Естрадов - вземи се скрий някъде, ча ставаш за посмешище. Акцията трябвало да струва 20 стинки... то и аз искам да си я купя на толкова, ама няма-а-а... Там пък някоакъв номер разправя за "оцеляване" на дружеството... това да не е Кремиковци бе.... баси, тъкмо ми бе одрямано в следобедът слънчев преди дербито - вие ме разсмяхте до сълзи, благодаря ви...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
М+С хидравлик АД (MSH / MCH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulman1974Дали ще пуснат дивидентче тия а
Коментар
-
Първоначално изпратено от PhoenixheartПървоначално изпратено от dnbПървоначално изпратено от e$tradeПървоначално изпратено от ИмператорътСпад - да - но колко ръст последни години, ърм?
М+С си е секси и бързо ще се възстанови, да. :-)
в кой свят живееш??
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от dnbПървоначално изпратено от e$tradeПървоначално изпратено от ИмператорътСпад - да - но колко ръст последни години, ърм?
в кой свят живееш??
Коментар
-
Първоначално изпратено от dnbПървоначално изпратено от e$tradeПървоначално изпратено от ИмператорътСпад - да - но колко ръст последни години, ърм?
в кой свят живееш??
Коментар
-
Първоначално изпратено от dnbПървоначално изпратено от e$tradeПървоначално изпратено от ИмператорътСпад - да - но колко ръст последни години, ърм?
в кой свят живееш??Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
Коментар