IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от stiff_bg
    Първоначално изпратено от rururu
    Първоначално изпратено от stiff_bg
    Що не изчакаха с новината и да пуснат направо отчета да я видим тази печалба...
    ами ако бяха изчакали и беше минало IPOто на Трейс - хората сигурно щяха да се избият за акциите, пък сега много си стискат кеша за трейс и така по-плавничък ще е малко скока и ние по-дребните ще можем да се доредим да допълним ... ;-)
    Истина е, че 29 и 30ти ще е касапница... тогава отчетите ще излизат един след друг, а и нещата с Трейса ще се изяснят... нееед КЕШ .
    Напълно споделям и двете мнения!

Коментар

• Първоначално изпратено от rururu
      Първоначално изпратено от stiff_bg
      ами ако бяха изчакали и беше минало IPOто на Трейс - хората сигурно щяха да се избият за акциите, пък сега много си стискат кеша за трейс и така по-плавничък ще е малко скока и ние по-дребните ще можем да се доредим да допълним ... ;-)
      Истина е, че 29 и 30ти ще е касапница... тогава отчетите ще излизат един след друг, а и нещата с Трейса ще се изяснят... нееед КЕШ .

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
        а беше време когато на 38 лева никой не я искаше.....

успех на всички търпеливи акционери тук
        прав си, аз се преместих в OTZK при нива 83 и не съжалих (засега) , щото ми се стори малко по-трудно ликвидна. Иначе Акциикаата е като малкото братче на OTZK (само дето някой път по-малкия става по висок от по-големия) Честито и успех на стискащите!
        и тоз коментар е без препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от stiff_bg

Коментар

• Първоначално изпратено от smooth operator
            В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Пловдив Юрий Гагарин БТ АД-Пловдив /GAGBT/:
            Счетоводната печалба на дружествотоо към 30.09.2007 година е 6 650 хил. лева.
            Финансовият отчет на дружеството към третото тримесечие на 2007 год. ще бъде представен до 30.10.2007 год.

Коментар

• а беше време когато на 38 лева никой не я искаше.....

успех на всички търпеливи акционери тук

Коментар

• В края на юли, когато обявиха 2.84 млн печалба за шестмесечието, акцията също скочи много и рязко за 1-2 дена, след което плавно и като на шега за 3 месеца направи почти 100%. Да видим сега, когато само за тримесечието имат още 3.8 млн печалба - дали няма цената на акцията да стане двойна до нова година? ;-)

не е препоръка. имам акции и днес си купих още.

Коментар

• bravo - pozdravi na drujestvoto i na akcionerite v nego!

Коментар

• Малее как изхвърчахте.

Коментар

• В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Пловдив Юрий Гагарин БТ АД-Пловдив /GAGBT/:
                      Счетоводната печалба на дружествотоо към 30.09.2007 година е 6 650 хил. лева.
                      Финансовият отчет на дружеството към третото тримесечие на 2007 год. ще бъде представен до 30.10.2007 год.

Коментар

• погледни в Други новини на борсата

Коментар

• Явно има някаква информация! И аз не си го обеснявам по друг начин. Чакаме отчет тези дни.

Коментар

• честито на всички печеливши отчетът още го няма обаче, как ли така решиха да купуват

Коментар

• Някой може ли да ми обясни какво става, бях си освободила солидна сума и чакам отчета за да не губя време и да купувам ако е добър,
                              отчет няма, но явно някой има информация това не ми се струва честно.

Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции, ими май е по-добре въобще да не се занимаваме с акции.
                              Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)

Коментар

• Dobro utro,

haide na 4ereshata

Коментар

Working...
                                X