IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пампорово АД (4PV / PAMPO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Уникално изсипване - и спря точно пред моите ордери - поредната греда
    Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• аа, има още къде да ходи, има време до 22 лв
      тогава, към края на лятото ще купуваме :P
      "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
        Защо, мамка му, след сравнително добрият отчет (со ръст на печалбата), акцията тъй срина се? :-(

Май още малко и ще се пазаруват пампоровици....
        Боговете сигурно са полудяли ... заради ИПО-тата предполагам ... а те едни ИПО-та ... мъка мъка - ама това е за една друга тема

Коментар

• Защо, мамка му, след сравнително добрият отчет (со ръст на печалбата), акцията тъй срина се? :-(

Май още малко и ще се пазаруват пампоровици....
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от kalin
            Ще издържи ли подкрепата на 25.500?Трябва.Ще бъде жалко ако не издържи.
            Падна подкрепата.
            "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• Първоначално изпратено от numlock
              От местни хора знам, че през септември ще отворят новия граничен пункт с Гърция, което ще доведе много гърци другия сезон. Пампорово е много апетитно място, но може да се каже, че ако човек е решил да си вземе апартамент там, по добре е да си взееме акции на Пампорово АД за същите пари. Аз мисля че ще има мнго по голяма доходност така А и в монета продава само един през пощенска банка, които или е шантав или има шантави мотиви. В момента в който някой пенсионен фонд го оцени и види преспективата нещата ще изглеждат по друг начин.
              po pove4eto temi se spomenavat VELIKITE pensionni fondove. i tuk atova ne lipsva! NO ne vi li e predelno qsno, 4e s AKO, EVENTUALNO, BI BILO DOBRE, DA NADQVAME etc. pazar ne se pravi.

STIGA ste hvurlqli prah v o4ite na nevejite, ami gledaite konkretni danni i ot4eti!

Коментар

• Ще издържи ли подкрепата на 25.500?Трябва.Ще бъде жалко ако не издържи.

Коментар

• За граничния пункт до смолян (пампорово)

Аз съм местен!
                  Миналата седмица се подписа споразумение за сътрудничество между управите от Гръцка страна и Обласния Управител на Смолян и Кмета на Смолян (г-жа Дора Янкова)...по работата за отваряне на пътя границата между България и Гърция. Туристически!!!! (каквото и да значи това - аз го разбирам пешеходно) ще бъде отворен до края на годината, ако обаче очакваме асфалт и коли да преминават..ами ще почакаме повечко от годинка...защо?

1. Ами все още няма подписано споразумение между Външните министерства и съответно ратифицирано от двете страни за отваряна на пътя между България (с. Гора Арда, общ. Смолян) и село (не знам кое) община Ксанти в Гърция.
                  2. От гръцка страна - тепърва започва проектирането на подобен път, а кога ще започне и съответно звърши строителството му не е ясно!. От българска страна става въпрос за път който е съществувал до 1949 г. нужно в случая е само неговата рехабилитация.

Така че без да охлаждам страстите, нека бъдем реалисти - такъв път ще има, но няма да е до края на годината, съмнявам се дали ще е и следващата! Аз лично знам, че такъв път ще има, но въпорса - кога във времето за съжаление е неясен...

Иначе за инвестирането в акции на Пампорово АД или в имот.... аз съм от тези много малко късметлии обезщетени собственици на земя които успяха на разумна цена да се усвободят преди края на миналата година от обезщетените си апартаменти (запазих си 3 за собствено ползване) на доста разумна цена! сега съм в процес на инвестиране в апартаменти в София...Със сигурност възвращаемостта ще ми е по-добра от софийските от колкото тези на Пампорово! ...за мое лично съжаление това е реалността!

Иначе - да живей Пампорово - любимия ми курорт за ски!!!! Все още.....

Коментар

• Ето го и днес на линия нетърпеливия starfighter на пощенска

Коментар

• Не-е-е, не съм си продал Пампоровиците. И аз от много време чакам тоз граничен пункт.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• От местни хора знам, че през септември ще отворят новия граничен пункт с Гърция, което ще доведе много гърци другия сезон. Пампорово е много апетитно място, но може да се каже, че ако човек е решил да си вземе апартамент там, по добре е да си взееме акции на Пампорово АД за същите пари. Аз мисля че ще има мнго по голяма доходност така А и в монета продава само един през пощенска банка, които или е шантав или има шантави мотиви. В момента в който някой пенсионен фонд го оцени и види преспективата нещата ще изглеждат по друг начин.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forrex Gump
                          Още емоции по позицията
                          http://www.capital.bg/show.php?storyid=321764&show=0
                          forrex - ти вярваш ли на тази статия?
                          има една тема специално за манипулациите на вестниците.
                          ако КФН чете тази тема - нека започне да се занимава и с откровенните манипулации на Дневник и Капитал - за пример статията за "Слънчев бряг" АД от 15 или 16.12.2006 и движението на цената на акцията в 2 седмици след излизането и.
                          Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Още емоции по позицията
                            http://www.capital.bg/show.php?storyid=321764&show=0

Коментар

• Хаха! Императоров чини ми се продал пампорките и сега го боли зайовия за Пампорово и глобалното затопляна. Необратимо до август - както отбелязва той, когато очаква двойно дъно и тройно ловджийско плато по позицията :-)

Първоначално изпратено от Императорът
                              Дано, Траперов - но мисля че процесите на затопляне необратими. :-(
                              изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Дано, Траперов - но мисля че процесите на затопляне необратими. Sad
                                Хайде стига с тези глупости. Статистиката показва, че не сме свидетели на неслучвало се до сега. Такива години и понякога поредици е имало и преди 100г. Така е. Има глобално затопляне но то ще прецака Пампорово и Земята след достатъчно много време, че да не ни пука вече. (на акциите

Коментар

Working...
                                X