IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако Юлен беше публично дружество, при толкова много разходи и толкова жалък резултат, едва ли ти щеше да държиш акции там.
    Пътят, уж го правят от 3 години и резултат никакъв, даже все по-зле става. Магистралата, за която говориш за Олимпиада 2004 в Атина трябваше да е готова, но и до 2010 не я виждам. Отделно тя въобще не стига до Банско. Пътят Симитли-Банско е като по времето на четите на Христо Чернопеев и Яне Сандански. От Княжево до Перник всяка пета кола спира със спукана гума встрани. В града Банско/ по-скоро селото/ е тотално разбита цялата пътна инфраструктура. Още за добре дошли на входа на града има 4-5 ями от по 1.5м диаметър и 40-50 см дълбочина. Няма нито един тротоар, навсякъде е кал и автомобили, защото няма места за паркиране а приходящите са много. Не се чисти снега по улиците. Паркиращите в калта коли я разнасят по целия град. Няма отводняване и канализация и всичко тече по платната и се гази от коли и хора. Тока също спира често от пртоварване. Почва да смърди и от липсата на канализация в града.
    По въпроса за атмосферните условия:
    Юлен използваха най-тарикатския и лесен начин да завладеят курорта. Със вандалска сеч си прокарах писти и лифтове в най-хубавата част на планината, но и най-висока и открита отвсякъде и подложена на климатичните капризи. Защо не построиха писти и в по-ниските части. Защо не купиха писта Чалин валог, ами я фалираха за да не им е конкурентна.
    Направиха всичко възможно за да затворят хотела в Добринище и пистата под Безбог за да не ги конкурират, а можеха да ги включат и разработят, сега пък ги е яд че техните съоръжения/най-вече кабинката/ не поемат туристите в града идолу става бой за качване. Автоматът аз връщане на депозита от картата е подобен на банкомат, но не се въвежда коди и сума. Отнема около 20-30 сек. на карат, а връща парите само в монети по 1 лв. Аз връщах четири карти и засекох, че ми отне 90 сек. за тях. Ако приемем, че между 16-17 часа слизат 7-8 хил. туристи и половината ще си тръгват и ще връщат картите, колко време ще се чака на автомата, който е само един на брой? Аз в 16 ч. в Събота чаках 25 мин, а повечето хора бяхя с 2-3 дневни карти до днес. Какво ли е било този следобед? Отделно че 3-дневните карти се оказаха еднодневни, поради неработещите лифтове в Петък и днес, за което пари не се връщат.
    Как в Боровец пистите са на 3 нива.1-во - Ситняково; 2-ро Ястребец и 3-то Маркуджиците, така че и да има вятър и мъгла все някъде ще работотят съоръженията, а и се осигурява разнообразие.
    Защо на Шилигарника искат 15 лв. паркинг? За да не би да се качиш без да платиш за кабинката.
    Допълнително с изградените само на голяма надморска височина съоръжения, сега се насират от страх за падащи лавини, измръзнали и изгубили се скиори и нормален зимен ветрец. Миналата година спомняш ли си как затвориха основния плац на Бъндеришка поляна и писта Томба, щото като падна първата лавина и помете всичко до станцията на кабинката. Ами да са мислили. Другите курорти предлагат и нощни карания, а на Банско не. Ами кой ще пътува 1 час от курорта в едната посока, а и построените писти не стават за нощно каране, поради студа на тази надморска височина.
    Пробутват Банско за провеждане на ски състезанията на Олимпиада 2014г. Ами ако тогава пак в 5 от 7 дни нищо не работи, какво става?

Коментар

• Здравей Банго.
      В Сряда и Петък поради лоши атмосферни условия не работеше нищо. ФАКТ. До сега обаче не ми е известно в ПАМПОРОВО да са подчинили атмосферните условия, тоест какво може да направят от ръковдството на Банско? Наистина за карта се чака доста време и трябва да се направи нещо по въпроса. Аз съм със сезонна карта и не знам за чакане за връщане на депозита, но едни приятели си го взеха за 1 минута от една машинка, която се намира в сградата на самия лифт. Прав си, че тези дни нищо не работише именно поради силния вятър, но в края на Януари бях за една седмица и всичко си работеше беше супер. Не знам дали обърна внимание, че са започнали пътя Симитли - Разлог по ФАР. Магистралата ще е готова за следващия сезон. Няма какво да си кривим душата Банско е най-добрия ски курорт от към писти и ски съоражения. (Поне за мен и 5 000 хиляди карти продадени през weekend-а)

Коментар

• Никола, като е толкова супер Банско, и днес си се върнал, ще отговориш ли къде кара ски на Банско в Сряда и Петък, когато не работеше нито едно съоръжение в прехваления ски курорт, а в останалите дни от седмицата работеха само свързващата и новата четириседалка. Дори днес и новата не работеше. За карта долу се чака 30-60 мин., за връщане на депозита 15-30 мин. Пускат като днес кабинката, плащаш цяла карта и горе се оказва че не работи нищо и ядеш дървото. Е мерси!
        А пък за хора от фондовия пазар, файда никаква дори и да има печалба за монополиста Юлен= ПИБамка.

Коментар

• Сега се връщам от Банско и си мисля.... какво Пампрово?! Какви 32 лв?!

Коментар

• koito znae nemski da mi pi6e da mu pratq edin pdf za ratios.d_varadjakov@yahoo.com

Коментар

• Съгласен... знаеш ли какво пише на тефтерът ми, в който си записвам всички сделки? :
              ...НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ ГЛУПОСТТА НА СТАДОТО !!!
              Но уви - често надценявам интелектът на тълпата и забравям този мъдър мой девиз... :-(
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Импи, извинявай, че се намесвам в дискусията ви, но си мисля, че и ти (като мен) в някои дни се надценяваш: не мисля, че можем да разберем пазара, а, че евентуално трябва да направим опит да го разберам (аз не разбирам логиката му), или да се нагодим към неразбираемия му ход...

Общо-взето това бяха мои (празни)мисли!

Успех! :-)

Коментар

• Не я е преценил МНОГО грешно за моментът, но само за. Пазарът обикновено страда от късогледство, в даденият случай особено тежко.

Коментар

• Първоначално изпратено от $tambeto
                    Първоначално изпратено от SOFIX
                    Първоначално изпратено от $tambeto
                    Дано,но нещо оптимизмът ми за над 32 лева нещо изчезва
                    32 лв.?
                    Еееееее браво браво!
                    тук верно има хора със свръх очаквания.
                    Аз очаквах повече,тиии..свръх очаквания
                    Абе хора бъдете реалисти!
                    Мислите ли че пазара е преценил грешно цената на акцията?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
                      Първоначално изпратено от $tambeto
                      32 лв.?
                      Еееееее браво браво!
                      Аз очаквах повече,тиии..свръх очаквания

Коментар

• Свръхочаквания ?!?
                        Ха бакалъм !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от $tambeto
                          32 лв.?
                          Еееееее браво браво!

Коментар

• Дано,но нещо оптимизмът ми за над 32 лева нещо изчезва

Коментар

• Май в моментът най-заспало от свестните дружества е... Пампорово !!!
                              Обърнете внимание, че и в моментът яко бичи сняг, там вече е около метър, а снегът в тоя бизнес значи кинти. А като излезе тримесечният, ще видите за какво става дума.

Да.

Коментар

• На много добра цена са минали пакетите при ВИПОМ в сравнение с пазарната в момента, а и предлагане гледам че в момента почти няма

Коментар

Working...
                                X