IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пампорово АД (4PV / PAMPO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• PROMOCIJATA BE6E DOBRA. PRGNOZIRAM POKA4VANE PONE DO 25-26 LEVA V BLIZKITE MESECI

Коментар

• Той може да се е гласял да запише много акции от КТБ и затова да е освободил средства, но интересно къде ще ги вложи сега. Аз закачих под 21, ама съм навит и още толкова да взема ако пак има сезонна разпродажба или промоция 3 акции на цената на 2.

Коментар

• От една страна спадът беше оправдан, от друга - не беше до тия нива. Фактът, че акцията удари твърде ниско дъно, съчетан с почти общото Яхо-о-о последните дни, ни върна на по-прилични стойности.

А заецът, дето избяга толкова ниско наскоро, мога само да му съчувствам.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Пичове тук май ще се възстановим доста бързичко! Като гледам този самотен ордер продава на 23.50 ми става все по- смешно за този дето изсипа в петък

Коментар

• hmmmmmm za poreden put griznahme durvoto. Ima li niakoi ideia dali tova shte produlji ili nai-nakraia shte ia ostaviat akciata da si trugne nagore. Az mislia da si kupia oshte na tezi absurdni niva. Pone do 25-27lv. shte ia gonia, osven ako pak ne ni ushamariat taka drugata sedmica.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan Greenspan
              Подозирам че ИМПЕРАТОРА ни зарибява тука и изсипва между другото.
              Само той може да има толкоз акции, нали ги е купувал по 2 лева.
              Малии и аз искам така след време да изсипвам по 200 лева ПАМПОРОВКИ :-)
              Бъзикаш ли се со мене, бе, пич ?!? Императорът без пари продава ли? :-)

И аз боя от глобалното затопляне, ако и догодина няма сняг, ще бягам от тая позиция...
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Явно го е страх народа от глобалното затопляне. Пък току виж Пампорово станало от зимен - летен курорт.

Коментар

• И аз закачих малко, човека явно си е направил сметката - 20 лева го устройват. Мен също :-)
                  Освен ако ПАМПО не е изтрит от картата на БГ.
                  изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• от 2-ро място на Топ печелившите за деня 2 мин. преди края на сесията та на 5-то място на Топ губещите
                    ех как ме е яд, че не му се откъснаха от сърцето още само 160 акцийки
                    това днес много ми прилича на лятото от 2005 с тази разлика, че там закачих здраво - дано наистина да е повторение от тогава, че да има още едно подобно изсипване.
                    При тези данни изсипването наистина е уникално:
                    P/E: 5.92
                    P/BV: 0.89
                    Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от the mag
                      Пфу, тукмо се възрадвах малко днес и кво стана баш накрая... Донапълих малко ама на 22, кой е очаквал чак такова изсипване!
                      Кофтито е, че май севто 2 ми се очертава тука...

Иначе честито на тези купили под 21.
                      има малка разлика между Пампо и Севто - тук отчетите са съвсем различни.

А иначе за Севто аз съм тъп, но упорит - нито акциите ще си продам на загуба, а и всичките права ще си запиша ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
                        Първоначално изпратено от kif
                        Уникално изсипване - и спря точно пред моите ордери - поредната греда
                        тц тц тц ... какво стана тук - кой размъти водата??!!??
                        Това сигурно е подготовка за 140-кратно презаписване на ПИБ.

Коментар

• Пфу, тукмо се възрадвах малко днес и кво стана баш накрая... Донапълих малко ама на 22, кой е очаквал чак такова изсипване!
                          Кофтито е, че май севто 2 ми се очертава тука...

Иначе честито на тези купили под 21.

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                            тц тц тц ... какво стана тук - кой размъти водата??!!??

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                              Аз пък се прекарах с един лев, мамка му!

Коментар

• Подозирам че ИМПЕРАТОРА ни зарибява тука и изсипва между другото.
                                Само той може да има толкоз акции, нали ги е купувал по 2 лева.
                                Малии и аз искам така след време да изсипвам по 200 лева ПАМПОРОВКИ :-)
                                изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

Working...
                                X