If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гледам миналата година през четвъртото тримесичие е заработена повече от над половината от годишната печалба, можеби тази година няма да е точно така, но си мисля че четвъртото тримесичие е най- силното за фирмите от този бранш.
Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции.
Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)
Това е така.
Просто коментираме всички (почти всички) възможни варианти.
Целта е да се възползваме от дадена ситуация(финансово),ако тя се случи и разбира се сме я "угадили". :-)
Аз съм вътре от ниво 36, но още не е излишно.
имам още един жокер,който ще ползвам, когато се върне от чужбина.
ако не е късно
Гонзо? И той е от Пловдив!
Едва ли Маклер знаят нещо повече от всички!Нормално е да се купува нещо, което се познава.
Компанията работи, разраства се,менаджира се добре, отървава се от баластите, показателите и са много добри.
С такива показатели повечето от нас биха се басирали за цена от 150-160 за януари преди няколко месеца.Няма да закъснее!
и на мен ми прави впечатление активноста на ИП "Маклер 2002" АД или 182, по интересно е че посредника е от Пловдив и се чудя дали не знаят нещо повече от нас.
Горенаписанато не е препоръка за търговия с акции.
Интересното тук е активноста на "182" и "199". Включиха се по едно и също време, на "bid"-а(относително активно).
Ще чакат ли?
Имат информация ли?
Манипулират ли?
....или нещо друго?
пак подпочнаха gagbt
който знае нещо, да споделя.
инфото от вас, черпенето от нас
Нямам вътрешна информация, но предполагам че резултатът от голямите инвестиции в машини от миналата година ще се отрази още в отчета за четвъртото тримесичие и много хора го знаят.
Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции.
Коментар