If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чудя се как не сте коментирали още днешната новина за сделката на Евър с акции на Марицатекс. Струва ми се че този холдинг продължава да се точи зверски и г-н Донев няма много-много думата там.
Супер нагло е шеф на БГ публично држество да продаде на собствената си фирма акции притежание на холдинга на 20 пъти по-ниска цена. Ужас!
Е, аз пък днес поразтоварих малко...
Не виждам нищо забележително в отчета, освен това, че дела на Доверие в "Компания за инженеринг и развитие" АД е вече 15%, т.е. там работата върви към класическо източване...
А собственик на "КИР" е Р.Р...
Та не знам какво точно е овладял Донев...
По-скоро сега делят баницата...
П.С. Имам акции. Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
братчед, много си прав.....явно си единствения който проумява операциите там или има инфо
Eхааа, не можах да се сдържа да си кажа че я също много се радвам да вида че и Мечката се е явил за мънинко, да ни посети че вече ми беше домъчняло нещо...
Мечка помниш ли как му се чудехме във форума на Оргахима кога беше на 145 малко ме е яд че не унищожих целия капитал още тогава на Оргата ама кво да се прави, поне можеме да се оправдаеме с т.нар. "диверсификация"...
инсайдере, какво става и днеска тука , чудна работа ...
Така, така... няма дим без огън.
Ама какво да се прави, като всичко вече ми изглежда безумно скъпо!
Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил
Eхааа, не можах да се сдържа да си кажа че я също много се радвам да вида че и Мечката се е явил за мънинко, да ни посети че вече ми беше домъчняло нещо...
Мечка помниш ли как му се чудехме във форума на Оргахима кога беше на 145 малко ме е яд че не унищожих целия капитал още тогава на Оргата ама кво да се прави, поне можеме да се оправдаеме с т.нар. "диверсификация"...
инсайдере, какво става и днеска тука , чудна работа ...
Не виждам нищо забележително в отчета, освен това, че дела на Доверие в "Компания за инженеринг и развитие" АД е вече 15%, т.е. там работата върви към класическо източване...
отдавна не бях попадал на твой коментар
което вероятно го прави още по-ценен
Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил
Коментар