Mom4eto se e oburkalo , no 6te se popravi. Neka da si prodade akciikite ot tova lo6o predprijatie- ima koi da gi kupi..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)
Collapse
X
-
И аз поназнайвам нещо за предприятието, но за разлика от колегата dolce vita , мнението ми не съвпада.
Първоначално влезнах кофти в тая позиция, в последствие поизлекувах рани и ето ме инвеститор тука. На този колега ако е служител там ще му кажа едно правило: " Не критикувай този, който ти плаща заплата, ако нещо не ти харесва - просто напусни. "
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce vitaСвобода на словото братко! Или не ти харесва какво говоря, че ако се окаже истина... Успешен полет ти желая! Като се завърнеш от космоса, разкажи как е там, че ние дето не знаем как да оперираме с финансовите деривати, на това разчитаме...
не се престеснявай утре може да си закупиш билетчета и пак ще бъдеш доволен ?!
Кво да те правим ще те вземем с нас...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce vitaСвобода на словото братко! Или не ти харесва какво говоря, че ако се окаже истина... Успешен полет ти желая! Като се завърнеш от космоса, разкажи как е там, че ние дето не знаем как да оперираме с финансовите деривати, на това разчитаме...
Влизам за последен път в някаква полемика с теб.Така и не отговори с някакви конкретики.Пишеш си някакви неща които нямат никаква стойност.Все пак ти си анонимен в този форум и никой не те знае кой си,можеш да си говориш глупости колкото си искаш,но когато мнението ти не е подплатено с някакви конкретни данни,това са си празни приказки.В крайна сметка може да си позорно изгонен от компанията,защото си се облагодетелствал незаконно,може и да искаш да си купуваш без пари и сега с писанията си,да искаш да подплашиш дребните инвеститори да си продадат акциите,възможни са много варианти,но предполагам,че не са много тези които ще повярват на някой който казва-вярвайте ми,аз знам,краде се.ами отивай в полицията и подай сигнал!!!!!
Аз и моите колеги сме подплатили анализите си с конкретни данни.ако някой го интересува,би могъл да ги види и да прецени за себе си.
Един съвет от мен накрая -престани да се излагаш.Смешно е.Ако имаш да казваш нещо,добре,но ако нямаш,недей да се мъчиш да си оргинален.просто не се получава.
И за домашно един въпрос?
Каква е разликата между държавно и частно предприятие.
жокер ще ти дам разбира се.
Възможно ли е,човек да краде себе си !!!!!!
някак не виждам смисъл да го прави.все пак са дали сума ти пари за него,ако са забравили,че всъщност те са собственици,виж това е друго.Значи сега си мислят,че те са директори на компанията,а тя продължава да е държавна и те си крадат ли крадат....
смешно и несъстоятелно
няма нужда да отговаряш на нищо от това което съм ти написал.Вече не очаквам от теб нищо .
и все пак ти желая успех,с каквото и да се занимаваш,и ако си по-положителен,сигурно ще ти по-лесно но ти си знаеш най-добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce vitaДобре, ще ти кажа, защо говоря така...
Познавам предприятието отвътре, там работя. Познавам изключително добре и ръководството (новото-старо), което преди пипаше от държавата, а сега от съдружниците си...
Искам да те питам и ако разбира се не е проблем за теб да ми отговориш. Какво си завършил? Говориш неща, за които може да те подведат под отговорност в някои държави!!!
Явно не е харесваш тази компания, сигурно не си могъл да влезеш на време, ние вярваме в Гагарин и в нейните отчети! Продължаваме напред...
Пожелавам ти всичко най - най...
Коментар
-
Първоначално изпратено от korkПървоначално изпратено от dolce vitaКъде се скрихте братяЗащо не коментирате?
Един въпрос: Знаете ли какво е да ви работи комсомолец и да ви плаща комунист? Е, скоро ще научите...
За мен компанията е много добре стояща и все още подценена,но всеки си знае.
ПС
не разбрах нещо коментарата ти за комсомолците и комунистите...ама важното е ти да го разбираш
нека горното не се счита за препоръка за покупка или продажба на акции
продължаваш да си пишеш без да се обосноваваш.боб ли хвърляш,на кафе ли гледаш или астрологията ти е хоби.
все още не си отговорил на въпросите които ти поставих след първата ти реплика,затова и по-горе отново показвам моят отговор на твоето...хм необосновано твърдение.
ако наистина имаш да казваш нещо,добре кажи го,сподели с нас,но от общите ти приказки няма особен смисъл.виж,ако си продал около 20 лева,да имаш право да си ядосан,но какво да се прави,търси причината в в ника си.
ако пък се колебаеш дали да влезеш ,не е още късно.можеш и да посмяташ показателите и да направиш сравнение с другите компании които се търгуват на бфб.
дори и много да търсиш,трудно ще намериш друга компания,при която анализа ти да покаже толкова добри перспективи за растеж,няма да повтарям какви са,който му се търси да види по-надолу мненията ми а и на доста от колегите.може пък и да посмята,ако има желание разбира се.
очаквам с нетърпение твоят обоснован анализ.
горното не е препоръка за покупка или продажба на акции.то е само мое лично мнение.
Коментар
-
Добре си го казал НЕСТОР,а и горе долу имаме едни и същи очаквания за цената
Интересното по тази позиция е,че никой не разпродава,тоест потенциала е осъзнат,чака се само знак за излитане
Лично аз очаквам част от ресурса който ще излезе при листването на банките да бъде вкаран по тази позиция,но да видим дали ще излезна прав.
Ние така или иначе ще си я чакаме ракетата,просто реших да видя как са космонавтите,дали се готвят за полет
Коментар
-
По-скоро позицията позаспа, не ние. Наистина най-после и един ИП да я оцени по достойнство.
Мисля, че към края на юни пак ще започне плавното си движение нагоре.
За съжаление ще трябва да изчакаме. Чужденците с дебелите портфейли дебнат и няма начин да им убегне нещо добро.
Моя скромен апел е да не се продава под 50.00 лв. Колкото по-дълго устискаме толкова по-бързо ще дръпне позицията.
На слука!
Коментар
Коментар