If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Виж - задаваш въпрос, показващ чрезвичайната ти загриженост за работещите: отговарят ти с точни цифри от Q3 отчета за нарастване на заетите и нарастване на работната заплата.
Ти си решаваш дали ODES ти харесва или не, на мен ми харесва, притежавам акции и смятам да притежавам.
И последно: това че "работиш" само с EBITDA или EBIT си е лично твоя работа, но не ти дава право да наричаш другите участници във форума - некомпетентни.
Първоначално изпратено от Moshito
Първоначално изпратено от съни(тя)
Интересно какво ли биха казали работещите в този завод?
Средносписъчният състав на дружеството през отчетното деветмесечие е 915 души, при 898 през деветмесечието на 2006 г.
Средната работна заплата на персонала за периода е в размер на 878 лв., срещу 792 лв. за същият период през 2006 г.
Moshito, при този сериозен подход ....към отчета да беше отчел и произхода и влиянието...на 3, 3 млн. към печалбата от миналата година, а?)
И още...дългосрочните задължения са на стойност 1,29 млн. лв. Текущите пасиви намаляват с 35% от началото на годината до 2,57 млн. лв.
Собствен капитал от 47 млн.лв.
Интерес от страна на Химимпорт да увеличи дела си, засилвайки по този начин интересите си в сектора на транспорта....
Съни не се излагай моля те, показваш само колко си некомпетентна. Първо аз работя само с EBITDA, където въпросните 3,3 млн няма как да попаднат. Именно затова данните са съпоставими и интересни от информационна гледна точка. И те показват проблеми в Одесос, работата и рентабилността на дружеството спадат. Това, че задълженията спадат е лошо и то много, показва слаб мениджмънт, който не знае как да се възползва от една по-оптимална капиталова структура, тъй като явно няма идея и за развитие на дружеството.
Химимпорт е някакъв светъл лъч, който може да вкара в друг коловоз дружеството, но това е ребус с неизвестен за мен край
изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
4-то ще бъде най-добро заради натоварването, което е било слабо през другите тримесечия. А за времето щом е така, дано по малко познаят метереолозите, по скоро да е по малко влажно, което пречи на бластиране и боядисване. (Може да по лоша от миналата година, която не бешв никаква зима).
Четвъртото тримесечие ще е най-добро. (дългосрочна прогноза за лошо време не съм виждал, Moshito да не говори по презумция)
Никога не е било това - Одесос да има най-силно четвърто тримесечие. А данните за тежка зима са от двете най-големи метеорологични агенции в България, не са по презумпция.
Средносписъчният състав на дружеството през отчетното деветмесечие е 915 души, при 898 през деветмесечието на 2006 г.
Средната работна заплата на персонала за периода е в размер на 878 лв., срещу 792 лв. за същият период през 2006 г.
Moshito, при този сериозен подход ....към отчета да беше отчел и произхода и влиянието...на 3, 3 млн. към печалбата от миналата година, а?)
И още...дългосрочните задължения са на стойност 1,29 млн. лв. Текущите пасиви намаляват с 35% от началото на годината до 2,57 млн. лв.
Интерес от страна на Химимпорт да увеличи дела си, засилвайки по този начин интересите си в сектора на транспорта....
Съни не се излагай моля те, показваш само колко си некомпетентна. Първо аз работя само с EBITDA, където въпросните 3,3 млн няма как да попаднат. Именно затова данните са съпоставими и интересни от информационна гледна точка. И те показват проблеми в Одесос, работата и рентабилността на дружеството спадат. Това, че задълженията спадат е лошо и то много, показва слаб мениджмънт, който не знае как да се възползва от една по-оптимална капиталова структура, тъй като явно няма идея и за развитие на дружеството.
Химимпорт е някакъв светъл лъч, който може да вкара в друг коловоз дружеството, но това е ребус с неизвестен за мен край
Oтчета за мен е добър. Не очаквам големи колебания в цената на акцията, пък ако падне малко се нареждам да купувам.
Имам и ще продължа да имам и не е препоръка.
След много слабото второ тримесечие сега много слабо и трето. Спад спрямо третото тримесечие на миналата година на приходите с 16%, над 42% спад на ЕБИТДА, над 31% спад на маржина. Очертава се и лошо последно тримесечие с тези метереологични условия, които се прогнозират от специалистите
прав си, и всичко това обуславя справедлива цена за тази акция около 173,60 лв.! Казах!!
mislja 4e e nai-razumno da prodavate burzo i bezogledno daje do 150lv :-)
taka ni se pada :-)
ne e suvet.
След много слабото второ тримесечие сега много слабо и трето. Спад спрямо третото тримесечие на миналата година на приходите с 16%, над 42% спад на ЕБИТДА, над 31% спад на маржина. Очертава се и лошо последно тримесечие с тези метереологични условия, които се прогнозират от специалистите
прав си, и всичко това обуславя справедлива цена за тази акция около 173,60 лв.! Казах!!
Коментар