IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КРЗ Одесос (ODES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Делфинци, до края на годината няма да влязат в крак, докато КРЗ-то работи на шест. :-)

Коментар

• Ами,Пепи ще се съсредоточи в МТГ "Делфин",които наскоро докараха още един плаващ док.

http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=259257

http://www.chernomore.bg/article.asp...8&issueID=1585

Коментар

• А познайте от първи път, къде ще е съсредоточен ремонта на корабите, след, като Булярд корабостроителна индустрия е заета изцяло със новостроящи се кораби и няма да извършва ремонт в близките години ! :-)

Коментар

• Аз пък във в-к Дневник четох, че са го продали този 10% дял от Булярд АД на ИХЛБЛ-то ! :-) Ще видим какво ще излезе накрая, когато се разбере точно, ноооооооо при всички случаи ЯКО ЪП за КРЗ-то. :-) :-) :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
            Е-еееее, когато се разбере по точно за колко са го продали ще има експлозия ! :-)
            :-)

аз чета за придобиване, а не за продаване... :-)...може да си разменят пакети, може друго...;-)
            Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• По-скоро Zahza ще стигне 150 лв, отколкото да се надяваш на Одисей

Коментар

• Е-еееее, когато се разбере по точно за колко са го продали ще има експлозия ! :-)

Коментар

Бат Ветеране, като си толкова запознат, разбра ли се за колко са продали КРЗ-то на ИХЛБЛ-то своя дял от Булярд АД ????
                  последното ми инфо е, от 11.04.2006

"Индустриален Холдинг България АД-София е подписало ДОГОВОР с КРЗ Одесос АД за придобиването на 2 401 898 броя акции, представляващи 10% от капитала на Булярд АД, се казва в съобщение, публикувано от БФБ-София."
                  ...договор,придобиване...това ми прави впечатление, конкретика них ;-)
                  Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• Да не се окаже така , че с тази продажба на дяла от Булярд, цената на акция да е 140лв за ОДЕСОС ! А в КРЗ-то не могат да се оплачат от липса на кеш, абе има пари за черни дни, както е казал Народа. :-)

Коментар

• Бат Ветеране, като си толкова запознат, разбра ли се за колко са продали КРЗ-то на ИХЛБЛ-то своя дял от Булярд АД ????

Коментар

Абе що никой не продава, к'во става ??? :-)
                        ами щото трябват купувачи, а на купувачите са им високи нивата на продавачите ;-)

...и не се доверяват на директора ;-), прав си, той e - Недялко Василев Панев, който е и член на Надзорния съвет на ХВАР-а и там предстои обратно изкупуване и ще трябват пари :-)

Коментар

• Абе що никой не продава, к'во става ??? :-)

Коментар

• Бат Ветеране, Директора на КРЗ-то е г-н Недялко Панев, ако греша ме поправи. Та той пред радиото в интервю беше казал , че цената на акция от ОДЕСОС е 250лв ! :-)

Коментар

• Пепи - ти само тука ли имаш акции? Разумно е да си направиш портфейл от няколко дружества.

Коментар

Бат Ветеране това не се вписва в скромните ми финансови възможности, нооооооооооооо ако ЕСТОНЦИТЕ, които притежават над 10% решат да си закупят още 5, 10 или 15 % ще стане доста интересно. Ами според мен затова ще се гласува обратно изкупуване на акции от събранието, защото докато се обърнат няколко пъти насам, натам директорите на КРЗ-то и хоп някой се е чопнал 10-тина % и те навярно усещат, че това може да се случи, така че........!:-)
                                малкото:-) не се оправдавай ,парите днес не са проблем,можеш спокойно да вземеш кредит и да изкупуваш :-) тъй като ти очакваш 100% възвращаемост ;-), кредити бол :-);-) въпросът е наистина ли си вярваш :-)
                                P.S. между другото знаеш ли как се казва директорът на КРЗ-то? :-)

Коментар

Working...
                                X