Делфинци, до края на годината няма да влязат в крак, докато КРЗ-то работи на шест. :-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КРЗ Одесос (ODES)
Collapse
X
-
Ами,Пепи ще се съсредоточи в МТГ "Делфин",които наскоро докараха още един плаващ док.
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=259257
http://www.chernomore.bg/article.asp...8&issueID=1585
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПепиЕ-еееее, когато се разбере по точно за колко са го продали ще има експлозия ! :-)
аз чета за придобиване, а не за продаване... :-)...може да си разменят пакети, може друго...;-)Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПепиБат Ветеране, като си толкова запознат, разбра ли се за колко са продали КРЗ-то на ИХЛБЛ-то своя дял от Булярд АД ????
последното ми инфо е, от 11.04.2006
"Индустриален Холдинг България АД-София е подписало ДОГОВОР с КРЗ Одесос АД за придобиването на 2 401 898 броя акции, представляващи 10% от капитала на Булярд АД, се казва в съобщение, публикувано от БФБ-София."
...договор,придобиване...това ми прави впечатление, конкретика них ;-)Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПепиАбе що никой не продава, к'во става ??? :-)
ами щото трябват купувачи, а на купувачите са им високи нивата на продавачите ;-)
...и не се доверяват на директора ;-), прав си, той e - Недялко Василев Панев, който е и член на Надзорния съвет на ХВАР-а и там предстои обратно изкупуване и ще трябват пари :-)Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПепиБат Ветеране това не се вписва в скромните ми финансови възможности, нооооооооооооо ако ЕСТОНЦИТЕ, които притежават над 10% решат да си закупят още 5, 10 или 15 % ще стане доста интересно. Ами според мен затова ще се гласува обратно изкупуване на акции от събранието, защото докато се обърнат няколко пъти насам, натам директорите на КРЗ-то и хоп някой се е чопнал 10-тина % и те навярно усещат, че това може да се случи, така че........!:-)
малкото:-) не се оправдавай ,парите днес не са проблем,можеш спокойно да вземеш кредит и да изкупуваш :-) тъй като ти очакваш 100% възвращаемост ;-), кредити бол :-);-) въпросът е наистина ли си вярваш :-)
P.S. между другото знаеш ли как се казва директорът на КРЗ-то? :-)Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Коментар
Коментар