If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Айде оправяйте се. Късмет на всички с акции на Химко. Аз изчезвам от тук, нямам време за губене.
Коментар
ха-ха
HIMKO - Ruskoto nastaplenie
е тва е-хохо, защо да му се невиди сьдиш другите като ти изобщо не си вчас с нещата. Та каква е твоята теза-че си гледал филма-погледни фактите човече, не тьрси конфликт само защото си излязьл по-рано и вече те е яд. Както виждам утре се очертава сьвсем нова цена, ако мислиш че е балон продай пьк чакай да падне и да вземеш
Гогола, можеш да кажеш примерно, че вече има доста поръчки на цена 2.50 за утре, ето това е свястно и полезно изказване за останалите тук, а не ругатните които ръсиш.
Можеш да спиш спокойно, утре цената ще е 2.50. Айде късмет и дано се покачи още. Пожелавам ти го.
Гогола, ти си смешен. Мисля, че днес ти демонстрирах как в рамките на 20 мин. си противоречеше.
Това, че ти нямаш идея как да направиш нещо, не означава, че и другите нямат идея. Айде дано Химко стане 10 лв и да се поуспокоиш, че май освен да ръсиш ругатни, нищо друго не можеш да кажеш, за да подкрепиш тезата си. Явно толкова можеш, пък и такава ти е културата.
Siga ste se djavkali!!! Aman ot gluposti. Vmesto da se radvate, vie prodyljavate da se zaqjdate.
Mi re6il prodal. Nie stiskame dokato precenim, 4e trqbva da se prodava i taka. Vseki si ima glava na ramenete. Da mu misli. Prosto trqbva po-korekten ton tuk vyv foruma.
Коментар
div spekulant
mom4eta skoro 10 lv....
Коментар
Gogola
Xo-xo pak prostotii.Ne samo nichto ne si nau4il ami i se pokazvach kato tzigantche svinski mehur.Kak be champion smetna saotchnochenie risk/pe4alba!!!!???? Leko si perkav - istisnko ha-ho .
I ne znam kade si se utchil no ochte dnes da odidech da se samorazpravich utchitelia si - locho, locho te e lagal toi.
I vze da se obarkvach - hem zitirach niakakvi postulati hem kupuvach trugide drijestva sutrin na absoliuten hai i prodavach posle ochte po visoko, kato raz4itach na unikalno pozitivnite nastroiki - pak v sachtoto vreme se hvarliach kato 6aran na suho vav foruma za himko...... a, nechto prozra4na istoria mi miaza tvoita.
Prosto i tuk pravi sachtoto i v sledvachtite 7 sesii chte si OK
trader bg, благодаря ти за коментара относно моите възможности. Не ти се сърдя, имаш право да си мислиш и коментираш каквото искаш, всеки знае себе си ))
Относно Химко - е аз нямам като теб вътрешна информация. От тази която имам прецених, че от тук нататък съотношението риск/потенциална доходност е неприемливо за мен. Това е. Аз не съм комарджия, аз съм трейдър. Ако на някои моето мнение не им харесва си е тяхна работа.
Писах днес тук от добра воля. За пазарите съм научил едно важно нещо. Трябва да се бяга от позиции в които има силно доминиращо мнение в позитивна посока, респективно да се купува когато има силно негативно мнение. Просто принцип. Това е.
Късмет ти желая и на теб, въпреки че си настроен недобранамерено.
Коментар