If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
новобранец, не четеш ли отчети та задаваш такива въпроси
бал. стойност е 15,07 лв а продажбите към 41 лв на акция и то в неконсолидирания отчет
В консолидирания ще са към 50 лв. на акция
има и яка печалба
Коментар
леле
"Заспали" дружества
Каква е балансовата стойност на акция на Мак АД?Благодаря!
Преди няколко дни в 24 часа прочетох , че за ремонта на новите дизелови мотриси Siemens ще подпише договор с варненско предприятие и ще инвестира в него 2 000 000 евро. Не можах да намеря повече информация . Някой има ли такава и дали завода не е VAMO ? ...
Да МАК са добро дружество с отличен отчет. Същото може да се твърди и за PAPIR и ССВ, която удвои печалбата си от миналата година. И за двете дружества има сериозен ръст на продажбите и печалбите.
Що се отнася за недоразуменията Ямболен и Марицатекст това са боклуци, които стават за временни спекулации, но крайния набутал се, ще трябва да чака поне две години да заработят и евентуално да печелят. Затова не ги пишете в тази тема, а в тази на балоните-избушените дружества.
Eee, Имп. най сетне да си засечем мненията за едно дружество - Мак - Габрово!
Продължава с добрите отчети, а консолидирания ще е още по-добър както беше и 9-месечието.
Щото доста от производството става в 100% дъщерното дружество в Благоевград
Точно така. Но мисля, че парите да забравиш ще трябва повечко от 18 месеца - след толкоз ще се задействат новите мощности, докато дойде време за печалби, още време ще мине.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Пак е на загуба Марицатекс, мисля че в следващата една година няма да има никакво раздвижване. Но ако искаш дългосрочно да си на добра печалба и можеш да забравиш парите си за над 18 месеца, тогава позицията е подценена и перспективна.
Коментар