IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пампорово АД (4PV / PAMPO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пампорово - акулите са на старт

Не мога да разбера едно нещо.Защо се пишат всички тези неща тука?Площадка било,мечки нямало,акули нямало и т.н.По тази логика на Пампорово и много други неща няма(море,равнини,ядрен реактор и др.)Не ми е ясно от къде е тази злоба у вас.Карайте я по-спокойно.Ако има да казвате нещо смислено го кажете-за това е форум.Ако е само за да ви забележат или чуят едва ли това е правилния начин.Който не му харесва да не ходи.Който не иска да си купува акции да не купува.Какъв е проблема?

Коментар

Тези, които все още не са избягали де ...

Коментар

Какви акули бе?! Оня ден бях там, няма никакви акули. Даже бели мечки няма, въпреки студа, щото няма сняг! Сега като пуснат оръдията сигурно и туристите ще избягат.

Коментар

"Пампорово" откри сезона като строителна площадка
          Малцина туристи разбраха в събота, че в курорта "Пампорово" официално бе открит новият зимен сезон. Вместо сняг гостите газеха прах и строителни отпадъци. Примамливото слънце е подходящо по-скоро за слънчеви бани, отколкото за зимни преживявания. Молебенът в местната църква се оказа мероприятие на Съюза на зъботехниците в България. Единствено мощната канонада от фойерверки над хотел "Пампорово" напомни, че курортът вече посреща туристи.

....
          ......

Коментар

Родопчанинът, той не е дриплю... просто е зиморничав и мрази снегът. Аз пък обичам зимата и планината повечи от лятото и морето, затова си купувам акциики в Пампорово, на Боровец, на Витоша... Един обича попът, друг попадията, както казваше Чичиков...
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Rodopchanin, naistina niamam vuzmojnost da stupia v tezi hoteli, zatova poslednite 4 godini sum prinuden da se primiria s pochivka na grutzkite ostrovi. A i da imam vuzmojnost edva li shte go napravia No niama znachenie. Ideiata mi e che edno prekrasno miasto se osakatiava i ako ne se vzemat merki ovreme ako shte i sedemzvezni hoteli da postroiat vse taia.

Коментар

Пропуснах да напиша, че това е в днешният брой на вестника!

Коментар

Това е, Андрей, долра, както се вика новина, макар и не съвсем новина...

Коментар

И както се казваше в един виц "И това откога???".

Коментар

вестник "Марица днес" Славка РАДИЧЕВА
                      С водосвет и заря в Пампорово бе открит новият ски-сезон. 20 млн. инвестиции са изпреварващо вложени в инфраструктурата * нов четириседалков лифт от автогарата до хижа “Студенец” с капацитет 2000 души/час, 6 оръдия за изкуствен сняг, които ще покриват 2130 м от връх Снежанка до хижа “Студенец”, 500 м осветена писта за нощно каране, паркинги, реновирани писти, подновено улично осветление и водопроводи...

Коментар

Gurga - procheti tuk kakvo pishat mezhd. posetiteli
                        http://www.bulgariaski.com/cm_en.php...0in%20Bulgaria
                        Pamporovo izglezhda ima niche - nachinaeshti, nepretentsiozni skiori. I ponezhe nyama mnogo drugi (evtini) kurorti po Evropa koito da usluzhvat tyah - Pamporovo im e idealen (i idvat pak .. puk i priyateli dokarvat :-)

Коментар

По тона ти разбирам,че и да искаш нямаш възможност да стъпиш в тези хотели.Това си е твой проблем.Едва ли някой обаче го интересува кой е архитекта на който и да е хотел стига да му харесва или не-както е в случая.Ако ми кажеш друг хотел на Пампорово с по красива гледка-добре.Никой никого не кара да прави каквото и да е било.Нали?Аз си ходя там харесва ми ,карам си ски и си инвестирам.Има ли нещо по-хубаво от това!!!

Коментар

Rodopchanin, koi beshe tozi hotel Pamporovo? Edin takuv kichiozen i niakak si ne namiasto. I mai sobstvenik beshe onaia maina Vetko. ako e tozi hotel , moeto mnenie e che po-dobre da go niamashe. Bas slagam che lubovnitzata ili jena mu sa se burkali v rabotata na architektite. E takiva nedorazumenia shte durpat turizma nadolu. Sega se setih i za onova grozno neshto s mnogo zvezdi postroeno na plaja na Sinemoretz- otshtia mi se da hodia tam, a mi beshe lubimo miasto. Oshte edin dva grozni hotela na pamporovo v tozi duh i tam niama da stupia. verno che chujdentzite shte idvat sega zashtoto e moderno , no se sumniavam dali shte povtoriat.

Коментар

Не мога да говоря от името на другите, помпичке, но лично аз моите нямам намерение да ги продавам, мамка му... а и Родопчанинът - нали виждаш - иска още да си купува човекът...
                              Е, сигурно има доста субекти дето постъпват така - особено много ги има на темата за Химко.

Коментар

abe, to dano padne snjag skoro, 4e ina4e-lo6o:/

Коментар

Working...
                                X