IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пампорово АД (4PV / PAMPO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Импе ти почнали да търгуваш с COBOS или още караш по телефона?

Едно е сигурно ,че е голям любител на ските и олимпииските дисциплини
    МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Импе ти почнали да търгуваш с COBOS или още караш по телефона?

Коментар

• От когато е започнало делото Лим, Пампорово АД е продало 30 имота.Към днешна дата Дружеството притежава други 23.
        Източник: Новините по Канал 1 в 20 часа
        МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Тая седмица ще е най-удобно за влизане... после хората ще се сетят че идва тримесечен отчет, после и самият отчет, после Пампорово АД може и ТРЯБВА да обжалва съдебното решение, което е правна идиотщина според мене, така че до 2-3 дена граби.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• tztztztztzt...................lo6a rabota!kolko hubawo 4e re6ih da iz4akam predi da wleza i az w tazi poziciq.............
            Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х

Коментар

• Според мен самият факт че автобусът е бил технически изправен, би трябвало да свали всякакви обвинения от Пампорово АД, и оттам нататък съдът да гони мизерникът-шофиор, ако щат и жив да го горят. Какво е трябвало да направи Дружеството - да прати Изпълнителният си директор лично да го управлява автобусът ли? Ама проблемът е, че знаят много добре, че от оня кирлив съсел, шофьорът, не могат да смъкнат толко кинти, затова гонят невинните - хилядите собственици на Пампорово. Аз като имам акции в него и съм имал по време на катастрофата - и аз ли съм виновен за смъртта на злочестите деца, та да търпя щети от същата? А сръпската страна няма ли вина - напримерно за това, че пътят, доколкото си спомням, не беше обезопасен?
              Бе со четири думи - мани-бегай, мани-бегай...

Коментар

• хе хе и ти си прав всяко зло за добро

Коментар

• Не се плашете
                  Ще се поздравим с покупки на около 20 лв.

Коментар

• Така е, освен това - решението не е окончателно.

Коментар

• не може да не е бил застрахован тоз пусти автобус - още повече, че според съда машината е била изправна ?!

Коментар

• ...е само това не беше се случило...

http://www.mediapool.bg/show/?storyid=115010&srcpos=4

Коментар

• Не знам докъде стигнаха с промените от БФБ. Нали всичко в тъмна доба и скрито покрито го правят.
                          виж тази тема от началото и:
                          http://forum.investor.bg/viewtopic.p...ED%F2&start=15

Коментар

• кой е тоя маркет некъв си? Как може човек да стане такъв?

Коментар

• Какво да те подсещам - какво е Регистрационнен сегмент ли? това е мотиката дето БФБ мисли да я заложи на всички с афинитет към рядко търгуваните дружества - цената ще ти я определя "маркет мейкър".

Използвам случая да помоля, който си спомня да ми опресни знанията кога една компания ще отиде в регистрационнене сегмент.

Коментар

• Ъх-х-х... я ме подсети кво беше това...
                                Нисколиквидни... ми к`во, Химко ли да си пазарувам... То и компания като М+С напримерно тоже може да се посочи като нисколиквидна...

Коментар

Working...
                                X