PROMOCIJATA BE6E DOBRA. PRGNOZIRAM POKA4VANE PONE DO 25-26 LEVA V BLIZKITE MESECI
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пампорово АД (4PV / PAMPO)
Collapse
X
-
От една страна спадът беше оправдан, от друга - не беше до тия нива. Фактът, че акцията удари твърде ниско дъно, съчетан с почти общото Яхо-о-о последните дни, ни върна на по-прилични стойности.
А заецът, дето избяга толкова ниско наскоро, мога само да му съчувствам.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alan GreenspanПодозирам че ИМПЕРАТОРА ни зарибява тука и изсипва между другото.
Само той може да има толкоз акции, нали ги е купувал по 2 лева.
Малии и аз искам така след време да изсипвам по 200 лева ПАМПОРОВКИ :-)
И аз боя от глобалното затопляне, ако и догодина няма сняг, ще бягам от тая позиция...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
от 2-ро място на Топ печелившите за деня 2 мин. преди края на сесията та на 5-то място на Топ губещите
ех как ме е яд, че не му се откъснаха от сърцето още само 160 акцийки
това днес много ми прилича на лятото от 2005 с тази разлика, че там закачих здраво - дано наистина да е повторение от тогава, че да има още едно подобно изсипване.
При тези данни изсипването наистина е уникално:
P/E: 5.92
P/BV: 0.89Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от the magПфу, тукмо се възрадвах малко днес и кво стана баш накрая... Донапълих малко ама на 22, кой е очаквал чак такова изсипване!
Кофтито е, че май севто 2 ми се очертава тука...
Иначе честито на тези купили под 21.
А иначе за Севто аз съм тъп, но упорит - нито акциите ще си продам на загуба, а и всичките права ще си запиша ...
Коментар
Коментар