Първоначално изпратено от BSEtrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеДори и ти, фенът на Гагарин, се държиш предпазливо.и сега купувам разни шитчета за компенсация.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеАз продадох на 43, но не съжалявам.
Притеснява ме позицията, ще преживея и без нея.
Ла@ната са пълни, но смятам, че цената ще е нагоре. Мисля, че ще лъскат къщичкта
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Голяма глупост направих като продадох всичко около 43
Притеснява ме позицията, ще преживея и без нея.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеAве скръндзи, 1 хилядна ли от стинката ви се досвиди да ги закръглим на 50....пфу, мангалска му работа...
Гагата и брефчето - жребците на бфб..
Сега остана 1бройка там на 49.999, ебати цирея. Ама нищо утре пак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеА ако му пуснат дори и скромно дивидентче ( има си и такова хистори преди години, а и алианц може да натиснат за това) - вече за съвсем друга орбита ще говорим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеРиск има , но засега не виждам правителството да застрашава с нещо Пеевски..Напротив играят си много успешно заедно...Да не говорим за слуховете кои други са акционери в БТХ..И да го няма Пеев ще се намери кои да го стопанисат холдинга..
.Прекалено изгодно и добро е за да го разсипят.Кой ..кой и накрая свой..ЗА мен се върви по сценария за препродажба на голям инвеститор с голяма разлика..Трябват няколко кодини за да го излъскат..
Коментар
-
Риск има , но засега не виждам правителството да застрашава с нещо Пеевски..Напротив играят си много успешно заедно...Да не говорим за слуховете кои други са акционери в БТХ..И да го няма Пеев ще се намери кои да го стопанисат холдинга..
.Прекалено изгодно и добро е за да го разсипят.Кой ..кой и накрая свой..ЗА мен се върви по сценария за препродажба на голям инвеститор с голяма разлика..Трябват няколко кодини за да го излъскат..
Коментар
Коментар