If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
пак подпочнаха gagbt
който знае нещо, да споделя.
инфото от вас, черпенето от нас
Нямам вътрешна информация, но предполагам че резултатът от голямите инвестиции в машини от миналата година ще се отрази още в отчета за четвъртото тримесичие и много хора го знаят.
Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции.
Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)
Коментар
Bobi75
пак подпочнаха gagbt
който знае нещо, да споделя.
инфото от вас, черпенето от нас
Сайтът е ненормален! Който не го е видял да го погледне, ако се интересува от дружеството. И видео има
Какво му е ненормалното повече от нормален е сайта, а и някой ако ми прати сайт на компания листвана на БФБ, който дава по пълна информация/машини, обурудване и клиенти/ на акционерите си веднага си купувам акции от нея.
P.S. Съвсем сериозно моля да ми изпратите добри сайтове на компании на БФБ, тъй те много помагат при вземането на инвестиционно решение.
Сайтът е ненормален! Който не го е видял да го погледне, ако се интересува от дружеството. И видео има
Добре дошъл на борда! Влязох тук след q2 и съм доста доволен.От моментът в който бе приватизирана компанията се управлява доста кадърно и професионално.Онзи ден закриха още две нерентабилни производства, а като цяло чакам и годишния да е доста приятна изненада.Поздрави за инвестиралите тук!
Коментар