Ти не ме разбра. Снасяш ми по кинт и 80 стинки за всяка акция, която ми даваш (защото реалната им цена е наистина отрицателна), а аз после си ги бия в главата...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химко АД (HIMKO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LUBIMEC 13Я, тонът стана малко по-нормален! Щом и Пери-то още се навърта тук и нюха, има бъдеще значи!!! Пери, мога да те уредя да минеш по-тънко, само свиркай!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиПървоначално изпратено от колегаНяма ли да приключите с безплодните си закачки помежду ви?.Няма ли да коментирате предстоящото заседание на ВКС,насрочено за 11.10. във връзка с безумната теза на бившите собственици Нигерия и евентуално предстоящето разглеждане на жалбите по оздравителната програма на Ново Химко, ами сте се задъдряли в безполезни опити за това,кой от Вас е по велик ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от колегаНяма ли да приключите с безплодните си закачки помежду ви?.Няма ли да коментирате предстоящото заседание на ВКС,насрочено за 11.10. във връзка с безумната теза на бившите собственици Нигерия и евентуално предстоящето разглеждане на жалбите по оздравителната програма на Ново Химко, ами сте се задъдряли в безполезни опити за това,кой от Вас е по велик ?
Коментар
-
Няма ли да приключите с безплодните си закачки помежду ви?.Няма ли да коментирате предстоящото заседание на ВКС,насрочено за 11.10. във връзка с безумната теза на бившите собственици Нигерия и евентуално предстоящето разглеждане на жалбите по оздравителната програма на Ново Химко, ами сте се задъдряли в безполезни опити за това,кой от Вас е по велик ?
Коментар
Коментар