с холдинга е все хубава. Преместването на по-горен сегмент е подготовка за включване в Ссофикс през Февруари 2008г.
Поради доброто управление и сигурността, която има тук, инвестирах и част парите на един приятел в СЕНХЛ. Да взема да пусна една тема НАЙ-добър ДВИ. Бих гласувал за Николай Митанкин .
ПП Време е Стара планина да погълне и Монбат, тъй като в портфейла и са все добри предприятия. Още е дно няма да е излишно.
Коментар
Коментар