IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение

Много, ама много точно казано
    Крайно време е старите динозаври и кадри на ДС да се махнат и от борсата, защото през годините се нагледахме на всевъзможни техни схеми ! Недоверието в тях и техните компании е огромно и само спъват развитието на борсата ни ! Време е да се даде път на нови компании със съвсем друг тип мажоритари !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

И още нещо, освен клиентите е хубаво да се види и кой е мажоритаря, за да знаеш какво може да очакваш от него !
      Много, ама много точно казано

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Същия ли симпатяга, който продаваше като изоглавен на 4,35 през Бенча, а аз купувах ли купувах, понеже тия 15 ст. над предстоящата емисионна ми се виждаха нищожна разлика..
        Не друг юнак е

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

Не се сърди. За да видиш един бизнес помисли кои са му клиентите. Ако работиш в тази сфера ще знаеш на какво ниво са нещата. Няма да пиша тук моето мнение.
          И още нещо, освен клиентите е хубаво да се види и кой е мажоритаря, за да знаеш какво може да очакваш от него !

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

Не се сърди. За да видиш един бизнес помисли кои са му клиентите. Ако работиш в тази сфера ще знаеш на какво ниво са нещата. Няма да пиша тук моето мнение.
            Защо, напиши го, моля? Интересно ми е - все пак си МСП в райфата в Търговище, без да се заяждам, винаги ми е било много интересно какво се вижда по клоновете, в които ИД като Момчил или Оливър я минат веднъж на петилетка, я не. А звездолети като Степич или Щробъл едва ли са и чували За твое сведение, познавам Степич и съм бил във вилата му на Буджака, преди да я продаде - та ми е интересно твоето мнение, без да се заяждам
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение

Не се надувайте много като пуяци, защото не е здравословно. Пример - кафеджиите от кафетата на Софарма Трейдинг вървяха чудесно с бодряшките подвиквания до 9лв! Глътнаха ли водата после ? Глътнаха я естествено до 5лв. Кел файда от големите познания по "бизнеса", "отвътре".
              Само припомням, че всеки балон рано или късно си отива на мястото въпреки всички форумни изяви от разбирачи и неразбирачи
              Както знаем всички участници, никой не е по-силен от пазара, Ии да, сега се надувате, а в друг момент ще се снишавате както стана при "най" великия трейдинг.
              След всяко набалончване следва разбалончване.
              В това се състои борсовата красота.
              Банкерите не го разбират това.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Хаха, знам 70% от акциите днес бяха на един приятел, трябваха му пари за някакъв ремонт, пиша ти го защото преди година не спря да се правиш на разбирач все едно инвестираш милиони.
                Благодари на човека!

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                  Тук продадох. Успех колеги.
                  Сега ще мисля освен в Алтерко, къде другаде да се навръ.
                  Това е добра новина за акцията.

Коментар

Хаха, знам 70% от акциите днес бяха на един приятел, трябваха му пари за някакъв ремонт, пиша ти го защото преди година не спря да се правиш на разбирач все едно инвестираш милиони.
                    Същия ли симпатяга, който продаваше като изоглавен на 4,35 през Бенча, а аз купувах ли купувах, понеже тия 15 ст. над предстоящата емисионна ми се виждаха нищожна разлика..

Коментар

Хаха... не показвай истинското си лице, не всички го знаят
                      Казах ти: Мажи ските и си лягай!

Коментар

Мажи ските и си лягай.
                        Хаха... не показвай истинското си лице, не всички го знаят

Коментар

Теб те знам Хитър си като гущера Димитър
                          Мажи ските и си лягай.

Коментар

Ха-ха-ха- хааааааа може днес да е последният ден, да съм започнал предната седмица.
                            Разбирачев.
                            Теб те знам Хитър си като гущера Димитър

Коментар

Ха-ха-ха- хааааааа може днес да е последният ден, да съм започнал предната седмица.
                              Разбирачев.

Коментар

Тук сте се събрали само смешници.

Коментар

Working...
                                X