IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества

Да съм казал, че печелят милиони? Но през 1997 Бряст Д беше направо мъртво, Торготерм също не беше хич добре, Албена Автотранс тоже. Е, най-последни данни нямам, но ако тия трите бяха продължили по пътя, по който бяха тръгнали до 1997, вече да са забравили хората че някога са съществували.
    А и Албена Инвест има ръст на печалбата тая година - не си ли противоречиш? Тия кинти все идват отнякъде.
    Ще им погледна в сайтът и ще видя всичко подробно.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

А императоре в безпредметни спорове няма да влизам. неможе да се говорят общи неща. На загуба са Добруджански текстил, България - 29, Дулополимер - Дулово, А другите работят колкото да не са на 0. Виж им отчетите и тогава можем да говорим с цифри. Вкл. и любимото ти транспортно дружество. Когато ми отговаряш аргументирано и с цифри ще ти отговарям и аз. Но така на общи приказки не става

Коментар

• "Заспали" дружества

Ходил съм на.
        Какво разбираш под последните години? Инвестиции имат на доста места. Неслучайно по време на приватизацията някои дружества на холдингът бяха губещи, сега печелят.
        А автобусите на Албена автотранс не са ултрамодерни, но не са и избушени. С една дума - удобство и сигурност, без екстри.

Коментар

• "Заспали" дружества

В Соколец Боровец са само двата хотела Бор и Еделвайс. И ако не си ходил на боровец се намират в стария център на комплекса до фонтана. И са толкова далеч от лифтовете, че да ти писне да ходиш пеш. Освен това са и най старите хотели в Боровец и са пълна скръб. Това дружество е умряло отвсякъде. А хотела, който продадоха се казва Соколец и е изцяло ремонтиран. Ама защото се хвърлят пари за тази работа. А ако ми посочиш дружество в което ALBHL е инвестирало последните години евала ти правя. Аз знам за едно но то също е умряла работа.

Коментар

• "Заспали" дружества

Интересно - Соколец-Боровец АД кое влеза - самият х-л Соколец или другите два? Знаеш ли, Бай Благо?

Коментар

• "Заспали" дружества

Благодаря за инфото, Байо, няма да ти правя проверки, щом цитираш, трябва да е така.
              Така е Гари - тука всеки изкарва заспало това, което му се ще да поскъпне. А НАИСТИНА заспалите са малко. Ще взема пак да си изкарам другата тема, че повечето цитирани тук дружества са за там.

Коментар

• "Заспали" дружества

Императоре, Бай Благой е прав за Соколец.

Коментар

• "Заспали" дружества

А за твоя информация след продажбата му това е най готиния хотел в Боровец. Пет звезден. И ако не знаеш пак за твоя информация нито в Албена, нито на Приморско, нито на Боровец и в структурата на Албена и ALBHL има петзвезден хотел

Коментар

• "Заспали" дружества

Императоре понеже си Тома неверни, чети и повече вярвай на другите а не на собственото си его
                    Влез в страницата на ALBHL на адрес http://www.albhold.com/sokoletz_about.php и хубаво виж колко хотела имат и къде им е изчезнал третия хотел Соколец. Сигурно се е изпарил.
                    А ако пропуснеш да влезеш ето ти и информацията. Без да се заяждам ама не може да твърдиш неща, които просто са ти убегнали във времето. И ако си сто процента сигурен тогава, ама ако не си по добре си мълчи

Соколец-Боровец АД притежава ДВА три звездни хотела в престижния планински курорт Боровец.

Курортът се намира на 72 км от София и е разположен на 1350 м надморска височина в Рила планина.
                    Боровец е отлично място за ски спорт. Общата дължина на ски-пистите е 40 км, има изградена 6-местна кабинкова въжена линия, седалкови открити лифтове и 10 ски-влека.

Курортът е изходна база за множество летни туристически маршрути.

Соколец-Боровец АД предлага всички удобства за целогодишен туризъм. Материалната база на дружеството е подходяща за семеен зимен и летен туризъм, детски лагери, работни срещи, конференции, посрещане на празници, спортни лагери.
                    Традиционно се поддържат връзки с тур оператори от Великобритания, Русия, Белгия, Германия, Финландия, Гърция, Сърбия и Македония.

Бюрото за комплексни туристически услуги предлага богата гама от екскурзии, ски-пакет услуги и мероприятия за туристите, пребиваващи в хотелите на фирмата.

ХОТЕЛИ:

*** БОР

*** ЕДЕЛВАЙС

>> Обратно към "Дружества"
                    >> Обратно към главната страница на "Соколец-Боровец" АД

Коментар

• "Заспали" дружества

GAGBT не е табак. Не бъркайте елементарно така. Бизнесът му има все по-малко общо табаците. Вижте откъде му идват новите поръчки.
                      Но докато и една цигара се прави в БГ, това предприятие ще е номер 1
                      А като разгледате баланса ще ви падне шапката. Затова казвам, че по-подценено аз на пазара не знам!!!

Коментар

• "Заспали" дружества

Тази тема стана направо смешна. Май всичко излиза заспало. И табаците, които могат да вървят само надолу, и Софарма, Петрол, които са си доста надценени. И мъртвия Химко, и мастодонта Кремиковци. Ако потърся надолу по темата, ще намеря сигурно всички борсови кодове. И същите ги има при балоните, слава богу поне тази тема се загуби. А пък на тези, които пишат само разни кодове, направо се чудя. Като харесвате толкова едно дружество, посочете някой аргумент защо. Ама да не е "защото ХХХ го купува".

Коментар

• "Заспали" дружества

Mario, ne moga da razbera zashto slagash PET, RXB, SFARM pri zaspalite pozicii?

Коментар

• "Заспали" дружества

GAGBT - по-подценено аз не знам.

Коментар

• "Заспали" дружества

PET,SFARM,RXB,BZAH

Коментар

• "Заспали" дружества

Имах предвид КА минус краткосрочните пасиви

Коментар

Working...
                                X