Съобщение
Collapse
No announcement yet.
М+С хидравлик АД (MSH / MCH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБрутално В. Спасов: Ръст от над 24% в продажбите и 33% в печалбата на М+С Хидравлик
http://www.infostock.bg/infostock/co...a-ms-hidravlik
Коментар
-
Брутално В. Спасов: Ръст от над 24% в продажбите и 33% в печалбата на М+С Хидравлик
http://www.infostock.bg/infostock/co...a-ms-hidravlik
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
добавих малко - няма как без MCHМисля си, че ще направиш някой лев. По моите изчисления, има голям шанс да влезе в Софикс скоро. Но за четири месеца, 7-8% съм доволен.
Last edited by johny-bravo; 23.07.2018, 10:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
Колко процента е на минус брутната печалба за 6те месеца месеца в Хеса?
При ХЕС ще го видиш, разбира се ако може, комбинирано в статиите (разлики разход за дейност инвестиции +разх. труд. възнагр.) и обяснителните . По спомен над милион бяха направени през п-во тр-е, а по програма имаше още над милион и триста, но дане те вкарам в заблуда- пак казвам по спомен! Може и да греша, влез и прочети отчета, преди да пишеш и задаваш въпроси за публично инфо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Не ми казвай че не си се включил!
Хеса според мен инвестира, но тук вече реализират!
Коментар
-
Не ми казвай че не си се включил!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
жалко че ХЕС изостава - за сега неясно защо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЕ те нещата се забелязват, но е трудно да повярва инвеститора!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЕ те нещата се забелязват, но е трудно да повярва инвеститора!
Коментар
-
Е понапъни се малко;- бруто печалба/продажби за полугодието 2017 и сега имаш и днешното съобщение
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Това какво означава? Просто ми е интересно -- 06,2017 е дата ама след това са ми много криптични тези съкращения и числа.
Е понапъни се малко;- бруто печалба/продажби за полугодието 2017 и сега имаш и днешното съобщение
Коментар
Коментар