...Prater...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химко АД (HIMKO)
Collapse
X
-
A! - Az ne sum koi znae kakuw kritik na investiralite po poziciqta.
Samiqt az obi4am riska i smqtam,4e imenno w spekulaciqta po pozicii kato HIMKO se pridobiwat nai-osnovnite znaniq i pohwati,neobhodimi na wseki edin investitor - bilo to i fundamentalen.
HIMKO go sledq wnimatelno,no da si priznaq,ne o4akwah,4e cenata 6te padne tolkowa - 0.06!! -
Ina4e - spored men - investitor,koito pene wednuj ne e spekuliral,wse edno ne e turguwal na borsata.Towa e wse edno da otide6 vuv vienna i da ne widi6 vienskoto koleloСилата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х
Коментар
-
Колеги,не се дразнете,моля ви!Императора наистина иска да ни предпази и го боли за нас,но по негов си,странен начин.Опитвал съм се много пъти да му кажа,че съм наясно с рисковете по тази позиция,виждам ги така добре,както и той,но инвестирам в такива високо рискови акции и съм готов да изгубя сумата,която съм вложил в тях.Желая искрено успех на всички - Императора,Софикс,Хан Крум,Цар Симеон Велики,N.P. и останалите критици на нас - инвестиралите в акции на Химко,както и на всички нас,естествено!
Коментар
-
Pi4owe,ukrotete strastite,za6toto kawoto i da goworite za Imperatora toi taka ili ina4e ima powe4e opit ot Vas.
Ot dwe godini turguwam na bulgarskata fondova borsa - predi bqh samo na vienskata i mnogo kato Vas sum widql,koito plyueiki po kolegite si se samozabrawqt i potuwat dulboko w blatoto.
Imperatorut moje da Vi bude korektiv ponqkoga,za6toto misli logi4no.
Sofix e genialen spekulant i techni4ski analizator i prognozite mu sa po4ti proro4eski,no TOI SU6TO PE4ELI OT NQKOGO!
"AKO NE WIJDA6 KOI E GLUPAKA NA BORSATA,ZNA4I TOWA SI TI"
Hikmko e spekulantska poziciq i 70% ot u4astwa6tite gubqt po neq
SOfix nqma da e ot tqh,no kato wi gledam kolko ste emocionalni w pisaneto vuv foruma,moje Vie da go otnesete i Sofix,i takiwa kato nego,da piqt na Va6 grub
Uspeh w investiciiteСилата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х
Коментар
-
Stiga ste pisali gluposti
4oveka se opitva po nqkakuv na4in da ni predpazi, no nie si imame glavi na ramenete i mojem da mislim dori i spekulanti da ima mejdu nas
az li4no kupuvam po edna druga pri4ina makar i da vi zvu4i santimentalno no az sum ot tozi krai i vse pak imam informaciq koqto ne q pi6e v ot4eti, izpulnitelni direktori ne me interesuva kakvo sa kazali. ne me interesuva koi 6te gi kupuva ili ve4e gi e kupil
nqmam informacia koqto moje da se klasificira kato vutre6na
deistvam po absoljutno drugi pri4ini
[/img]
Коментар
-
Пери (съкратено от имПЕРИя), не е важно колко "мненийца" имаш, а какви са! Твойте 7291 мнения можеш да си ги развяваш като байрак колкото си искаш, от това няма да станат по-ценни. А това пък за господаря на форума е стилистика от средата на миналия век - в СССР например. Борсата е свобода - не диктат! Сигурен съм, че си изПЕРКАл докато си чел Маркс и Енгелс. Ама и те останаха много назад в миналото! Както империите и императорите между впрочем. Мненията ти миришат на мухъл и по-добре да ги няма. Пък и Химко е 7 стинки не защото ти си казал така или си направил нещо за да е така. На борсата действат пазарни правила, а не защото някакъв си ПЕРИ казал това или онова. Остани си със здраве, а за морал могат да говорят хора, който наистина го имат, а не самозванци като теб, който така великодушно и безхаберно си позволяват да се наричат с гръмкото Императора!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tapiВ момента цената на карбамид FOB Black sea e 250 $
Китай изкупува всичко и не му стига
Химко може да работи само за този пазар
Някой да знае какво е годишното производство на карбамид в Химко
Коментар
-
Господа,колеги,борсата е - образно казано - свободна територия и всеки,който се е съгласил с правилата й може да купува и продава които си акции иска,на цени каквито си иска и в момент,който сам е сметнал за удачен.Няма нужда да споделя мотиви,причини и т.н,и т.н. от сорта.Та,щом колегата Софикс иска да влезе на позицията Химко - да заповяда.Щом колегата Император не желае - негова воля.Това е!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIXРеших и аз утре да влезна в блатото при вас. Дет се вика ако ще се давим да се давим заедно
Коментар
Коментар