IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Ракетите" през 2005

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Ракетите" през 2005

Софикс, пробвай да сложиш щанд за сладолед на главната в Пловдив или на някоя централна улица в София и ше видиш дали всеки може да стане сладоледаджия. Иначе 10 бона не знам дали правят, но няма да се изненадам и толкова да са през лятото. За разлика от онея с дюнерите например, на които не им мърдат всеки месец.

Коментар

• "Ракетите" през 2005

Е то на тая сергия от 9.00 до 20.00 опашката не трябва да свършва...Иначе за сръчноста се постига, с повече шамари...

Коментар

• "Ракетите" през 2005

И ако всеки сладоледаджия печели по 10 бона чисто на месец всеки щеше да става такъв.

Коментар

• "Ракетите" през 2005

Смехурана, най-общо казано и аз му се подигравах преди няколко седмици на теориите, но числата (ако щеш вярвай) са истински. Само ще допълня, че средния сладолед не е 100, а 200 грама, 2 мин са мно-о-о-го дълъг период и наистина продават 2 души.
          Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

• "Ракетите" през 2005

Утре ще ида на главната пред пощата и ще засека за колко време ще ми направят сладоледа. Сигурен съм че ще е доста по 2мин. Ако съм прав Сладуранатa черпи по един шоколадов

Коментар

• "Ракетите" през 2005

Нека да направим някоя елементарни сметки:

Ако се продават на ден по 100 кг. сладолед, като се отчете че един следолед е средно 100 гр., и един килограм е 1 000гр., това означава че се продават 1 000 сладоледа на ден. Ако един сладолед се прави за 2 мин., тогава за да се направят въпросните 1 000 сладоледа са необходими 2 000 мин. или 33.3 часа. Това пък означава че във въпросния областен град, на въпросната сергия има 2 продавачи, които работят по повече от 16 часа на денонощие без прекъсване и освен това са доста сръчни - правят сладолед и връщат ресто със скорост 2 мин/сладолед.

;-)))

Коментар

• "Ракетите" през 2005

Аре верно да направиме едно сладоледаджийско АД - във всеки град с над 8 000 на главната ще имаме по 4-5 сергии... империя ще си направим и ще се листваме на БФБ... и всяка година юни ще сме яко яхо-о-о-о-о-о !!!!
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Ракетите" през 2005

Мечка, ми да спрем с акциите и да започваме със сладолед. )))))

Коментар

• "Ракетите" през 2005

Шегата настрана - вчера един приятел ми се похвали, че на централната улица в средноголям областен град една сергия сладолед продава около 100 кг/ден, което по моите изчисления прави около 10 000 лева на месец чиста печалба. Не е зле не мислите ли?
                    Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

• "Ракетите" през 2005

И на канта сладолед

Коментар

• "Ракетите" през 2005

ИХЛБЛ, ИХЛБЛ, ИХЛБЛ................еквивалентно на петстепенна ракета.

Коментар

• "Ракетите" през 2005

Шзмислен брокер, ВСЕ ти е прекъснало бушоните, но скоро батковците с белите престилки, ще ти изключат компютъра.

Коментар

• "Ракетите" през 2005

Пепи, не се срамувай кажи на хората. Да продаваш сладолед не е срамно. По-срамно е да си некомпетентен и да се правиш на много умен. Ти парите от сладоледа в акции ли ги вкарваш?

Коментар

• "Ракетите" през 2005

Какъв сладолед те гони пък тебе. ВСЕ ти е взело нормалния разсъдък.

Коментар

• "Ракетите" през 2005

О-о-о-о Пепи върви ли сладоледа?

Коментар

Working...
                                X