IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества

Благодаря ти, ще ги следя внимателно.
    Приятна вечер и успех!

Коментар

• "Заспали" дружества

Ами няколко са предполагам. Ще започна с Императора /моля да не бъда обвинявана в пристрастие/ Неграмотния, Песимиста, донякъде Шейха. Може би има и други, но това са темите които коментират и които и аз следя. Мисля, че има и такива, които често сменят никовете си, така че не съм много сигурна.

Коментар

• "Заспали" дружества

О, няма нищо... така е по-приятно ;-)
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

Соня, би ли ми казала. Благодаря ти

Коментар

• "Заспали" дружества

Прав си. Който и да си. Благодаря ти. Все пак и темата е твоя -"заспали" дружества. Извинявай, че с подкрепата си без да искам я промених:-))

Коментар

• "Заспали" дружества

Леле ужас, значи сме трима )))

Коментар

• "Заспали" дружества

Ти пък сдсд много елементарно. Това да не ти е темата за Химко. Жена не се пита на колко години е.

Коментар

• "Заспали" дружества

Добре де, тогава ТИ да не си 111 от Топспорт? Ако не, ставате трима...

Коментар

• "Заспали" дружества

Соня, прав е императора, не им обръщай внимание. А били ни казала, които са тези хора, на които се възхищаваш, за да се ориентирам и аз кой да чета. Благодаря ти.

Коментар

• "Заспали" дружества

Не, но ме дразни такова нещо, чак до там ли стигнахме да си крадем никовете. Не съм го запазил и веднага някой умняга го взел...

Коментар

• "Заспали" дружества

Соня, и на колко сте години ??

Коментар

• "Заспали" дружества

Единичков, това да не е някакво сакрално число?

Коментар

• "Заспали" дружества

Соня, просто не им обръщай внимание, а последната ти добавка беше излишна.

Коментар

• "Заспали" дружества

Браво, някой по-долу ми е взел ника 111

Коментар

• "Заспали" дружества

Пропуснах да отбележа, че Странджата е изключение.

Коментар

Working...
                                X