И ВИПОМ и ГАЗ , разбира се.Но и КДН , ЗЛП , а и ПЛЕБТ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Заспали" дружества
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Ами на Пампорово като Софианец не ми харесва, че е далече, остарелите лифтове, голямата част от пистите са елементарни, които са по-скоро ски пътеки. (не че няма и хубави) Друго, което не ми харесва е че ПАМПОРОВО може да поеме много по-малко хора от БАНСКО. Аз съм пристрастен защото имам апартамент в Банско, обаче догодина се надявам да си ходя до там по магистралата и дано най-накрая оправят пътищата защото са УЖАСНИ. Отговори ми честно импе ти не предпочиташ ли да си запалиш колата и за 1.30 мин да си на курорт в който и 10 000 човека да има пак да ги поеме без проблем със съорежениея на европейско ниво или предпочиташ да да биеш маса път до ПАМПО и там да чакаш по 30 мин на опашка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaДа сравняваш Банско с Пампорово е като да сраняваш БИОВ с ХИМКО.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
То сигур и аз ще... ама като излезе тримесечният. Ще избягам на около 30, за да вляза пак лятото на 22-23 кинта. То да бягаш преди тримесечният хич не е умно - ясно е, че тогава цената ще скочи. Почти напълно сигурен съм, че резултатите ще бъдат по-добри, отколкото миналата година.
Да.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Anton Chigurh
Да сравняваш Банско с Пампорово е като да сраняваш БИОВ с ХИМКО.
Коментар
-
Бе кви са тия приказки за Банско - като устройство и инфраструктура - не трети, ми четвърти свят, а цени като в Австрийските Алпи. Само 2-3 години след построяването на Суперборовецът, хотелиерите в Банско масово ще изпофалират.
Да.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Anton Chigurh
За пътищата сте прави... УЖАСНИ СА. Те ще бъдат оправени догодина. Аз говорих чисто като писти и съоражения, че в България на този етап са недостижими.
Коментар
Коментар