IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• HIMKO - Ruskoto nastaplenie

Vijte ako az draznia niakoi tova e negov problem.Prosto se opitah da pomogna s tova koeto znam - za da polu4ich triabva da se nau4ich i da davach tova e vsi4ko.A chto se otnasia do HIMKO voobchte ne mi obrachtaite vnimanie - neka koito ima vazmojnostta da go napravi prezeni dali himko si struva ili ne sam.Az li4no smiatam tche vseki edin chte uspee tuk i chte povichi dohodnostta na portfeila si ako ima akzii na himko na tzeni do 3-50/4.00.
    Nichto povetche ne kazvam ot tova tche tozi biznes s tezi sobstvenizi zna4i mnogo.....
    Uspeh jelaia ot vse sarze na vsitchki

Коментар

Elana kakto obiknovenno vodiat horoto: oferta buy 2.50

Коментар

добьр ден хо-хо. Пьрво искам само да спомена че сьм доста
        наясно сьс сделката за химко, както и много останали подробности
        които ще останат неизвестни за тебе. Това че си направил печалба го
        запази за себе си тьй като едва ли някой ти вярва изобщо. Не знам откъде
        Малинката черпи информацията си/не изключвам вьзможността изводите му
        да са плод на задьлбочен анализ/, но до момента излиза напьлно правдоподобна,
        Ако ти си направил каквато и да е печалба от Химко, просто в момента няма да си тук
        Като виждам и вьзможностите, и знанията ти не са достатьчни за какьвто и да е успех
        Просто си един от страхливците. Сьжалявам че го казвам, но ми писна да чета мнения
        на комплексирани неграмотници. Успех на всички истнски играчи

Коментар

Злобата май е само при теб. Аз ти желая късмет Малинке!

Коментар

Малинке, не съм велик, и не ми трябва да влизам в Химко засега. Аз си постигнах своето и съм доволен ))

Коментар

Xo-xo v tazi pozitzia e iasno tche ne mojech da vlezech.A mejdu drugoto kato si tolkova velik igra4 zachto sedich i si gubich vremeto da obiasniavach kuhi istorii....
              I sega mojech da kupich i sega chte spe4elich dostata4no.Ne badi lakom, ne si gubi vremeto a pravi analizi i ne gledai zenite na otvariane pri himko - foruma niama da moje da poeme tokova zloba.

Коментар

Химическата индустрия - да ви звучи познато
                Химко ще направи тепърва много хора щастливи

Коментар

• HIMKO - Razvitie

Малинке за каква злоба говориш. Прочети по-долу, пожелал съм късмет на тези които не са продали още. Искрено им го желая, ще имат нужда от късмет

Коментар

• HIMKO - Razvitie

afterd за коя друга тема говориш?

Коментар

Ne samo v Balgaria se vrachta ruskoto vlianie:
                      HIMKO e tchast ot mnogo po-goliama strategia.Interesno savpadenie:
                      ------------------------------------------------------------------------------
                      22.02.2005 10:40 BFB

Газификацията на Македония ще бъде главна тема на разговорите между македонския икономически вицепремиер Минчо Йорданов и вицепрезидентът на руската нефтена компания "Роснефтегазстрой" Василий Медведенко, който вчера пристигна в Скопие, съобщи МИА. ИТАР-ТАСС съобщи, че ще се преговаря за възможностите за изграждане на газопроводна система около Скопие и на газопроводна мрежа за нуждите на фирмите и гражданите в Скопие. В интервю за ИТАР-ТАСС вицепремиерът Йорданов каза, че руските енергийни компании вече присъстват в България и според него се очаква те да се придвижат към македонския пазар. Йорданов заяви, че Македония предлага добри възможности за привличане на руския бизнес, тъй като предстои приватизацията на македонската енергийна компания и на македонските железници, както възможности за сътрудничество в химическата индустрия. Това съобщиха от БГНЕС за ECON.BG

Коментар

• HIMKO - Razvitie

Malinka,ti me posavetva da ne prodavam i sam ti blagodaren za koeto.

Коментар

• HIMKO - Razvitie

Da dopylnq, che menieto mi otrazqva subektivnata mi precenka za kachestvata na vyprosniq uchastnik kato trader, kolkoto i malko vhodqshta info da imam za tova. Ne govorq za poziciqta HIMKO. Po-skoro iskah da pokaja, che nqkoi hora ne e losho da se porazrovqt v ne tolkova dalechnoto minalo, a ne da hvyrlqt dumi ot sorta, che minimumite bili na 45-50st.
                          Situaciqta v momenta ima vyzmojnost da se okaje dosta po-razlichna ot pyrvonachalniq skok na HIMKO i syotvetno da napravi po-stabilno vyzhodqshto dvijenie, koeto da zakrepi cenata, primerno, nad 2 lv. No tova nali ne oznachava, che ne moje, koito iska da si prodava kogato smetne za dobre?..
                          A inache, Malinkata, blagodarq za infoto i prognozite.

Коментар

• HIMKO - Razvitie

същото се отнася и за обратния случай

Коментар

• HIMKO - Razvitie

Успехът често идва при онези, които придобиват смелост да действат; той рядко навестява боязливите, които винаги се стрхуват от последствията, дори те да са чудесни........

Коментар

• HIMKO - Razvitie

PFBK samo dnes se potrudi kupuvaiki nad 30 000 i s pora4ki za ochte 25000, t.e obchto nad akziite iztarguvani dnes...
                                Mislete trezvo, analiziraite novinite i situaziata na pazara i chte spe4elite.Taka kakto tezi koito kupiha SFARM na 5(kogato horskata zloba otnovo se beche razvihrila) spe4eliha na 40% za 10 dni, taka prozorlivite s HIMKO teparva biha patuvali po-dalgia pat na sinia tchip....

Коментар

Working...
                                X