IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Ракетите" през 2005

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Ракетите" през 2005

Медика - да, ама Софарма... балон си е, макар и качествен балон.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Ракетите" през 2005

Олеле-е-е

Коментар

• "Ракетите" през 2005

Ракетите през 2005 година ще бъдат Медика АД и Софарма.И двете дружества в момента са доста подценени.

Коментар

• "Ракетите" през 2005

MCH - само почакайте малко до началото на другия месец и тогава...

Коментар

• "Ракетите" през 2005

кат толкос разбирате от сладолед
            Знаете ле Вий дей НАЙ - ПЕЧЕЛИВШАТА сергия в целия мир?
            ЗАЩО ДА ВЪРВИШ ТАМ КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ЛЕТИШ ?

Коментар

• "Ракетите" през 2005

И аз вервам на Лавен, и слава Богу, се престраших да влезна преди няколко месеца. Но къде изчезнаха офертите купува?

Коментар

• "Ракетите" през 2005

Вчера ОРАКУЛ каза че ЛАВЕН е ракета и сбърка - ЛАВЕН е междузвезден кораб с фотонен двигател. Честито на всички които направиха дабъл. Реалната му цена всъщност е 18-20 лв. на акция.

Коментар

• "Ракетите" през 2005

Какво стана ще захващаме ли бизнеса със сладолед или си оставаме на борсата

Коментар

• "Ракетите" през 2005

е ти си намерил кой да питаш за Кремиковци

Коментар

• "Ракетите" през 2005

императора гоня те из темите твурдо)дай малко инфо за кремиковци. аз не се занимавам с акции , а един приятел има 100 акции на кремиковци и ме пита дали да ги продава или да ги държи? ти какво би го посъветвал

Коментар

• "Ракетите" през 2005

Ъ-ъ-ъ-ърм, ама аз не обичам сладолед, обичам спирт, ама все пак благодаря Смехуранке... Я да ходя да си сипя конячец.... :-)))))))))))

Коментар

• "Ракетите" през 2005

А ако са две сергии?

Значи, Смехуранке, уговорката е такава- утре съм с хронометъра на главнатa в Пловдив и ще засичам. Предупреждавам те обаче че знам една много чевръста сладоледаджийка

Коментар

• "Ракетите" през 2005

Здравей, Императоре :-)
                            И теб ще те черпя един шоколадов.

Е добре де, сега като се замисля - признавам че е твърде възможно един сладолед да се прави за по-малко време и да тежи повече. Но аз не съм видяла досега такова чудо - на една сергия двама човека да продават и почти непрекъснато да правят сладоледи...

Коментар

• "Ракетите" през 2005

Бя, Смехуранке здравей, 8 целувки от мене :-))))
                              Бе измайтапих се за тия сладоледи, бе, вий насериозно го взехте ли?

Коментар

• "Ракетите" през 2005

Хей, Brain!

Имаш един шоколадов сладолед от мен, ако утре успееш да си купиш сладолед за по-малко от 2 минути. А ако случайно това ти отнеме повече от 2 минути ще те черпя 2 шоколадови сладоледа!

На коя главна ще си купуваш сладолед - в София или Пловдив? ;-)

Коментар

Working...
                                X