If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хммм нов сайт направили Гагарин-чето
Хубави снимки на машините, доста информация, секция за инвеститори както си трябва и възможности за поръчка на изделия онлайн и за печат, и за филтри http://gagarin.eu/bg/page/%D0%BF%D1%...86%D0%B5%D1%85
Добро впечатление ми прави на мен!
мдаа. Сега БТХ вече ще си поръчва през сайта, а не както досега по тилифона
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Хммм нов сайт направили Гагарин-чето
Хубави снимки на машините, доста информация, секция за инвеститори както си трябва и възможности за поръчка на изделия онлайн и за печат, и за филтри http://gagarin.eu/bg/page/%D0%BF%D1%...86%D0%B5%D1%85
Ако следваме логиката за получаване на дивиденти, то трябва да се пренебрегнат всички компании на ТИМ. а не е така
Ми просто говориш леки глупости. Привилигерованите на хима носят сега 9% доходност от дивиденти. Колко компании раздаващи дивидент предлагат такава доходност?
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Монти, аз не продадох защото очаквам лошо развитие на компанията. Според мен тя ще се справя все по-добре, но реших, че нищо от печалбата няма да стигне до мен. В момента когато купувах бях отчел този риск. Според мен се потвърди и си заминах. Така погледнато са се сменили моите очаквания. Възможно е да се окаже, че съм сбъркал. Единствено времето може да покаже.
Продаваш когато искаш ,купуваш ,когато искаш....
Хубаво е когато първото е по високо а второто по ниско...
Цитирах максима в предния си пост ......
Иначе равновесието в прородата е основно положение.... за мен важи и за БФБ....
Тук има много други странични фактори и дивидента не е основен както в БТН...
Купува се бъдещи очаквания и се продава новина...
Тук очакванията стоят а се продаде отчет....
Монти, аз не продадох защото очаквам лошо развитие на компанията. Според мен тя ще се справя все по-добре, но реших, че нищо от печалбата няма да стигне до мен. В момента когато купувах бях отчел този риск. Според мен се потвърди и си заминах. Така погледнато са се сменили моите очаквания. Възможно е да се окаже, че съм сбъркал. Единствено времето може да покаже.
При положение, че Гагарин-а беше най-постъпналото дружество за миналата година, не може да очакваме, че тази инерция ще се запази. А и три месеца са си напрактика нищо от гледна точка на функционирането на едно предприятие .
Не се знае кога поправката в закона ще бъде гласувана. След това трябва да мине поне един отчет време преди това да се отрази в резултатите на компанията. Така, че търпение ще си трябва тук поне до лятото.
Купува се бъдещи очаквания и се продава новина...
Тук очакванията стоят а се продаде отчет....
Дааа, много е вероятно да си прав. Ама то това твойто дето го търсиш свръх краткосрочно. Ако отчета, дето ще дойде след 2 месеца и половина ти е дългосрочно До тогава и аз не знам какво може да се случи, да мине онзи пакет, промяна в Закона, тръгване на новата печатна машина дето не знам що се забави или знам ли какво друго. Но април ей сега ще дойде, така че да видим. Търгово и аз не очаквам поне за момента, а за добрия отчет, дано го видим април месец
При положение, че Гагарин-а беше най-постъпналото дружество за миналата година, не може да очакваме, че тази инерция ще се запази. А и три месеца са си напрактика нищо от гледна точка на функционирането на едно предприятие .
Не се знае кога поправката в закона ще бъде гласувана. След това трябва да мине поне един отчет време преди това да се отрази в резултатите на компанията. Така, че търпение ще си трябва тук поне до лятото.
Според мен цената ще остане в диапазона 60-65 лева докато се случи някакво събитие, което да я изкара от там. Аз се сещам само за две потенциални такива. Отчет за първо тримесечие, но той е чак след 3 месеца и желание за преоценка от голям инвеститор. Спекулантите няма да се върнат освен ако не видят отчет с голяма печалба или очаквания за търгово. Според мен и двете събития са малко вероятни в краткосрочен план. Трябва да се разчита на институции. Тези които искаха да продадат вече продадоха а за покупки трябва причина, която не виждам. Затова очаквам безвремие по позицията. Продължителна игра в центъра докато нещо ни изкара от там.
Ти просто описа ситуацията при пове4ето позиции да не кажа по4ти вси4ки
Коментар