IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Уважаеми колеги, мисля, че казахме достатъчно за тази комания. Всичко друго е въпрос на професионализъм. Продължаваме нагоре...

Коментар

• мдааа не е ли време пак да политаме

Коментар

• TOGAVA PULNI SI TIHO I KROTKO BEZ MNOGO 6UM- TOVA LI ISKA6. USPEH

Коментар

• Първоначално изпратено от Developer
          Айде престанете с тези коментари, щото аз не съм допълнил още и искам да вляза тихичко

Коментар

• Айде престанете с тези коментари, щото аз не съм допълнил още и искам да вляза тихичко

Коментар

• VSJAKO TRIMESE4IE PRI VSE PO DOBRITE REZULTATY 6TE IMA UUUUUUUUUUUUPPP DO 50-60 LEVA

Коментар

• ДОБРЕ ДОШЪЛ НА БОРДА ВЕСКО И УСПЕХ ПО ПОЗИЦИЙТЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
                  Първоначално изпратено от Леонид
                  Ако наистина искаш да ти е сладък живота занапред,прави като мен-купувай си тихо тихо гагарин и чакай .....
                  Привет!!!Маи имаме еднаква стратегия!

Привет Леониде ,това е добре,радвам се ,че имаме единомислие.Ама май не трябва да шумим много,защото ще вземат много хора да последват нашата стратегия и току виж цената много бързо ще се вдигне и няма да може да си купуваме на тези добри нива

Успех в търговията
                  Аз мога леко да пошумя, защото купих колкото ми беше таргета за количество по тази позиция. Коефициентите на предприятието са супер, работи много добре след приватизацията, Колкото повече впечатления успявам да натрупам, толкова повече ми се затвърждава това убеждение.

Не е препоръка, естествено. Всичко може да се случи, пазар е все пак. Аз за себе си съм взел решение.

Коментар

• Търпението е добродетел и почти във всички случай възнаграждението за него е пребогато.мисля,че тук ще е така.а като гледам,че си от Пловдив,значи имаш и преки визуални впечатления от печатниците от града.И аз съм чувал,че всичко печатници в Пловдивско работят на макс,а това си е добре откъдето и да го погледнеш.

Коментар

• Тази позиция е сравнително малка част от портфолиото ми, но съм решил да я изчакам докато постигне максимум пачалба за мен. Мога да си го позволя, а и педприятието си бачка нормално. Както се казва " за всички има место под слънцето ". В Пловдив има доста печатници и всички работят с пълна пара. А и да не забравяме, че тука имаме три годишен договор с БТ холдинг!

Коментар

• Първоначално изпратено от growth
                        Първоначално изпратено от НЕСТОР
                        Ей събрахме се значи. И аз тук съм инвеститор, ако не подскочи цената както и се каним, ще изчакам и лятото / до края на септември / . На есен пак ще мисля по въпроса " колко е рискова " и други такива работи. Дано не ми се налаг да чакм до тогава.

Успех на всички братя по оръжие.

... Някога някой си беше казал: "Ако те е страх от мечки не ходи в гората", а други казваме The Fundamentals don’t change - Grow, Grow, Grow… Аз лично вяравам в легендата за Гагарин, че някъде горе той ни чака. Продължавам напред... честито на тези които си купиха билети, ще летим заедно !!?. Питам Ви уважаеми колеги: Growth or
                        Value stock?
                        Приятен полет и на теб колега,а относно въпроса ти, то сигурно въпроса ти е риторичен,поне като ти погледна ника,нали така

Коментар

• Първоначално изпратено от Леонид
                          Първоначално изпратено от НЕСТОР
                          Ей събрахме се значи. И аз тук съм инвеститор, ако не подскочи цената както и се каним, ще изчакам и лятото / до края на септември / . На есен пак ще мисля по въпроса " колко е рискова " и други такива работи. Дано не ми се налаг да чакм до тогава.

Мисля че по скоро трябва да изчакаме до Коледа,да видим какви подаръци има в чувала....
                          Това не е препоръка,а само мое виждане на нещата.
                          Ако трябва и до коледа ще чакам,но като гледам как започнах да си пълня чувалчето тези дни ще се скъса от подаръците ей

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР

... Някога някой си беше казал: "Ако те е страх от мечки не ходи в гората", а други казваме The Fundamentals don’t change - Grow, Grow, Grow… Аз лично вяравам в легендата за Гагарин, че някъде горе той ни чака. Продължавам напред... честито на тези които си купиха билети, ще летим заедно !!?. Питам Ви уважаеми колеги: Growth or Value stock?

Коментар

Привет и на теб НЕСТОР,май наистина се събрахме
                              Аз съм оптимист за по скорошно развитие на акцията.
                              За мен акцията ще си намери мястото което и се полага най-късно при следващият отчет.Очаквам ,че мениджмънта ще продължи да показва все по-добри резултати.Основания много.Разбира се на първо място,ниските данъци,после освобождаване от непривични дейности ,но най важното,когата интереса е на частен инвеститор а не на държавата,резултатите са неизбежно по- добри.

Успех и на теб

Коментар

Мисля че по скоро трябва да изчакаме до Коледа,да видим какви подаръци има в чувала....
                                Това не е препоръка,а само мое виждане на нещата.

Коментар

Working...
                                X