If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Стифф, В отчета за доходите има една графа "печалба малцинствено участие" - 2,12млн. -тя отчита участието на холдинга и в МСН и се вади от общата печалба(10,5), за да се получи общоприетата нетна печалба.
Но наистина това са си мои дивотии и не им се връзвай Щото аз заради такива нелогични разсъждения преди две години така се набърбаляках с акции тук, че ще имам и за внуците
Бе и аз така знам, ама си викам може и да има нещо. Сега поне съм спокоен .
Но наистина това са си мои дивотии и не им се връзвай Щото аз заради такива нелогични разсъждения преди две години така се набърбаляках с акции тук, че ще имам и за внуците
Дан , дай аз ще ти ги взема тези акции - защо да ти страдат и внуците
ako si gi vzel togava ne vijdam za6to se oplakva6.
az gi kupih na 4lv predi splita i ne se oplakvam :-)
Браво, браво и от мен. Отчетът е над очакванията ми, а те не бяха малки..:-)
CENHL ми е от дългите акции така че цената в краткосрочен/средносрочен план не ме притеснява. Разбира се към края на годината очаквам стабилно да сме стъпили на двуцифрената цена..:-)
Поздрави на г-н Митанкин, целият мениджмънт на холдинга и всички съакционери в Планината!
Дан , дай аз ще ти ги взема тези акции - защо да ти страдат и внуците
Стифф, В отчета за доходите има една графа "печалба малцинствено участие" - 2,12млн. -тя отчита участието на холдинга и в МСН и се вади от общата печалба(10,5), за да се получи общоприетата нетна печалба.
Малцинствено участие е онази част от нетните резултати от дейността и от нетните активи на дадено дъщерно предприятие, свързана с участия, които не са притежание пряко или косвено чрез дъщерните предприятия на предприятието майка.
Значи си е баш това, което и знам, че е. Просто не мога да разбера поста на Дан, че печалбата си е 10.5 мил.
Не ти и трябва да разбираш Стиффи Гледай само да запомниш, че холдинга има 30% от МСН, защото печалбата от 8,4млн. това не го отчита!
Консолидирането не включва ли и асоциираните предприятия или е само за дъщерните?
Дан, просто не искам да се настройваме прекалено позитивно ...
за мен най-важното след един бърз оглед на отчета, е че той е отличен. Доволен съм, че ми се намират акции от Планината и гледам напред към една успешна 2008 година.
С риск да стана досаден - за мен печалбата си е 10.5млн. !!! А П/Е - около 12!!!
Някак си не мога да приема за малцинствено участие най-голямото "парче" от МСН - почти една трета - направо сме си мажоритари там ...
Знам че е доста пристрастно, но сигурно и други ще се съгласят с мен !
е ся, не е логичен този начин на разсъждение ...
Борецо, искаш да кажеш, че малко прекалявам, но аз почти съм си го признал в поста А дали е логично - това е друг въпрос...
Малцинствено участие е онази част от нетните резултати от дейността и от нетните активи на дадено дъщерно предприятие, свързана с участия, които не са притежание пряко или косвено чрез дъщерните предприятия на предприятието майка.
Значи си е баш това, което и знам, че е. Просто не мога да разбера поста на Дан, че печалбата си е 10.5 мил.
Не ти и трябва да разбираш Стиффи Гледай само да запомниш, че холдинга има 30% от МСН, защото печалбата от 8,4млн. това не го отчита!
С риск да стана досаден - за мен печалбата си е 10.5млн. !!! А П/Е - около 12!!!
Някак си не мога да приема за малцинствено участие най-голямото "парче" от МСН - почти една трета - направо сме си мажоритари там ...
Знам че е доста пристрастно, но сигурно и други ще се съгласят с мен !
Ами печалбата от продажби на права на HES? Тия еднократните какво да ги правим? P/E да не стане 22?
Прав е Пончо.
Нека си пожелаем за 2008-а консолидираната печалба на Стара планина Холд да е с ръст от 3,7 пъти на база 2007 и без приходи от продажба на права , акции и дъщерни дружества
Коментар