IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Ракетите" през 2005

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ривиера

RE: мажоритатерн собственик на Ривиера.
    Доколкото съм запознат - това е "Контрак" - ЕООД, на когото собственик е Емил Кюлев. В курорта обаче (по подобие на конгломерата СИ-Банк - Катекс - Пампорово) имат дял и други подопечни на Е. Кюлев дружества - например ДЗИ.

Коментар

• Ривиера

Кой е мажоритарния собственик на Ривиера АД?
      Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!

Коментар

• "Ракетите" през 2005

Днес ракетата явно е ХЕС.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Ракетите" през 2005

Хубава тема ! Поздравявам инициаторът и. Ще се радвам на мненията и коректните постинги, от които бихме могли да научим нещо.

Пожелавам успех на всички !

Коментар

• "Ракетите" през 2005

А за СИбанк какво ти е мнението?

Коментар

• "Ракетите" през 2005

Тук някъде прочетох "две-три банки", дано да нямат предвид ДЗИБАНК И ЦКБ, щото те отдавна са песен изпята.

Коментар

• Ривиера

Ривиера е страхотна и перспективна, но има един малък проблем - мажоритарният собственик

Коментар

• "Ракетите" през 2005

какво ще кажете за Ривиера АД? Аз лично смятам, че е доста подценена.
                  Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!

Коментар

• "Ракетите" през 2005

skeln ще бъде поде 12-13 лева до юни!

Коментар

• "Ракетите" през 2005

Така е. От всичко се печели...но и от всичко се губи... важен е темпоралния отрязък.

Коментар

• "Ракетите" през 2005

Down and out, кой ти мисли толкова напред в перспектива. Важното е да си напълним портфейлите догодина от тва прословуто БТК, пък 2006 да му мислят онези, дето купуват акции като пенсионна осигуровка.

Коментар

• "Ракетите" през 2005

БТК ще е подводницата на 2006г.

Коментар

• "Ракетите" през 2005

Със сигурност ракета номер 1 през 2005 година ще бъде БТК!!!
                            По време на търговете ще има бясно наддаване а и след това цената ще порастне значително, както след всяко IPO на сериозна компания.
                            Но за да купим БТК, първо трябва да имаме компенсаторки.

Коментар

• "Ракетите" през 2005

Е, SKELN повечко се търгуват...

Коментар

• "Ракетите" през 2005

Какви ракети при дневен обем на търговия под 1000 акции дневно.

Коментар

Working...
                                X