Първоначално изпратено от Агресивен бик
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
И още нещо, освен клиентите е хубаво да се види и кой е мажоритаря, за да знаеш какво може да очакваш от него !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Същия ли симпатяга, който продаваше като изоглавен на 4,35 през Бенча, а аз купувах ли купувах, понеже тия 15 ст. над предстоящата емисионна ми се виждаха нищожна разлика..
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
Не се сърди. За да видиш един бизнес помисли кои са му клиентите. Ако работиш в тази сфера ще знаеш на какво ниво са нещата. Няма да пиша тук моето мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
Не се сърди. За да видиш един бизнес помисли кои са му клиентите. Ако работиш в тази сфера ще знаеш на какво ниво са нещата. Няма да пиша тук моето мнение.За твое сведение, познавам Степич и съм бил във вилата му на Буджака, преди да я продаде - та ми е интересно твоето мнение, без да се заяждам
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
Не се надувайте много като пуяци, защото не е здравословно. Пример - кафеджиите от кафетата на Софарма Трейдинг вървяха чудесно с бодряшките подвиквания до 9лв! Глътнаха ли водата после ? Глътнаха я естествено до 5лв. Кел файда от големите познания по "бизнеса", "отвътре".
Само припомням, че всеки балон рано или късно си отива на мястото въпреки всички форумни изяви от разбирачи и неразбирачи
Както знаем всички участници, никой не е по-силен от пазара, Ии да, сега се надувате, а в друг момент ще се снишавате както стана при "най" великия трейдинг.
След всяко набалончване следва разбалончване.
В това се състои борсовата красота.
Банкерите не го разбират това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Хаха, знам70% от акциите днес бяха на един приятел, трябваха му пари за някакъв ремонт, пиша ти го защото преди година не спря да се правиш на разбирач все едно инвестираш милиони.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеТук продадох. Успех колеги.
Сега ще мисля освен в Алтерко, къде другаде да се навръ.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Хаха, знам70% от акциите днес бяха на един приятел, трябваха му пари за някакъв ремонт, пиша ти го защото преди година не спря да се правиш на разбирач все едно инвестираш милиони.
Коментар
-
Хаха... не показвай истинското си лице, не всички го знаят
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Мажи ските и си лягай.
Коментар
-
Теб те знамХитър си като гущера Димитър
- 1 like
Коментар
-
Ха-ха-ха- хааааааа може днес да е последният ден, да съм започнал предната седмица.
Разбирачев.Хитър си като гущера Димитър
Коментар
-
Разбирачев.
Коментар
-
Тук сте се събрали само смешници.70% от акциите днес бяха на един приятел, трябваха му пари за някакъв ремонт, пиша ти го защото преди година не спря да се правиш на разбирач все едно инвестираш милиони.
Коментар
Коментар