IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества

100% жена, изглеждаща доста добре, престижна работа, добра заплата. Е, естествено не "Соня". Това достатъчно ли е?? Интересна мъжка психика. Винаги се изтъквате и търсите признание, а когато го получите, веднага се нахвърляте върху дамата. Приемете, че във форума има няколко мъже, достатъчно компетентни, на които и ние "жените" се възхищаваме.

Коментар

• "Заспали" дружества

Соня е мъж

Коментар

• "Заспали" дружества

111Благодаря за СИМАТ.

Коментар

• "Заспали" дружества

Не обращай внимание на селякът, Соня, той може би говори така не от желание да обиди някого, а просто защото не може другояче.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

Tya, отде накъде да имам фенклуб? ))

Благодаря ти за добрите думи иначе - а за макчетата? Да и аз се питам отде се е взел луд да продава толкова ниско? Е, негова си работа, утре курсът пак е на 13 и... може и на 14.

Коментар

• "Заспали" дружества

Колко знам и мога го научавам от там където ми плащат. Във всички случаи съм повече от доволна. А за твое сведение въпросния Император не ми е работодател, така че евентуалния ти въпрос към него ще остане без отговор. Приеми, че има здравомислещи и компетентни хора в този форум, като него, а не заядливци като теб! Надявам се отношението ти към мъжете да е различно от това към жените, иначе си постоянно в губеща позиция.

Коментар

• "Заспали" дружества

Странджата, твоята простотия вече надмина всякакви граници !!!! Това че с мене се заяждаш как да е, но в случая май не проумяваш, че говориш с дама.

То и отде да проумяваш? Явно си някакъв селтак, дето не прави разлика между жена /ще използвам по-разбираем за теб термин/ и коза.

Даже и в тоя форум не може да се мине без... да не казвам какви.

Коментар

• "Заспали" дружества

Благодаря!
                  Всеки ход е грешен!

Коментар

• "Заспали" дружества

ALBHL, DOVUHL, TCH

Коментар

• "Заспали" дружества

"кои фондове дава дивиденти" какво трябва да означава

Коментар

• "Заспали" дружества

Zdravey IMperatore,ne se vrqzvay na hlapacite.Ostavi gi da se razvivat.V tozi forum si ot malkoto istinski.Siguren sqm che si imash fen culb.
                        Kazhi sega kakti se struvat makchetata na 10.25?

Коментар

• "Заспали" дружества

Е де Странджа, когато пишеш нещо го прави добронамерено в противен случай човек се пита кой си ти всъщност! А имам и един въпрос, кои фондове дава дивиденти?
                          Всеки ход е грешен!

Коментар

• "Заспали" дружества

ок, заменям "намаза" със "се омаза"
                            А за разказването - само ако ти е угодно
                            щото и аз не бих разказвал ако ме е целувало такова императоркско същество
                            А за това колко си голяма, знаеща и можеща... ще питам императора
                            щото от постинга ти не разбирам колко си голяма и къде, нито пък колко знаеш и можеш и какво точно знаеш и можеш (по-добре от мен например). Сещам се за едно, но си права че то не е за този форум

Коментар

• "Заспали" дружества

Намаза?!
                              Обичаш да ти разказват? Мислех че си над 18 г. Бих ти препоръчала някой от детските форуми.
                              Тук за твое сведение сме големи, знаещи и можещи!!

Коментар

• "Заспали" дружества

ама тази Соня как намаза... Император Хвалипръцков ще я целува
                                Соня, да разкажеш
                                но се измии преди да си докоснеш клавиатурата си

Коментар

Working...
                                X