Първоначално изпратено от ATILA
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КРЗ Одесос (ODES)
Collapse
X
-
Изобщо не е лош отчета - нарастване на печалбата от основна дейност, отново ниска задлъжнялост, сигурни вземания...
Така е, Алън, то не става и новия док да пуснат и цената все на 400 да си е)))
А тази статия показва по колко различен начин може да се разглежда един отчет:
http://www.investor.bg/?id=56407
аз наблягам повече на нарастване на печалбата от осн. дейност - с над 30% - от 3411 х.лв. на 5071 х.лв..... еднократните печалби от миналата година са хубаво нещо, но не показва тенденцията)
Коментар
-
За мен всичко под 400 е промоция, а като гледам и китайците как са го заръфали ... не знам.
И аз искам да допълня малко, ще видим.
Първоначално изпратено от Bobi75отчета определено е по-добър от предишните, особено ОПП-то и очакваното бъдеще, което след първото плащане вече е сигурно (дока).
за съжаление той няма да се хареса на спекулантите и цената ще преследва едни други нива. И аз като Дундо1 ще влизам пак по-късноизразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Bobi75
отчета определено е по-добър от предишните, особено ОПП-то и очакваното бъдеще, което след първото плащане вече е сигурно (дока).
за съжаление той няма да се хареса на спекулантите и цената ще преследва едни други нива. И аз като Дундо1 ще влизам пак по-късно
Коментар
-
Лично на мен най много ми харесват авансовата вноска за плаващия док и рентабилността.
Първоначално изпратено от raging_bearБорка, а тия 3 милиона извънредни за 2Q06 броиш ли ги? Защото те много променят нормата на печалба от оперативна дейност. Ето това му е хубавото на този отчет. Аз очаквах по-нисък резултат.
Колкото дали е скъпа компанията и къде ще ходи - огледай другите балони на борсата и ще видиш много по-малко розови от този.
Първоначално изпратено от БорисНапротив, има къде да ходи - надолу! Време е новоизлюпените бфб-играчи да разберат на че фондовите пазара има и такава посока. Тя се случва когато прекалната еуфория и алчност качат цената на акция над фундамента и.
Отчета казваш не е лош!? Ръста на продажбите спада от 23,6% на Q2 до 8,2% сега. Печалбата към Q32007 е по ниска от миналогодишната! Недей да спестяваш критики само за да се харесаш на акционерите тук. Нека си говорим реално за нещата!изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Я ми кажи какъв е ръстът на приходите, печалбата на два сини чипа например - ALB, MCH за тази година и дай да смятаме P/B, P/E, задлъжнялост и т.н.
Това е една от най-подценените позиции.
Първоначално изпратено от БорисНапротив, има къде да ходи - надолу! Време е новоизлюпените бфб-играчи да разберат на че фондовите пазара има и такава посока. Тя се случва когато прекалната еуфория и алчност качат цената на акция над фундамента и.
Отчета казваш не е лош!? Ръста на продажбите спада от 23,6% на Q2 до 8,2% сега. Печалбата към Q32007 е по ниска от миналогодишната! Недей да спестяваш критики само за да се харесаш на акционерите тук. Нека си говорим реално за нещата!изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Борка, а тия 3 милиона извънредни за 2Q06 броиш ли ги? Защото те много променят нормата на печалба от оперативна дейност. Ето това му е хубавото на този отчет. Аз очаквах по-нисък резултат.
Колкото дали е скъпа компанията и къде ще ходи - огледай другите балони на борсата и ще видиш много по-малко розови от този.
Отчета казваш не е лош!? Ръста на продажбите спада от 23,6% на Q2 до 8,2% сега. Печалбата към Q32007 е по ниска от миналогодишната! Недей да спестяваш критики само за да се харесаш на акционерите тук. Нека си говорим реално за нещата!The SKY is no longer the limit!
Коментар
-
Въпрос на гледна точка. Има хора, които са продавали и под 100 лева - и те са били прави за себе си.
Дългосрочно и краткострочно тук има една стратегия - бай енд холд :-)
Първоначално изпратено от Dundo1Първоначално изпратено от Alan GreenspanТая солена вода е като сярна киселина за метала.
Едно време какви екипажи имаше - цяла рота народ.
Сега по 21 човека - кое първо да ги накараш чипинг, боядисване, танкове ли да замерят ...
Абе един кораб трябва да се поддържа - пари се вадят с него, не е шега.изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Напротив, има къде да ходи - надолу! Време е новоизлюпените бфб-играчи да разберат на че фондовите пазара има и такава посока. Тя се случва когато прекалната еуфория и алчност качат цената на акция над фундамента и.
Отчета казваш не е лош!? Ръста на продажбите спада от 23,6% на Q2 до 8,2% сега. Печалбата към Q32007 е по ниска от миналогодишната! Недей да спестяваш критики само за да се харесаш на акционерите тук. Нека си говорим реално за нещата!
Коментар
-
Кое не ти харесва - ръста на печалбата от основна дейност 48%.
Или авансовата вноска за плаващия док? :-) :-)
Първоначално изпратено от БорисЗащо не коментирате отчета? Или просто не е за коментиране?
Да, доста под очакванията включени в цената е! Мисля че не оправдава цени над 220-230 лв/акцияизразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alan GreenspanТая солена вода е като сярна киселина за метала.
Сега по 21 човека - кое първо да ги накараш чипинг, боядисване, танкове ли да замерят ...
Абе един кораб трябва да се поддържа - пари се вадят с него, не е шега.
Коментар
-
Тая солена вода е като сярна киселина за метала.
Абе един кораб трябва да се поддържа - пари се вадят с него, не е шега.изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
Коментар