IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И ВИПОМ и ГАЗ , разбира се.Но и КДН , ЗЛП , а и ПЛЕБТ...

Коментар

• VIPOM ! Най-накрая пазара започва да уценява тази позиция. С бавни стъпки вървим към 10+ лв

Честито на инвестиралите !!!

Коментар

• ...

Коментар

• LAVEN, SUN, PET

Коментар

• Аз съм от Ст.Загора и Пампорово ми е доста по близо от Банско, но си заслужава на 100% повето път пък макар и лош, за да ида на Банско.

Коментар

• Ами на Пампорово като Софианец не ми харесва, че е далече, остарелите лифтове, голямата част от пистите са елементарни, които са по-скоро ски пътеки. (не че няма и хубави) Друго, което не ми харесва е че ПАМПОРОВО може да поеме много по-малко хора от БАНСКО. Аз съм пристрастен защото имам апартамент в Банско, обаче догодина се надявам да си ходя до там по магистралата и дано най-накрая оправят пътищата защото са УЖАСНИ. Отговори ми честно импе ти не предпочиташ ли да си запалиш колата и за 1.30 мин да си на курорт в който и 10 000 човека да има пак да ги поеме без проблем със съорежениея на европейско ниво или предпочиташ да да биеш маса път до ПАМПО и там да чакаш по 30 мин на опашка?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                Да сравняваш Банско с Пампорово е като да сраняваш БИОВ с ХИМКО.
                Никола - сравнението ти хич не го бива. И Химко и Биовет са балонести - само дето едното няма да работи никога, а другото функционира. Аз моите биоветки ги избягах. Какво му е на Пампорово? А Банско още малко ще го приравниш с Аспен. :-)
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• То сигур и аз ще... ама като излезе тримесечният. Ще избягам на около 30, за да вляза пак лятото на 22-23 кинта. То да бягаш преди тримесечният хич не е умно - ясно е, че тогава цената ще скочи. Почти напълно сигурен съм, че резултатите ще бъдат по-добри, отколкото миналата година.
                  Да.

Коментар

• Импи аз също държа акции от Пампорово, но се замислям дали да не разтоваря поради причината която спомена Никола.
                    Мненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Да сравняваш Банско с Пампорово е като да сраняваш БИОВ с ХИМКО.

Коментар

• Да, бе, да - празно - не преувеличаваш ли?

Коментар

• Импи а защо тогава на Пампорово е празно и няма никакви Софианци, къде отидоха да карат ски а.
                          Мненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Бе кви са тия приказки за Банско - като устройство и инфраструктура - не трети, ми четвърти свят, а цени като в Австрийските Алпи. Само 2-3 години след построяването на Суперборовецът, хотелиерите в Банско масово ще изпофалират.
                            Да.

Коментар

• За пътищата сте прави... УЖАСНИ СА. Те ще бъдат оправени догодина. Аз говорих чисто като писти и съоражения, че в България на този етап са недостижими.

Коментар

• Mоите тазгодишни впечатления от Банско абсолютно се припокриват с тези на Bango.
                                Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

Working...
                                X