If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да-а-а-а! За ODES посоката е ясна. Май още не късно да се хване влака ... Вече да купуваш холдинги или дружесва от SOFIX си е самозаколване...
Коментар
Varnenetz
"Заспали" дружества
Освен това стабилни минотари (Холдинг Варна с 25% и ИХ България с 18%) което гарантира защита на интересите на минотарните собственици, а и дружеството е сред най-ликвидните на БФБ....
Коментар
Varnenetz
"Заспали" дружества
КРЗ "Одесос" - 19 лв./ на акция неконсолидирана чиста печалба (а в консолидирания отчет ще нарастне, вервайте ми), липса на дългове, отличен мениджмънт + затрупаност от поръчки = отлични переспективи. За бога, дружеството се търгува под балансовата си стойност, а Р/Е е около 3 !!!!!!!!! И това през 2005 !!!! Скоро ще видим 100 лв. за акция !!!!!!!!!!
Марицатекс няма да е никаква ракета... известно време. Просто хората ще се усетят, че ще трябват поне 2 години, та да реализира дружеството някаква печалба. И аз мисля, че ще дръпне яко, но не сега.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Bari
Ракети
MRTEX, BALKL,PAPIR,BZAH
Коментар
sme6ko
Ракети
Pl., ти ще продаваш, ама няма да има кой да ти ги купи. Балонът MRTEX ще изгърми по-скоро от твоето скоро!Много сте ми смешни балонанджиите ... издишате!
Това, че една позиция е подценена, не значи автоматично че ще поскъпва. Може да си стои евтина с години и десетилети. А може и да пада се обезценява още повече. Марицатекс, независимо от евентуалната инвестиция на Доверие, мисля е точно от този вид в близките най-малко 3 год. Не бих си блокирал парите някъде, за да чакам голяма печалба след неопределено време.
Коментар
Pl.
Ракети
Гледайте PKAR и MRTEX! Нека са си "гробници", нека са си "фалирали", просто си отбелязвайте от къде тръгнаха и къде ще стигнат! Пари се правят в ПЪТИ като намериш дружество, което е зле и затова се продава безумно евтино, и в ПРОЦЕНТИ когато си купуваш вече стъпило на краката си дружество. Скоро ще осъзнаете какви са били възможностите за печалба! Сега аз купувам на 2-3 лв., скоро ще ви продавам на 5-6 PKAR и 7-8 MRTEX.
Коментар
1x
Мак АД
hehe 6te spodeli6 li molya po-podrobno kak to4no iz4islyava6?!
БДЖ и Siemens ще създадат съвместно предприятие във Варна. Това съобщи днес в морския град преди първото пътуване на двата нови влака на железниците вицепремиерът и министър на транспорта и съобщенията Николай Василев. Дейността на предприятието ще е окончателно окомплектоване, поддръжка и ремонт на новите мотриси. Всички технологични процеси ще се извършват в локомотивното депо във Варна. 2 млн. евро инвестиции ще вложи Siemens в новото предприятие, информира Василев. Той допълни, че създаването на предприятието ще допринесе за разкриване на много нови работни места.
Коментар