If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тук след падането от 30 % след отчета .... идеята е за бавно и славно покачване и възстановяване.....
Мислех че ще допълвам на всеки пет лева под 65 а то стана само половин пакет....
възстановяването тук може и да не е бавно...възможно е например да е рязко нагоре-да кажем в близките месеци...просто конструктивно мнение без аналитичен характер...
Не е Препоръка!!!
Тук след падането от 30 % след отчета .... идеята е за бавно и славно покачване и възстановяване.....
Мислех че ще допълвам на всеки пет лева под 65 а то стана само половин пакет....
При ЧЕЗ коифициентите са добри, но там очакванията ми са, че печалбите ще падат и тези коефициенти ще се влошават.
Тук си мисля, че коефициентите ще се подобряват.
И там не е сигурно какво ще стане, ако ги натискат от дкевр за цени и инвестиции, може да решат да изтеглят кеша към чехия, а това пък значи дивиденти. От друга страна натрупания кеш беше по спомен за над половин милиард лв.
Затрупани са в кинти тези чехи и се стискат, но когато избягат цените на повечето акции, и тяхната няма да стои ня място, коеф. тогава ще са неразумно по-добри от другите
С оглед ев/ебитда, която не е съществено променена, (една от малките на бфб) мисля че нямате причина за паника. Въпрос на време е, да се оцени. Виждаме, че и на Чез-разпределение наприемр е още по-по-малък този коеф. а пазарът си трае, ще видим докога
При ЧЕЗ коифициентите са добри, но там очакванията ми са, че печалбите ще падат и тези коефициенти ще се влошават.
Определено намерихме подкрепа на 60те лева, това е добре и на мен ми се вижда логично
С оглед ев/ебитда, която не е съществено променена, (една от малките на бфб) мисля че нямате причина за паника. Въпрос на време е, да се оцени. Виждаме, че и на Чез-разпределение наприемр е още по-по-малък този коеф. а пазарът си трае, ще видим докога
Търгово тук, а?
Има един лаф - надеждите умират последни...
Недей да правиш заключения....
Тук палатката е с два входа...
Ако забелязваш в някой позиции се разхожда и един ПФ....
Та същия май и тук се е заел с нещата.....
Та позициите са НИКА ,ЕМКА и МиС Инд. холдинг.....и други...
Технически до 65 изчезна предлагането.....който поиска продаде ,който не поиска ..чака нови висоти........
Предполагам ,че купувача ще пообира седмица,две на 60 и ще щурмува пак 70....
Коментар