IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ей събрахме се значи. И аз тук съм инвеститор, ако не подскочи цената както и се каним, ще изчакам и лятото / до края на септември / . На есен пак ще мисля по въпроса " колко е рискова " и други такива работи. Дано не ми се налаг да чакм до тогава.

Успех на всички братя по оръжие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Леонид
      Ако наистина искаш да ти е сладък живота занапред,прави като мен-купувай си тихо тихо гагарин и чакай .....
      Привет!!!Маи имаме еднаква стратегия!

Привет Леониде ,това е добре,радвам се ,че имаме единомислие.Ама май не трябва да шумим много,защото ще вземат много хора да последват нашата стратегия и току виж цената много бързо ще се вдигне и няма да може да си купуваме на тези добри нива

Успех в търговията

Коментар

• Ако наистина искаш да ти е сладък живота занапред,прави като мен-купувай си тихо тихо гагарин и чакай .....
        Привет!!!Маи имаме еднаква стратегия!

Коментар

• Първоначално изпратено от dolce vita
          Къде се скрихте братя Защо не коментирате?
          Един въпрос: Знаете ли какво е да ви работи комсомолец и да ви плаща комунист? Е, скоро ще научите...
          Ако наистина искаш да ти е сладък живота занапред,прави като мен-купувай си тихо тихо гагарин и чакай .....не след дълго ще ти е сладък живота...иначе ще е горчив.А настоящите нива са много добри за вход,струва си да се купува от разни паникьосани псевдо инвеститори или спекуланти.Ама като никой не си е написал домашното така става,ато трябва да се четат отчетите,да се посмята малко,иначе няма да се получи.
          За мен компанията е много добре стояща и все още подценена,но всеки си знае.
          ПС
          не разбрах нещо коментарата ти за комсомолците и комунистите...ама важното е ти да го разбираш

нека горното не се счита за препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Къде се скрихте братя Защо не коментирате?
            Един въпрос: Знаете ли какво е да ви работи комсомолец и да ви плаща комунист? Е, скоро ще научите...

Коментар

• можело явно

Коментар

• Аааа, можело значи.

Коментар

• HA 4ESTITO

Коментар

• Kiro,съобразявай се малко ,тук може да има хора със слаби сърца

А и да не забравя.Честити 40 лева на търпеливите.

Коментар

• а тя каква беше

Коментар

• DA NE SE POVTORI ISTORIJATA S HDPAT, MOST I PAPIR

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
                          SIS PREHVURLIHA 2000 BROIKI- DA NE PODGOTVJAT NE6TO
                          наблюдавам с интерес,като гледам днес как се раздвижиха нещата,нищо чудно!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от vesko_stanev
                            Първоначално изпратено от Abritus
                            Първоначално изпратено от Developer
                            да, ама я сега продай на толкова
                            Аз продадох петък доста на нива 38,5-39 лева. Доволен съм от участието си тук. Успех момчета.
                            Abritus, учудвам се за това твое решение. GAGBT е едно от мноооооого малкото дружества, на които капитализацията е все още по-малка от Book value. Може и от тебе да съм купил в края на борсовата сесия в петък. Имах доста, сега взех още. И ме сърби още да купувам, ама голяма ми стана експозицията там. Ще видим де.

Тук таргета ми е с около 30% нагоре.
                            Не е препоръка.
                            Не казвам, че няма да ръсте напротив. Мисле че потенциала му е доста над нивата в момента. Просто смятам, че към момента има и други дружества пред които предстои също значителен ръст. Дружеството е преспективно и като нищо може да закупя акции отново, но засега мисля че открих други акции които могат да постигнат по-висока доходност в рамките на следващите няколко месеца. Пък и аз в рамките на месец постигнах повече от 20 % доходност на позицията, нека оставя и за другите парче от баницата.

Коментар

• SIS PREHVURLIHA 2000 BROIKI- DA NE PODGOTVJAT NE6TO

Коментар

• 39.99- 734 BROIKI

Коментар

Working...
                                X