IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества

Албена тоже продължава да се изстрелва...
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

По всичко личи, че при ODES ключовото ниво от 80 лв. ще бъде тествано днес. Успешното му преминаване само ще ускори движението към нови върхове следващата седмица, като най-вероятно другия петък ще сме вече над 90. Високите стойности на акциите вече започват да се възприемат от пазара като нормални...

Коментар

• "Заспали" дружества

ORGH и ODES са днес пак хитове

Коментар

• "Заспали" дружества

Pozdravi mladezhi, vizhte dvete O-ta kakvo pravqt dnes ORGH i ODES, govorihme za teh samo predi 2 dni a ve4e dohodnostta e pove4e ot 4udesna. Uspeshen den

Коментар

• "Заспали" дружества

Пък аз, Алфи, не съм съгласен да се надува с парите си. Това че е почнал с повече кинти, не го прави по-умен и по-добър от другите.

Коментар

• PAPIR - zaslujava pove4e ...

PAPIR - BV=12.66, Aktivi/akcia=16.18. Uveli4eni prikodi s 14%. Pe4alba 923x.lv za 2004, spriamo 648 zaguba za 2003. Koeficienti za likvidnost dobri: Ob6ta=2.92 ! - Barza=1.22

Коментар

• СИ Банк - ако нагоре

Чистата печалба на СИ банк за 2004г. е над 5лв./акция. Увеличение на приходите в сравнение с 2003г. - над 51% ! И още от Инвестор.бг ...

За 2004 г. банката отчита 10,37 млн. лв. чиста печалба, което е ръст от 273% спрямо 2003 г. Балансовата стойност на активите на СИБАНК се е увеличила със 77,5% до 64,1 млн. лв. към 31 декември 2004 г., спрямо 36,1 млн. лв. година по-рано.

Напоследък СИБАНК нашумя с изкупуването на стотици милиони лева номинал компенсаторни инструменти, като над 400 млн. лв. номинал бяха използвани в борсовата приватизация на 34,78% от БТК. Общо клиенти на СИБАНК придобиха 25,5% от БТК или над 2,1 млн. акции, които по текущи цени са за над 600 млн. лв.

Един от клиентите на СИБАНК, придобил между 10 и 15% от БТК на 27 и 28 януари 2005 г., е швейцарското поделение на английската BARCLAYS BANK.

Коментар

• Реплика на Ави "Заспали" дружества

Obshto vzeto sym syglasen s Jurist v chastta za riska. V smisyl, che procentnata dohodnost e vajna, no nikoi ne jivee na procenti, a vse oshte harchim realni pari. Taka che kolkoto poveche vlojish, tolkova po-malyk risk moje da si pozvolish da poemesh /nai-veche chrez diversifikaciq/ za da izkarash dohodnost, koqto te udovletvorqva.
                  Ne sym syglasen obache, che zadyljitelno v edin moment uchastnicite s po-malki sumi, shte inkasirat negativnite posledici ot po-golemiq risk. Tova moje i da ne stane, zavisi kak si upravlqvat parite..
                  No vseki si precenqva, a i ne vseki moje da zapochne s golemi sumi.

p.s. izvinqvam se, che ne pisha na kirilica..

Коментар

С тази разлика, че ако ти (по-точно Ави) е рискувал и си е докарал 600 % или дори 1000 % на неговите 5 000 лева (и е поел огромни рискове за това), а аз съм си докарал "само" 300 % на моите, да речем 300 000 лева, без да излизам извън границите на премерения риск и с несравнимо по-големи възможности за диверсификация на портфолиото ми, то пропастта между двама ни в крайна сметка ще се увеличи, защото в един момент Ави ще инкасира всички негативи на огромния риск, който е поел и на практика никога няма да "стопи" разликата помежду ни.

Коментар

Юристе, мисля трябва да осъзнаещ факта, че сумите, с които играеш, не те праят по-добър от другите играчи. Мисли се в проценти, важно е каква ефективност реализираш от вложената сума, а не каква сума е печалбата ти. Като става въпрос за понасяне на загуби и очаквания за печалби може дори да съм над теб, но това не ми дава право да осъждам другите участници според това.

Коментар

• "Заспали" дружества

Поредния пърчо. Такива като тебе най-тежко падат... и не ми е и жал за тях.

Коментар

Ави, а нали ти си сигурен, че моята печалба сравнена с твоята ни отдалечават на космическо разстояние един от друг, което значи, че и радостите ни са от съвършено различни измерения ... А засега по-вероятен е моят отколкото твоят сценарий, а аз съм достатъчно предвидлив, за да запазя напълно печалбата си (докато ти, със скромното си участие, ще си алчен за още, и още, и още, докато ... изгориш, не че ти го желая, разбира се, само коментирам и то принципно, нищо лично!)

Коментар

• "Заспали" дружества

Добре де, какво държи тоя холдинг?

Коментар

• "Заспали" дружества

няма лимит - има балами да го продават сега и слава Богу са малко....

Коментар

• "Заспали" дружества

Нещо казах вчера за холдинг Варна. Единственото гадно е , че не можеш да купиш повече от 100 акции на седмица. Има лимит!

Коментар

Working...
                                X