Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) е разрешила на "Софарма" да купува свободните акции на фармацевтичната компания "Медика", в която "Софарма" в момента има миноритарен дял, става ясно от решение на антимонополния регулатор. Разрешението, което е поискано от КЗК, е за концентрация, при която "Софарма" ще придобие едноличен контрол над дружеството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеПропагандата е изключително ефективна. Млади и интелигентни хора са до такава степен заслепени, че са готови да ме бият когато им кажа как стоят нещата. Последно ме обявиха за американофил защото съм твърдял, че долара ще расте!. При това са ми приятели. Какво съм виновен, че истината е различна от пропагандата? Периодично си тествам идеите в една компания. Изслушвам им глупостите внимателно, после им казвам какво се случва. В случай, че са агресивни и не могат да възприемат очевидната истина, действам на обратно. Никога не са ме подвеждали.Тогава може да постигнете консенсус
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеЧовече, повярвай, говорил съм с интелигентни хора, особено такива от провинцията - четат Телеграф и ВЯРВАТ. Това е за съжаление - колкото и да не ни се иска има ефект от цялата повърня.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеЧовече, повярвай, говорил съм с интелигентни хора, особено такива от провинцията - четат Телеграф и ВЯРВАТ. Това е за съжаление - колкото и да не ни се иска има ефект от цялата повърня.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеМедиите на КОЙ са ясни, но вече има ли зрители, слушатели и читатели там - на техните канали ??????
Аз вече не познавам такива!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеДа отвратителна кампания е тръгнала от страна на медиите на КОЙ. Само като видя шопара и се гнусяТрябва да си много нечистоплътен и морално и физически да имаш вземане даване с подобни хора. Трябва да ги избутат от властта и то скоро.
Доан-Матрял, какво може да се очаква от него !?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЕми Батенка, гледам в плаформата, индекса е 477.8 как се отчита тази "добра" новина !??. Mай никак- не мислиш ли ?
Ta чак и до магаретата да опрем? Кога това ? елтосчето? инсчето? включително и това тук !??Трябва да си много нечистоплътен и морално и физически да имаш вземане даване с подобни хора. Трябва да ги избутат от властта и то скоро.
Коментар
-
Малей, вентилаторът е включен и торбата с ла.на - заредена. Повръща ми се
Новият бос на "Токуда банк" Огнян Донев заподозрян в задкулисни отношения със здравния министър Москов! Ще има ли нов монополист на лекарствата?Last edited by mibova; 11.03.2015, 17:29.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе можело да катери БФБ-то а? Не се отчитали добрите новини...
Е, първо така, позиция по позиция (Биовет, Трейс, Доверие) а после и юруш на целия пазар
А накрая торнадо и за магаретата
Ta чак и до магаретата да опрем? Кога това ? елтосчето? инсчето? включително и това тук !??Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Коментар