Първоначално изпратено от stiff_bg
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от rururuПървоначално изпратено от stiff_bgЩо не изчакаха с новината и да пуснат направо отчета да я видим тази печалба....
Коментар
-
Първоначално изпратено от korkа беше време когато на 38 лева никой не я искаше.....
успех на всички търпеливи акционери тукЧестито и успех на стискащите!
и тоз коментар е без препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от stiff_bgЩо не изчакаха с новината и да пуснат направо отчета да я видим тази печалба...
Коментар
-
Първоначално изпратено от smooth operatorВ БФБ-София АД е постъпила следната информация от Пловдив Юрий Гагарин БТ АД-Пловдив /GAGBT/:
Счетоводната печалба на дружествотоо към 30.09.2007 година е 6 650 хил. лева.
Финансовият отчет на дружеството към третото тримесечие на 2007 год. ще бъде представен до 30.10.2007 год.
Коментар
-
В края на юли, когато обявиха 2.84 млн печалба за шестмесечието, акцията също скочи много и рязко за 1-2 дена, след което плавно и като на шега за 3 месеца направи почти 100%. Да видим сега, когато само за тримесечието имат още 3.8 млн печалба - дали няма цената на акцията да стане двойна до нова година? ;-)
не е препоръка. имам акции и днес си купих още.
Коментар
-
Някой може ли да ми обясни какво става, бях си освободила солидна сума и чакам отчета за да не губя време и да купувам ако е добър,
отчет няма, но явно някой има информация това не ми се струва честно.
Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции, ими май е по-добре въобще да не се занимаваме с акции.Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)
Коментар
Коментар