If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз продадох петък доста на нива 38,5-39 лева. Доволен съм от участието си тук. Успех момчета.
Abritus, учудвам се за това твое решение. GAGBT е едно от мноооооого малкото дружества, на които капитализацията е все още по-малка от Book value. Може и от тебе да съм купил в края на борсовата сесия в петък. Имах доста, сега взех още. И ме сърби още да купувам, ама голяма ми стана експозицията там. Ще видим де.
Тук таргета ми е с около 30% нагоре.
Не е препоръка.
Спокойствие Developer,разгледай показателите на Гагарина и пак коментирай.Търпение му е майката.А и не вярвам много хора да имат желание да продават на тези нива
Ne zabravjaite, 4e sobstvenika na GAGBT v momenta ima za tsel da prestruktorira kompanijata, da ostavi pe4elivshija business,a drugite da gi razprodade i v kraina smetka da prodade na pe4alba i samata kompanija. Taka 4e tepurva predsojad oste prihodi izvun osnovnata deinost i nadjavam se dobri dni za nas.
pozdravi za hubavata sedmitsa i sorry za latinitsata
RedHot ,добре си формулирал това което предстои пред компанията.В основата на решението ми да влезна в тази позиция са били точно тези доводи.Надявам се и за в бъдеще да се поздравяваме с още по-добри седмици,защото моят таргет е доста по-нагоре от настоящите нива.
Ne zabravjaite, 4e sobstvenika na GAGBT v momenta ima za tsel da prestruktorira kompanijata, da ostavi pe4elivshija business,a drugite da gi razprodade i v kraina smetka da prodade na pe4alba i samata kompanija. Taka 4e tepurva predsojad oste prihodi izvun osnovnata deinost i nadjavam se dobri dni za nas.
pozdravi za hubavata sedmitsa i sorry za latinitsata
не ,не гледаме,въпросът ми бе в контекста на написаното от НЕСТОР по надолу.А относно това какво има стандарт,то той има и химимпорт,одесос,хес,оцк ,холдинг варна,газ ,скелн и т.н.
Коментар