IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пампорово АД (4PV / PAMPO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пампорово - акулите са на старт

Abe kato gledam tuka, maj ste na prinzipa dnes si izbiram edno drujestvo, skusvam go ot hvalene i se nadjavam njakoj da vleze vutre i da mi izkupi akziite deto sum gi napazaruval vchera )

Коментар

Успех тоже и на теб, Планинецът!
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Пампорово ми е любим курорт.Искам да ви кажа обаче нещо.В сравнение с Банско и Боровец даста изостава като качество както на хотели така и на пистите.Знам,че ще кажете за хотел"Пмпорово" или пък за новостроящия се петзвезден(супер),но искам да ви кажа като цяло е по-западнал разбира се защото е по-стар.Идете на Банско и вижте как са обработени пистите и ще се уверите.Ако не избързат с развитието(което определено е факт)може и да им откраднат туристите макар и да не ми се вярва.До тук с "негативизма":-).Хубавото е,че е избрал правилния път на развитие и това очевидно е много добре както за самия курорт така и за нас дребните(за съжаление)акционери:-))Аз също мисля,че цената му ще продължава да се качва макар и да не съм такъв оптимист като Императора,но тази позиция има бъдеще и това е ясно дори и без да гледаш отчети и т.н.Имам акции на по 2лв. и смятам още да си напазарувам защото вярвам,че посоката е ясна.Успех на всички.

Коментар

Яхо-о-о-о-о!!! Догодина по това време Пампорово го виждам на 38 кинта... здраво се работи там - индикации за това има още от по-миналата година.

Коментар

Комплекс Пампорово има всички шансове да стане втори национален център за зимен туризъм, идеята ни е да го превърнем в курорт и за четирите сезона, заяви при откриването на ски-сезона смолянският областен управител Димитър Палагачев. По негови данни тази година в инфраструктурата на комплекса са инвестирани около 20 млн. лв., две трети са направени от Пампорово АД, а догодина ще бъде завършена 120-киловолтовата подстанция, която ще гарантира нормалното захранване с електроенергия.
            Липсата на достатъчно 3- и 4-звездни хотели е основната причина да бъдат отказани заявките на над 12 000 турски туристи за началото на януари, оплакаха се от сдружение Пампорово XXI век, обединяващо собствениците на почивните бази в третия ни зимен център. 6000 са леглата в момента там, едва 2000 отговарят на претенциите за луксозен туризъм. Според хотелиерите поне до приемането на страната ни в ЕС ще бъдат запазени двойните цени за българи и чужденци въпреки ропота от страна на големите туроператори. 8 нови хотела ще бъдат изградени догодина на територията на Пампорово, готови са вече по-голямата част от проектите, осигурено е финансирането им, уточни Димитър Палагачев. Минимум 50 млн. лв. ще бъдат новите инвестиции през 2005 г., допълни кметът на Чепеларе Тодор Бозуков, който демонстрира топли взаимоотношения с колежката си от Смолян Дора Янкова въпреки неприключилия съдебен спор между двете общини за собственост върху терените в съседство със ски-пистите и лифтовете. Усилията на сдружението са насочени в момента към руските туристи, за тази цел от 15 до 17 декември в посолството ни в Москва ще бъдат проведени дни на Пампорово, очаква се те да бъдат закрити от вицепремиера Лидия Шулева. Потенциалът на Пампорово е 18 000 легла, възможно е той да бъде достигнат до 3-4 г., междувременно цената на кв. м земя е скочила от 12 на 130-140 EUR според председателя на Пампорово XXI век Георги Георгиев.

Коментар

Какво като няма, хората са се оборудвали с модерни машини за сняг и купонът тече!

Коментар

Въпросът е в кои курорти ще има увеличение

Коментар

Но няма сняг, лошо...

Коментар

С 10-12% се увеличават чужденците в българските зимни курорти!

Коментар

И Рила-Боровец, Преторианецът... Искаш ли да ти продам малко акции от Бороспорт?

Коментар

Логично е да се инвестира в зимни курорти преди зимния сезон, а на БФБ се търгува само един от тях.

Коментар

И TBI Invest влязоха в играта с 1000 бройки и търсят още хиляда

Коментар

??
                            Zna4i zalagat na zna4itelno povi6enie ot teku6tite niva

Коментар

Доброволен пенсионен фонд Доверие и Професионален пенсионен фонд Доверие са придобили по 5% от капитала на Пампорово АД, като са вложили по 453,6 хил. лв., или по 8,43 лв. на акция. Нетната печалба на Пампорово АД за деветмесечието на 2004 г. е 3,56 лв. на акция, нетните приходи от продажби са по 10,3 лв. на акция, а собственият капитал на акция е 15,64 лв.

Коментар

?????

Коментар

Working...
                                X