IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Ako падне под 20-ка ще взема 200 броя за спорта
    Акцията е добра ,даже съм пристрастен към нея....,но цената е вързана с БТХ , при днешните реалности е някъде между 12 и 16 лв......всичко това заради мажо и сантимента......
    Или БТХ ще стане колкото Гагарин или Гагарин колкото БТХ ,според мен истината е някъде в средата ....19 ,20 лв....но аз съм субективен....
    Интересно е за колко са минали пакетите при БТХ онзи ден и за колко са минали пакетите при Гагарин от БТХ.преди няколко месеца...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Е то какво да кажа, през портала може лесно, може трудно. Портал като портал. Ако питаш за книжките - търпя критика. Мислех, че ще устискат на фактора "мажовец" Е да, ама май не устискаха. Имаше една тема на Агресивен бик - "къде изядохте дървото." Още тогава там си признах, че нямам от тези и "ядох дървото". Като го гледам сега къде е, мойто дърво ми се вижда "вкусно" Но нямам лошо отношение към "фундамента" и не "плюя".))) Пък и знаеш - както казал костолани "на борсата може да се очаква всичко, включително и обратното" )) Не знам какво да кажа, освен че съжалявам, Човек се учи. Хеса си е по-стойностен папир.

Ха добре дошло,- кога си право - дума да няма!
      Видиш ли годинка ще сторя от как се препънах на ляв, та избрах на десен крак да се опазя

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
        Преци да каже,- то поне минавало по няколко пъти годишно през портала, дано не е шега на голо д.пе
        Е то какво да кажа, през портала може лесно, може трудно предполагам. Ако питаш за книжките - търпя критика. Мислех, че ще устискат на фактора "мажовец" Е да, ама май не устискаха. Имаше една тема на Агресивен бик - "къде изядохте дървото." Още тогава там си признах, че нямам от тези и "ядох дървото".)) Като го гледам сега къде е, мойто дърво ми се вижда "вкусно" Но нямам лошо отношение към "фундамента" и не "плюя".)) Пък и знаеш - както казал костолани "на борсата може да се очаква всичко, включително обратното" )) Не знам, какво да кажа, освен че съжалявам,
        Човек се учи. Хеса си е по-стойностен папир. (понеже говорехме веднъж за него)
        Last edited by precakanoto; 17.07.2018, 16:10.
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Ako падне под 20-ка ще взема 200 броя за спорта
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Преци да каже,- то поне минавало по няколко пъти годишно през портала, дано не е шега на голо д.пе

Коментар

• и тук май оттекоха нещата :-((

Коментар

• Какво стана тук? Колко стана P/Eто? Много кофти.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

Определено знаят какво искат
                  Само дето не са написали марката на машината и изпълнителя на поръчката
                  Направо са преписали спесификацията на определена машина.Иначе предвиждат да работи 6164 часа/год. не е лоша натовареност.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

,,,по-малко симпатични мажоритари.
                    Кои например!?
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение

капитализацията на целия Гагарин може да е по-малка дори от цената на камион с цигари когато има подходящият мажоритар
                      Бих се съгласил с теб само ако кофти мажоритаря е в комплект с кофти резултати,тук е обратното.В един момент нещата винаги идват на място,нагледал съм се и на по-малко симпатични мажоритари.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Не знам колко е п/е-то ама капитализацията на целия Гагарин е по-малка от дори от цената бъдещата централа на Свилоза
                        капитализацията на целия Гагарин може да е по-малка дори от цената на камион с цигари когато има подходящият мажоритар
                        НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

Колко стана P/E-то?
                          Не знам колко е п/е-то ама капитализацията на целия Гагарин е по-малка от дори от цената бъдещата централа на Свилоза

Коментар

• Първоначално изпратено от petergenov Разгледай мнение

Само да не е поредната схема за източване.
                            Ами... кво ли не видяхме в нашето отечество любезно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Според мен са се насочили вече към производители на машинки от тоя тип, но се опитват да свалят цената като на търг. Иначе явно продължава се развива. Добър сигнал!
                              Само да не е поредната схема за източване.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

Определено знаят какво искат
                                Само дето не са написали марката на машината и изпълнителя на поръчката
                                Според мен са се насочили вече към производители на машинки от тоя тип, но се опитват да свалят цената като на търг. Иначе явно продължава се развива. Добър сигнал!

Коментар

Working...
                                X