Не правиш хубаво Императоре.Както би се изразил фелдкурат Ото Кац: гост във форума - бог във форума.В старо време на големи пиршества нашите предци са били развеселявани от различни уроди.Остави го този Любимец13 да ни развеселява.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химко АД (HIMKO)
Collapse
X
-
Аз също обожавам правописа и неговите почитатели най-вече залради тяхната дребнавост и способност да отклоняват емоционалното напрежение към дребните неща- това е начин да се избяга от грозната действителност и от Химко.
А никой не го интересува дали Императорът знае пет езика със или без грешка или дядо ми Йоцо знае къде се слага запетая.
По мое мнение Императорът като такъв е над всичко - над природните закони и е винаги С ПЪЛЕН ЧЛЕН - а вие ми говорите като дребнав чиновник от уличната администрация.M da......
Коментар
-
Ако си дядо, това е тужно за теб, но аз продължавам да те наричам "момчето ми", защото си такъв пред мен в този форум. Аз познавам много добре правописът, за твое сведение, както казах пиша така, както ме кефи, да. И защо мислиш, че не мога да се похваля со нищо стойностно и свое? Знаеш ли, че спечелих първата си литературна награда в ПРОФЕСИОНАЛЕН конкурс на 16-годишна възраст?
И не те знам какви успехи имаш (то на приказки и някой чернокрак, ровещ по кофите, може да има успехи), но досега не съм видял да напишеш нещо смислено в която и да е тема в този достоен и уважаван форум. А самият факт че явно защитаваш Химко, говори крайно зле за тебе. Така че по добре слушай прозорливият батко Мони и мъдрият Император, ако не искаш да изпаднеш във финансова агония, както мнозина преди тебе.
И наистина - радвам се, че ме забавляваш, защото правиш именно това.
Да. :-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Пери, много си назад и от Ботев и от Каравелов, че да се сравняваш с тях. Пък и те са писали, когато е нямало правила в правописа ни. Непознаването на правописа в днешни дни и оправдаването с този или онзи са обяснения на комплексар, който не може да се похвали с нищо стойностно и свое. Вие може да сте ми момчета с т.нар. "Цар Симеон Велики", най-вероятно! На героя, скрил се зад "Цар Симеон Велики" не бих отговорил само от уважение към историческата личност. А за това как се правят кинти - едва ли имате моите успехи, че да имате самочувствието на корифейте на борсата!
Коментар
-
Момчето ми, тъй като не познаваш стилът ми, позволено ти е да проявяваш неразбиране. Пиша така, защото ме кефи, защото пълният член е по-секси от празният член. Ицо Ботйов и Любо Каравелов тоже са писали така. Разбира се, това е само в разговори, ако отвориш раздилите на сайтът ми и прочетеш това-онова, ще видиш, че владея правописът на завидно ниво.
Инак много се радвам, че с такова искрено възхищение превъзнасяш моят разностранен талант. Помежду другото в сайтът ми, ако не знаеш, има само мои авторски творби.
Да.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
"Добре дошли в сайтът на Императорът !!!
Това е моят сайт за нещата, които ме кефят - поезия, проза, философия, фотография, изобразително изкуство и финанси. Ще се радвам да се помотаете из него с удоволствие. Зная, че имам десетки и стотици фенове и за мен ще е чест и вие да се присъедините към тях."
Ето един широко скроен и надарен човек - енциклопедист!!!! Безценна находка в днешния ден!!!! РАЗБИРА И ОТ ФИНАНСИ!!!! Тежко ни и горко без такива хора!!!!
Останалото без коментар!
Коментар
-
Любимецов - моите мнения са си мои - и щяха наистина да са много по-малко, ако не ми се налагаше да се разправям с невежи новобранци с високо самочувствие като тебе.
Както виждам дотук - и трите ти жалки постинга са насочени към (по-точно срещу) мене, а не са свързани с никоя тема. За твое сведение Маркс и Енгелс не съм чел, защото съм Ницшеанец, да. А Химко стана 6 стинки от три кинта, не защото аз съм казал, а защото с Н.В.Борсата, както казах, си говорим на ушенце, не защото съм искал Развалината да се срине, погребвайки под финансовите си руини десетки такива разбирачи като теб, а защото са го изисквали непоклатимите закономерности, които не зависят от никого.
Щом си толкова уверен в светлото бъдеще на твоето Любимо (явно) Химко и в неудържимият и скорошен възход на борсовият курс на неговите акции, защо се занимаваш с нищожество като мене? Ама не - май всъщност ти треперят гащите и по тая причина се нахвърляш като заразен со бяс съсел срещу всеки който се осмелява да казва истината.
Но пиши си каквото щеш, не ме тревожиш - специално в тази тема съм опаткал като таласъми десетки такива като тебе - дори ми е вече малко скучно без придворен шут - защото всички твои предшественици се изфирясаха, някои може и да са си теглили куршумът, загубили всичките си зорлем изкарани кинти.
Така че добре дошъл във виртуалният ми дворец, слагай шарената шапка со звънченцата и скачай и викай чик-чирик.
Да. :-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от N.PEmi ti i ogunq sme otkrili/Prometei su6to e bulgarin/
))
Ето тук http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=6484&r=29 например. Много ще си паснат там))
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар