If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Kaкво се чудите само М+С даде още 13 милиона към капитализацията.
Ако не съм си объркал сметките на коляно, стойността на публичните дружества в Стара Планина (дяловете на стара планина само) са около 120 милиона, а пазарната капитализация е към 150 милиона - тея непубличните толкова ли струват?! Щото пазара това казва в момента май
Частта падаща се на CENHL от пазарната капитализация на публичните й дружества е поне 150 милиона. И то само на публичните
Сметни си го сам. Не използвай цифрите в инвестора и имай предвид, че за едно от тях си използвал некоректен брой акции
Сигурно това съм направил, ще понаправя по-подробни сметки...ако си прав е добре...Те Стара Планина и Индустриален Капитал май като ИД-та трябва да ги разглеждаме
...направо не вярвам на очите си каква подкрепа има тази акция...явно има още нещо да се случва , за което ние простосмъртните все още нищо не знаем...
разбира се това не е никакъв съвет , особено за тези , които не се чувстват простосмъртни...
Остана ти жокера помощ от приятел: Идеята на увеличението на капитала беше влизане в Софикс. Това предстои. Най-вероятно Февруари 2008. Мисля, че към Септември 2007 още няма да отговаря на едно от условията.
Коментар
Bobi75
Първоначално изпратено от Cave Man
Първоначално изпратено от B.Graham
Ако не съм си объркал сметките на коляно, стойността на публичните дружества в Стара Планина (дяловете на стара планина само) са около 120 милиона, а пазарната капитализация е към 150 милиона - тея непубличните толкова ли струват?! Щото пазара това казва в момента май
Частта падаща се на CENHL от пазарната капитализация на публичните й дружества е поне 150 милиона. И то само на публичните
Сметни си го сам. Не използвай цифрите в инвестора и имай предвид, че за едно от тях си използвал некоректен брой акции
..."Мажоритарят не участва в набирането на капитала с основна цел увеличаване на frее float-а на ХЕС, което вече беше коментирано.
Сумата от продадените права липсва в нашия отчет за 2 тримесечие, защото парите не са постъпили при нас до 30 юни. ..."
...направо не вярвам на очите си каква подкрепа има тази акция...явно има още нещо да се случва , за което ние простосмъртните все още нищо не знаем...
разбира се това не е никакъв съвет , особено за тези , които не се чувстват простосмъртни...
tuka 6te se oformi 4udna spekulka
neka nenormalnicite si prodavat, posle 6te podsmur4at
kato stane pak 8-9lv.
ne e moi problem, az po4vam da si kupuvam suvsem skoro.
Коментар