If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Що бе пипируде? Медика като цяло добре изглежда от където и да я погледнеш- и като балансова цена, и като графика ако щеш. След тоя V- образен оздравителен спад през последните 3м. цената ще скача.
Пропускам Биовет, щото не познавам много добре това дружество... и не са ми чак такива любимци, в тази графа влизат Албена, М+С, Медика, ХЕС, Крепостта, Пампорово...
Пеперуд, ти сам не знаеш какво говориш... да сравняваш това ултрамодерно предприятие с някаква индустриална руина.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
плажно мляко
"Ракетите" през 2005
До 12 месеца SKELN правят double.
Просто се вгледайте по-обстойно.
Коментар
Пипируд Розов
"Ракетите" през 2005
medika napravo shte exploadira ) osobenno ako falira ) za primer HIMKO )))))))))))000
Императоре, за Медика съм съгласен с теб, мисля има още хляб в него. Защо пропусна обаче така обичаното от теб Биовет?
Коментар
cool
"Ракетите" през 2005
... dade ... capitalisation na price da kazha ;o)
Коментар
cool
"Ракетите" през 2005
imperatore, gledam novinite i se radvam, 4e na6enskoto dobre vurvi;o)) ama kato pogledna pe4albata i ya razdelya na market capitalisation ... se polu4ava mnooogo ......., ... puk ne sum mnogo blizo do predpriatieto da znam dali management-a e naistina pe4en i 6te zadurzhi momentnia tvurde dobur kurs na rastezh ...... ;o( ... ako nyakoi mozhe da pomogne s info radval bih se ;o)
Е, изпусна голямата печалба... но не ЦЯЛАТА печалба. Според мен напазарувай си. Последните новини /виж темата/ ще качат цената още.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
cool
"Ракетите" през 2005
breh, taz MOMKR mnogo me kefi kato ideya, ama poradi tui, 4e kusno se ffklyu4vam na pazara si mislya, 4e mai ve4e sum izpusnal hype-a ... tya ne6to mnooooo poskupyala ..., ne mislite li?!
Коментар