Първоначално изпратено от xpucmo
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КРЗ Одесос (ODES)
Collapse
X
-
Мисля, че днес пазарът реагира съсвсем зряло. Не се получи пророкуваният от някои срив по позицията. Дружеството е добро и продължава да съществува. Ще има други отчети, а да се надяваме и друг мажоритар, който да дава гювеч. Паниките са вредни за целия пазар!
Съгласен съм с твърденията, че трябва да се инвестира във фундамент. При КРЗ такъв има и е добър. Не трябва да се поддаваме на истерии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПепиЛеле, мале, какво стана тук ?? Ники, какво става ??
Първоначално изпратено от DirectorЕстествено, сума ти кобосчета ще се разочароват, защото не търгуват на фундамент, а на новини. Но предполагам, че големите ще го подпрат около 125 - 130.
Коментар
-
Имам усещането, че от КРЗ-то ще ни зарадват с покупката на ГОЛЕМИЯТ ДОК. :-) Абе да купуват един на старо, защото е по евтин и ако има някакви дефекти да си го оправят, нали са специалисти по ремонтите на големо кораби.:-) Един два дефекта по ДОКА , както се казва със затворени очи ще го ремонтират ! :-) Пари ИМА действайте. :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПепиКато не искат по добра ликвидност, каква е инвестиционната програма тогава? Купиха ли ГОЛЕМИЯТ ДОК ? Някой бил ли е на това събрание от дребните акционери да ни сподели за намеренията на ръководството на КРЗ-то. Това събрание беше обхванато в абсолютно инф. затъмнение. :-) Може би целят обиране акциите на дребните и след това ще излязат с някъква стратегия. Ще видим, големи пакети минаха на 140лв., не ми се вярва да има масова разпродажба, защото Големите само това чакат, да засмучат акциите на дребните. Поживем увидем. :-)
Коментар
-
Anton Chigurh
Еми утре ще видиш пазара как ще реагира.
Коментар
-
Като не искат по добра ликвидност, каква е инвестиционната програма тогава? Купиха ли ГОЛЕМИЯТ ДОК ? Някой бил ли е на това събрание от дребните акционери да ни сподели за намеренията на ръководството на КРЗ-то. Това събрание беше обхванато в абсолютно инф. затъмнение. :-) Може би целят обиране акциите на дребните и след това ще излязат с някъква стратегия. Ще видим, големи пакети минаха на 140лв., не ми се вярва да има масова разпродажба, защото Големите само това чакат, да засмучат акциите на дребните. Поживем увидем. :-)
Коментар
Коментар