IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Abritus
    Първоначално изпратено от Developer
    да, ама я сега продай на толкова
    Аз продадох петък доста на нива 38,5-39 лева. Доволен съм от участието си тук. Успех момчета.
    Abritus, учудвам се за това твое решение. GAGBT е едно от мноооооого малкото дружества, на които капитализацията е все още по-малка от Book value. Може и от тебе да съм купил в края на борсовата сесия в петък. Имах доста, сега взех още. И ме сърби още да купувам, ама голяма ми стана експозицията там. Ще видим де.

Тук таргета ми е с около 30% нагоре.
    Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
      EI, STRUVA MI SE 4E SKORO 6TE UDARI 40 LEVA
      още 2 сантиметра

Коментар

• EI, STRUVA MI SE 4E SKORO 6TE UDARI 40 LEVA

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
            NJAMA DA PRODAVAM PREDI 50- 60 LEVA. SIGUREN SUM V USPEHA I GLEDAM PO DULGOSRO4NO NA TAZI INVESTICIJA
            И аз и аз

Коментар

• Ха така, такива неща да се чуват! Браво.

Коментар

• NJAMA DA PRODAVAM PREDI 50- 60 LEVA. SIGUREN SUM V USPEHA I GLEDAM PO DULGOSRO4NO NA TAZI INVESTICIJA

Коментар

• Колеги моля не разваляйте дисциплината, не бързайте да си прибирате печалбичките, вечерята на свещи тепърва предстои.

Това със свщите не е съвсем препоръка, може и с китайски пръчици.

Коментар

• Първоначално изпратено от Developer
                    Спокойствие Developer,разгледай показателите на Гагарина и пак коментирай.Търпение му е майката.А и не вярвам много хора да имат желание да продават на тези нива

И да не си помисли,че горното е препоръка.Не е !

Коментар

• Първоначално изпратено от Developer
                      Аз продадох петък доста на нива 38,5-39 лева. Доволен съм от участието си тук. Успех момчета.

Коментар

• да, ама я сега продай на толкова

Коментар

• 38.999-71 broiki

Коментар

• Първоначално изпратено от RedHot
                            Ne zabravjaite, 4e sobstvenika na GAGBT v momenta ima za tsel da prestruktorira kompanijata, da ostavi pe4elivshija business,a drugite da gi razprodade i v kraina smetka da prodade na pe4alba i samata kompanija. Taka 4e tepurva predsojad oste prihodi izvun osnovnata deinost i nadjavam se dobri dni za nas.
                            pozdravi za hubavata sedmitsa i sorry za latinitsata
                            RedHot ,добре си формулирал това което предстои пред компанията.В основата на решението ми да влезна в тази позиция са били точно тези доводи.Надявам се и за в бъдеще да се поздравяваме с още по-добри седмици,защото моят таргет е доста по-нагоре от настоящите нива.

Коментар

• Ne zabravjaite, 4e sobstvenika na GAGBT v momenta ima za tsel da prestruktorira kompanijata, da ostavi pe4elivshija business,a drugite da gi razprodade i v kraina smetka da prodade na pe4alba i samata kompanija. Taka 4e tepurva predsojad oste prihodi izvun osnovnata deinost i nadjavam se dobri dni za nas.
                              pozdravi za hubavata sedmitsa i sorry za latinitsata

Коментар

• не ,не гледаме,въпросът ми бе в контекста на написаното от НЕСТОР по надолу.А относно това какво има стандарт,то той има и химимпорт,одесос,хес,оцк ,холдинг варна,газ ,скелн и т.н.

Коментар

Working...
                                X