IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    След отчета се надявам цената да е друга..Да не се окаже тази най - печалившата позиция за 2016г.
    С Делян Пеевски - така ще да стане...

Много положително влияе, без рискове, особено в сегашните дни..

Ще става все по-интересно.. с Делян Пеевски..
    The strongest stand last.

Коментар

• След отчета се надявам цената да е друга..Да не се окаже тази най - печалившата позиция за 2016г.

Коментар

• Тук гледам бидовете на цени над 40 лв са за 2200 бройки. Доста добро търсене за позицията

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Иска ти се ,не ти се иска ,но това е истината....
          Даже в момента оборота на Гагарин е по голям от този на ХИМ.....
          Проблема е в това дали ще си намеря ,друг като теб да ми продаде за допълването на 40 .... пак...
          Ако намериш друг като мен, ще ти продаде на 44, точно като мен.
          Тук оборота ще го сравняваме след дни с Хима.
          Ти се моли на Прасун да не му се случи нещо...

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
            Става таратанци. Къде го видя това с "топ дестинацията"?
            Иска ти се ,не ти се иска ,но това е истината....
            Даже в момента оборота на Гагарин е по голям от този на ХИМ.....
            Проблема е в това дали ще си намеря ,друг като теб да ми продаде за допълването на 40 .... пак...

Коментар

падала е вече два пъти до 40 и нещо ,защо и не и трети път.....както се е качвала вече три пъти до 48 плюс, но се е връщала.....
              Божа работа....
              Притеснително е че става топ дестинация на спекулантите ,бързо купуват и бързо продават.....
              Предполагам това с отчета мислят да го отиграят доста индивидуални играчи и ИП.....
              Става таратанци. Къде го видя това с "топ дестинацията"?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Много се съмнявам да падне на 40.Не бих рискувал да продавам..След ботчета може и на 60 да отиде
                падала е вече два пъти до 40 и нещо ,защо и не и трети път.....както се е качвала вече три пъти до 48 плюс, но се е връщала.....
                Божа работа....
                Притеснително е че става топ дестинация на спекулантите ,бързо купуват и бързо продават.....
                Предполагам това с отчета мислят да го отиграят доста индивидуални играчи и ИП.....

Коментар

• имах впредвид прогнозата му за 50 лв

Коментар

• Много се съмнявам да падне на 40.Не бих рискувал да продавам..След отчета може и на 60 да отиде
                    Last edited by Kiro; 05.01.2016, 13:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                      Гагарин оставих 30 акции....
                      защото бяха на под 50 ....
                      грешна прогноза ми е 50 лв. ....отчитам....:D
                      Но пък ще ги търся тези акции по надолу ,до годишния отчет ще има много време да изтече и да си ги върна....
                      Има голямо предлагане в тази позиция.....а това ми дава възможност да си го направя пак.....да не забравяме че акцията скача до 46 и връща до 40 ,после до 48 и връща до 42,5 сега до 47 и........
                      Може и да не ти е грешна прогнозата .
                      Хубавото си е и добре оцененено.
                      Пък и евтините акции свършват.
                      Тука на борсата се въртят около 40000 акции спекулантски според моите виждания.
                      Last edited by vale1; 05.01.2016, 12:55.

Коментар

Спидито са тези от Захарна фабрика при циганите ли .... гледам складовете им са в един дом за безпризорни.....това като шегичка....
                        Иначе днес не ми харесва играта при тим и тя повлече и останалите акции...
                        Ако не се изпълнят врачуванията на участниците ,за ръст на тим през януари ни очаква ръст само при табаците.....и спад ..знаете къде....
                        Мисля, че ще имаме ръст и в бели лястовички не само от табаците. Всяко оцеляващо в условията дружество, увеличаващо производство, пазар, износ и показващо публичност и отвореност към хакционера ще бъде растящо. Понеже такива не са много (разбираемо е, все пак почти всички дружества са набутани на борсата принудително чрез концепцията 'масова приватизация), то очаквано много малка част от дружествата ще концетрират върху себе си по-значимото внимание на кеша ))) Това в немалка степен обяснява 'аномалии' от подобните на по-предишния коментар с капитализациите
                        Мисля, ще се съгласиш., че икономиката не е само от табаци
                        Last edited by precakanoto; 30.12.2015, 15:07.
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          Браво монти, за ника, обаче пък сега ще те упрекнат, че затова може да спадне индекса, така, че редувай ги с късметлийския ник на мечето-цветито
                          Така и така се заговорихме - какво мислиш относно следното - капитализацията на спиди е малко над 4 пъти по-голяма от тази на гагаринчето - мислиш ли, че играчите са калулирали, че след незнаен период години същото ще може да се каже и за печалбите (Допускаме, за простота че гагарин ще я увеличава по-бавно) )))))
                          (шегичка, уточнявам, за да няма разсърдени)
                          Спидито са тези от Захарна фабрика при циганите ли .... гледам складовете им са в един дом за безпризорни.....това като шегичка....
                          Иначе днес не ми харесва играта при тим и тя повлече и останалите акции...
                          Ако не се изпълнят врачуванията на участниците ,за ръст на тим през януари ни очаква ръст само при табаците.....и спад ..знаете къде....

Коментар

не ..!
                            Продавах само по стълбицата нагоре....
                            Имам амнистия на ника....
                            Браво монти, за ника, обаче пък сега ще те упрекнат, че затова може да спадне индекса, така, че редувай ги с късметлийския ник на мечето-цветито
                            Така и така се заговорихме - какво мислиш относно следното - капитализацията на спиди е малко над 4 пъти по-голяма от тази на гагаринчето - мислиш ли, че играчите са калулирали, че след незнаен период години същото ще може да се каже и за печалбите (Допускаме, за простота че гагарин ще я увеличава по-бавно) )))))
                            (шегичка, уточнявам, за да няма разсърдени)
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от iv_cho Разгледай мнение
                              Ти ли свали цената на 45?
                              не ..!
                              Продавах само по стълбицата нагоре....
                              Имам амнистия на ника....

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                                Гагарин оставих 30 акции....
                                защото бяха на под 50 ....
                                грешна прогноза ми е 50 лв. ....отчитам....
                                Но пък ще ги търся тези акции по надолу ,до годишния отчет ще има много време да изтече и да си ги върна....
                                Има голямо предлагане в тази позиция.....а това ми дава възможност да си го направя пак.....да не забравяме че акцията скача до 46 и връща до 40 ,после до 48 и връща до 42,5 сега до 47 и........
                                Ти ли свали цената на 45?
                                препоръки не давам

Коментар

Working...
                                X