IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако и тук рипне ще съм на 100 % в бичи ден на мойте акции....
    БТН ,БСО , Петрол..
    Хубавото тук ,че си имаме купувач.....на 60....

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
      Хммм нов сайт направили Гагарин-чето
      Хубави снимки на машините, доста информация, секция за инвеститори както си трябва и възможности за поръчка на изделия онлайн и за печат, и за филтри
      http://gagarin.eu/bg/page/%D0%BF%D1%...86%D0%B5%D1%85

Добро впечатление ми прави на мен!
      мдаа. Сега БТХ вече ще си поръчва през сайта, а не както досега по тилифона
      Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Хммм нов сайт направили Гагарин-чето
        Хубави снимки на машините, доста информация, секция за инвеститори както си трябва и възможности за поръчка на изделия онлайн и за печат, и за филтри
        http://gagarin.eu/bg/page/%D0%BF%D1%...86%D0%B5%D1%85

Добро впечатление ми прави на мен!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          http://monitor.bg/article?id=417932

МНОГО СЕ РАЗПРОСТИРА МУСТАКА

ЯВНО ИЗНОСА ЩЕ РАСТЕ
          Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)

Коментар

• http://monitor.bg/article?id=417932

МНОГО СЕ РАЗПРОСТИРА МУСТАКА

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Ако вървя по твоятя логика....БТН ще има много добър кон. отчет....
              Така ли е....
              По тая причина се преселих там изцяло.Надявам се да съм прав.
              Life won't wait for you.

Коментар

• кифтенце
                Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Ако следваме логиката за получаване на дивиденти, то трябва да се пренебрегнат всички компании на ТИМ. а не е така
                  Ми просто говориш леки глупости. Привилигерованите на хима носят сега 9% доходност от дивиденти. Колко компании раздаващи дивидент предлагат такава доходност?
                  Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                    Монти, аз не продадох защото очаквам лошо развитие на компанията. Според мен тя ще се справя все по-добре, но реших, че нищо от печалбата няма да стигне до мен. В момента когато купувах бях отчел този риск. Според мен се потвърди и си заминах. Така погледнато са се сменили моите очаквания. Възможно е да се окаже, че съм сбъркал. Единствено времето може да покаже.
                    Продаваш когато искаш ,купуваш ,когато искаш....
                    Хубаво е когато първото е по високо а второто по ниско...
                    Цитирах максима в предния си пост ......
                    Иначе равновесието в прородата е основно положение.... за мен важи и за БФБ....
                    Тук има много други странични фактори и дивидента не е основен както в БТН...

Коментар

• Ако следваме логиката за получаване на дивиденти, то трябва да се пренебрегнат всички компании на ТИМ. а не е така

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Купува се бъдещи очаквания и се продава новина...
                        Тук очакванията стоят а се продаде отчет....
                        Монти, аз не продадох защото очаквам лошо развитие на компанията. Според мен тя ще се справя все по-добре, но реших, че нищо от печалбата няма да стигне до мен. В момента когато купувах бях отчел този риск. Според мен се потвърди и си заминах. Така погледнато са се сменили моите очаквания. Възможно е да се окаже, че съм сбъркал. Единствено времето може да покаже.

Коментар

• Първоначално изпратено от Garcilаso Разгледай мнение
                          При положение, че Гагарин-а беше най-постъпналото дружество за миналата година, не може да очакваме, че тази инерция ще се запази. А и три месеца са си напрактика нищо от гледна точка на функционирането на едно предприятие .

Не се знае кога поправката в закона ще бъде гласувана. След това трябва да мине поне един отчет време преди това да се отрази в резултатите на компанията. Така, че търпение ще си трябва тук поне до лятото.
                          Купува се бъдещи очаквания и се продава новина...
                          Тук очакванията стоят а се продаде отчет....

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                            Дааа, много е вероятно да си прав. Ама то това твойто дето го търсиш свръх краткосрочно. Ако отчета, дето ще дойде след 2 месеца и половина ти е дългосрочно До тогава и аз не знам какво може да се случи, да мине онзи пакет, промяна в Закона, тръгване на новата печатна машина дето не знам що се забави или знам ли какво друго. Но април ей сега ще дойде, така че да видим. Търгово и аз не очаквам поне за момента, а за добрия отчет, дано го видим април месец
                            При положение, че Гагарин-а беше най-постъпналото дружество за миналата година, не може да очакваме, че тази инерция ще се запази. А и три месеца са си напрактика нищо от гледна точка на функционирането на едно предприятие .

Не се знае кога поправката в закона ще бъде гласувана. След това трябва да мине поне един отчет време преди това да се отрази в резултатите на компанията. Така, че търпение ще си трябва тук поне до лятото.

Коментар

• Доста логични съждения се появиха напоследък, което значи, че нещата са нормални вече.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                Според мен цената ще остане в диапазона 60-65 лева докато се случи някакво събитие, което да я изкара от там. Аз се сещам само за две потенциални такива. Отчет за първо тримесечие, но той е чак след 3 месеца и желание за преоценка от голям инвеститор. Спекулантите няма да се върнат освен ако не видят отчет с голяма печалба или очаквания за търгово. Според мен и двете събития са малко вероятни в краткосрочен план. Трябва да се разчита на институции. Тези които искаха да продадат вече продадоха а за покупки трябва причина, която не виждам. Затова очаквам безвремие по позицията. Продължителна игра в центъра докато нещо ни изкара от там.
                                Ти просто описа ситуацията при пове4ето позиции да не кажа по4ти вси4ки

Коментар

Working...
                                X