IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Ракетите" през 2005

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Ракетите" през 2005

I az sam na mnenie 4e SKELN shte rastat zdravo. Bih dobavil i GAMZA.

Коментар

• "Ракетите" през 2005

Btw. някой има ли представа как ще им изглежда нетната печалба за 2004?

Коментар

• "Ракетите" през 2005

Що бе пипируде? Медика като цяло добре изглежда от където и да я погледнеш- и като балансова цена, и като графика ако щеш. След тоя V- образен оздравителен спад през последните 3м. цената ще скача.

Коментар

• "Ракетите" през 2005

Пропускам Биовет, щото не познавам много добре това дружество... и не са ми чак такива любимци, в тази графа влизат Албена, М+С, Медика, ХЕС, Крепостта, Пампорово...
          Пеперуд, ти сам не знаеш какво говориш... да сравняваш това ултрамодерно предприятие с някаква индустриална руина.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Ракетите" през 2005

До 12 месеца SKELN правят double.
            Просто се вгледайте по-обстойно.

Коментар

• "Ракетите" през 2005

medika napravo shte exploadira ) osobenno ako falira ) za primer HIMKO )))))))))))000

Коментар

• "Ракетите" през 2005

che te bankite i bez drugo sa edna, dwe

Коментар

• "Ракетите" през 2005

Големите холдинги свързани с индустрията, туризма и сел.стопанство. Дружества свързани с туризъм,телекомуникации, химия,тютюни и една ,две банки.

Коментар

• "Ракетите" през 2005

slb ...............

Коментар

• "Ракетите" през 2005

С кредитната експанзия, която ни е завладяла къде банките забравяте???

Коментар

• "Ракетите" през 2005

Императоре, за Медика съм съгласен с теб, мисля има още хляб в него. Защо пропусна обаче така обичаното от теб Биовет?

Коментар

• "Ракетите" през 2005

... dade ... capitalisation na price da kazha ;o)

Коментар

• "Ракетите" през 2005

imperatore, gledam novinite i se radvam, 4e na6enskoto dobre vurvi;o)) ama kato pogledna pe4albata i ya razdelya na market capitalisation ... se polu4ava mnooogo ......., ... puk ne sum mnogo blizo do predpriatieto da znam dali management-a e naistina pe4en i 6te zadurzhi momentnia tvurde dobur kurs na rastezh ...... ;o( ... ako nyakoi mozhe da pomogne s info radval bih se ;o)

Коментар

• "Ракетите" през 2005

Е, изпусна голямата печалба... но не ЦЯЛАТА печалба. Според мен напазарувай си. Последните новини /виж темата/ ще качат цената още.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Ракетите" през 2005

breh, taz MOMKR mnogo me kefi kato ideya, ama poradi tui, 4e kusno se ffklyu4vam na pazara si mislya, 4e mai ve4e sum izpusnal hype-a ... tya ne6to mnooooo poskupyala ..., ne mislite li?!

Коментар

Working...
                                X