IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
    Хубаво е когато на пазара не е всичко да върви само в една посока
    Да, наистина е хубаво. Интерсно на какво се дължи изчезването на продавачите и наличието на гладни купувачи, които се мятат на асковете, което не е често виждана гледка по пазаря в последно време. Аз също съм на мнение, че се лъска къщичката, докога и защо не знам

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
      Дори и ти, фенът на Гагарин, се държиш предпазливо.
      Грешна стратегия..... познах падането на 90% от акциите след нова година но не познах качването на тези който щях да купувам пак .....на по ниски цени.... и сега купувам разни шитчета за компенсация.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
        Аз продадох на 43, но не съжалявам.
        Притеснява ме позицията, ще преживея и без нея.
        То си е за притеснение що се отнася до мажото, но пък си имат гръб и протекции в лицето на държавата поради мажото.
        Ла@ната са пълни, но смятам, че цената ще е нагоре. Мисля, че ще лъскат къщичкта

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти

А аз около 48 почти всичко ,но са пропуснати ползи ,нали не си купил тим позиции......щото тогава ....
          Дори и ти, фенът на Гагарин, се държиш предпазливо.
          The strongest stand last.

Коментар

• Хубаво е когато на пазара не е всичко да върви само в една посока

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Голяма глупост направих като продадох всичко около 43
              Аз продадох на 43, но не съжалявам.
              Притеснява ме позицията, ще преживея и без нея.
              The strongest stand last.

Коментар

• Голяма глупост направих като продадох всичко около 43

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Aве скръндзи, 1 хилядна ли от стинката ви се досвиди да ги закръглим на 50....пфу, мангалска му работа...

Гагата и брефчето - жребците на бфб..
                  Нямаше оферта на 50лв, Пип. Следващата продава беше на 50.8 или нещо от сорта.
                  Сега остана 1бройка там на 49.999, ебати цирея. Ама нищо утре пак.

Коментар

• Aве скръндзи, 1 хилядна ли от стинката ви се досвиди да ги закръглим на 50....пфу, мангалска му работа...

Гагата и брефчето - жребците на бфб..

Коментар

• Стига навивали цената. Нека избухне изведнъж къмто март-април. Така се правят бързи големи печалби.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        А ако му пуснат дори и скромно дивидентче ( има си и такова хистори преди години, а и алианц може да натиснат за това) - вече за съвсем друга орбита ще говорим.
                        И аз си мисля ,че ще има дивидент - все пак трябва да се покажат някакви легални доходи за тези огромни инвестиции. Само депутатската заплата не стига

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Риск има , но засега не виждам правителството да застрашава с нещо Пеевски..Напротив играят си много успешно заедно...Да не говорим за слуховете кои други са акционери в БТХ..И да го няма Пеев ще се намери кои да го стопанисат холдинга...Прекалено изгодно и добро е за да го разсипят.Кой ..кой и накрая свой..ЗА мен се върви по сценария за препродажба на голям инвеститор с голяма разлика..Трябват няколко кодини за да го излъскат..
                          А ако му пуснат дори и скромно дивидентче ( има си и такова хистори преди години, а и алианц може да натиснат за това) - вече за съвсем друга орбита ще говорим.

Коментар

• Риск има , но засега не виждам правителството да застрашава с нещо Пеевски..Напротив играят си много успешно заедно...Да не говорим за слуховете кои други са акционери в БТХ..И да го няма Пеев ще се намери кои да го стопанисат холдинга...Прекалено изгодно и добро е за да го разсипят.Кой ..кой и накрая свой..ЗА мен се върви по сценария за препродажба на голям инвеститор с голяма разлика..Трябват няколко кодини за да го излъскат..

Коментар

• Така е риска си е риск и две мнения няма. Този собственик си е собственик вече няколко години. Въпросът е вече колко подценено ти се струва, за да поемеш или не съответните рискове. Аз обърнах внимание на нещо което е ново и прави впечатление - по-голямото търсене и повече бидове.

Коментар

• Мажоритаря е кофти тука, затова цената е такава. Може да си ви врътка както си иска. Днес има печалба, ама утре може да реши и да няма ... Булгаристан!
                                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Working...
                                X